Voice Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Které firmy brutálně využívají Astru ve fleetu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 (editace) třeba ty co dělají tabakové výrobky pak sousedka dělá někde učetní a taky mají fleetové astry. Editováno: 29. Září 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 10 hours ago, Petrrr said: Tak jsem si to cele precetl a co na to rict.. Doost mi to pripomnelo problem ze silentblokem prevodovky u Rapidu. Zaver: novinku jiz nikdy a je jedno jestli Skoda, Opel, Fiat, Lambo. to jo, aventadory zase hořeli i když ty idioti s tím jezdí ve městě a jak ovce turují motory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 15 hours ago, Pawouk said: He? Na to jsem se ale neptal. Brácha ví, o co jde - OIII 1.0 TSI na víkend. to jo, to bude zážitek na celej rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Novinky mají vždy porodní bolesti. Smutné na tom ovšem je, že Astra je auto, které je brutálně používané ve fleetu. To auto nevypadá a nejezdí špatně... Jen tyto věci jsou opravdu zabijácké. Poslední dobou se nedivím, že některé firmy přechází z Astry na Octavii i za cenu vyšších počátečních nákladů. Ano maji a tak by se k tomu melo pristupovat. Resp. automobilka (dealer) k zakaznikovi a ne zakaznikovi prodat srac a delat mrtvy brouk, delat ze zakazniku idioty atd.. Vsak tam byl jeden co tu Astru vratil a tak to ma vypadat. Jako v Americe, pravniky na ne a hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 před 1 hodinou, kokta7 napsal: to jo, to bude zážitek na celej rok To si piš.... Já jsem totiž zvědav, jaký je rozdíl oproti 1,2 TSi. Osobně bych však tento motor do Octavie nevolil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Aby jste věděli, jak dřu...http://technet.idnes.cz/vyklopnik-chvaletice-0tm-/tec_technika.aspx?c=A140620_151623_tec_technika_mla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 před 7 hodinami, kokta7 napsal: třeba ty co dělají tabakové výrobky pak sousedka dělá někde učetní a taky mají fleetové astry. Napiš mi konkrétní firmy ve kterých se tak brutálně ty Astry používají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 před 17 hodinami, Petrrr napsal: Tak jsem si to cele precetl a co na to rict.. Doost mi to pripomnelo problem ze silentblokem prevodovky u Rapidu. Zaver: novinku jiz nikdy a je jedno jestli Skoda, Opel, Fiat, Lambo. Jako perličku bych ještě uvedl, že několik těchto Aster s motory 1.4 turbo obou výkonových variant testovali ve SM a dalších časopisech a prakticky všude se zmiňovali, že jim to pocukávalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Koukám na Černé ovce. Reklamace v Peugeotu. Doporučuji zkouknout...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Ten mě s pravděpodobností hraničící s jistotou čeká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Tak hlavně, nebrat 1,6 hdi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 On ani 2.0hdi není extra spolehlivý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Má to být 1.6 HDI 55 kW - to bude masakr. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Co tam bylo za problém jsem to nestihl? a tatík zrovna koupil toho Talismana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2016 (editace) Tak hošové, máme tu termín říjnového srazu Náš legendární a jedinečný Čaj o páté se bude konat ve středu 12. října od 17:00 a teď pozor......v restauraci LIONS Nesuchyně! Pro neznalé, je to o cca 4-5km dál než Krušovice, stejný směr. Projedete Krušárnu a dále po Karlovarce, za motorestem je železniční přejezd a za přejezdem cca 500m doprava na Nesuchyni Nové klubové samolepky budou Parkování je v areálu a míst dostatek. Jídlo a pití prostě vyzkoušíme Pro kinderPetrrra: je to blíž k Varům Zde odkaz: http://www.stredisko-nesuchyne.cz/ Editováno: 29. Září 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Jenom aby to nebylo dražší než v Krušárně. Petrrr by musel prodat kinderku, aby měl na limonádu. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Vsadí si Matesa, ab měl na večeři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Barbossa: ve 30tis. Odešel motor, 2x rozvody, turbo a konečná - válec. Záruka neuznána kvůli 1měsíci po garančce. Něco jako TSI. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Rezervace míst v Lions provedena a potvrzena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Hotel pěknej, pobyt v ceně kinderkárky ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 To bude velká kofola za 100,- Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Je to vesnice, snad ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Díky Motosi tak to je dobrý. sem mu říkal ať si radši veme prodlouženou záruku, bohužel neposlech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Tak se asi na vás přijedu podívat konečně se Clint trefil do mého volna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky