Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Takže nóbl štvrť....

neváhej a ber.

Že jo? :kol-48:   I vyhřívané přední okno to má - ale to bych zase nechtěl já. :rolleyes:

před 21 hodinami, motosman napsal:

Fiata jsem měl Nuovo. Super auto, když všichni měli 100ky a bohatí 130ky.....

Jo tak to jsi byl Ty u Tuzexu na Evropský (tehdy ještě Leninově) a pořád si za zvednutým límcem drmolil "bony , bony ".....

Uz je par let v audi a1 :D

Upraveno od kokta7

He? Na to jsem se ale neptal. ;)  Brácha ví, o co jde - OIII 1.0 TSI na víkend. :rolleyes:

Stanmar. Jj. Byl to nástupce Moskviče 1500.

Pro Pawouka, prave jsme se vratili. Nadherny vyhled na Sokolovskou panev.
562382195605d17222d223e7b2a25db3.jpg
c6a907e545865c7803d7cf9bcb56973f.jpg

Pěkná rozhledna. :palec:    Jen koukám, že je tam nějak zataženo.

Jo je z r. 2015. Funglovka, jeste na ni nezaschl nater? 2km k ni do mirneho kopce. Super prochazka. Akorad 30km autem k ni.
To vis tady drsnej zapad, jen pro horaly.

Žes to nejel na kole ty sportovče...

Pac jsem tam nebyl sam vole. [emoji3] Navic jsme vsichni po nemoci. Mala jeste atb bere a manzelka v 8 mesici. Jinak by to byl peknej vylet na kole. To je pravda. Akorad by to sezralo i tak furu casu - jel bych sam a ja ted moc toho casu traveny s rodinou nemam.
1680643fc41b33585a4836a9c57e24eb.jpg

Chuděra tvoje manželka, prachy jí z práce nepřineseš - (narozdíl od clinta, který si je raději tiskne aby jich měl víc) a ještě ji nutíš šplhat na rozhlednu ....

To bych porodil spis ja. Letos jsem toho moc nenajezdil. Casy kdy jsem vyslapl z Ostrova na Klinovec 17km s prevysenim 800m a manzelkou v doprovodnem vozidle [emoji3] temer jako hovno jsou uz davno pryc.

Na Klínovec jsem šel loni i s dětma po sjezdovce (v září) - a docela jim to stačilo....

2aa3f5c81b5cffbe350cde5ffe41dad6.jpg

Klinovec - taky rozhledna.

Ta málem spadla... Koukám, že ty budovy okolo do toho stále moc nemají.

Jj, proto byla rozebrana do posledniho kamene a znovu slozena-zrestaurovana. Zbytek - tedy ten hotel bohuzel - ten asi brzo spadne.

Tak jsem si to cele precetl a co na to rict.. Doost mi to pripomnelo problem ze silentblokem prevodovky u Rapidu. Zaver: novinku jiz nikdy a je jedno jestli Skoda, Opel, Fiat, Lambo.

Novinky mají vždy porodní bolesti. Smutné na tom ovšem je, že Astra je auto, které je brutálně používané ve fleetu. To auto nevypadá a nejezdí špatně... Jen tyto věci jsou opravdu zabijácké. Poslední dobou se nedivím, že některé firmy přechází z Astry na Octavii i za cenu vyšších počátečních nákladů.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.