Sabiza Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 (editace) před 5 hodinami, Clint napsal: Hoši, jak s tím srazem??? Stan nemůže, má Ikarusa, Pawouk jede, Ozi jede, Motos jede, Pancho snad taky. Co dál, kdo dál???? Přijede asi Sabiza a Hurikán.... Co náš Pitrísek, Kokta, co Rádiovka? Pokud nebude sněžit, tak dojedu. Dneska jsem teprve objednal zimní pneumatiky a v servise mají teď na týden plno. Chci na formuli udělat i geometrii nápravy, takže to vezu do osvědčeného servisu. Dokonce jsem dneska uvažoval, že do toho dám ten super prémiovej benzín od OMV, aby se mi aktivoval čtvrtý válec a turbo. Editováno: 5. Říjen 2016, autor: Sabiza 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Neboj, nebude, budou jenom takové malé závěje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Nesmí. Letos v Cajzlu, ani pár kiláků za Cajzlem prostě sněžit nesmí. NESMÍ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Ale jednou určitě bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Prazaci delaji ze dvou vlocek kalamitu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Pražáci nikdy - to jen TV H.vna a vesničtí balící, co se sem nacpali a neumí jezdit. Tož tak to je. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 No jo naplava z vychodu. Uz tomu rozumim. Tamhle zili nekde v dirach a sachtach a ted si hrajou na nobl naplaveniny prazske se zimaky. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Já nikdy problém neměl, bordel tady skutečně dělají senožrouti (řidiči vozů s RZ "S") a naplaveniny bůhví odkud. Za těch 22 let, co mám řidičák, se to dá celkem snadno vypozorovat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Ono na to nepotřebuješ ani 22 let řidičák. V Praze teď žiju druhým rokem a poznal jsem, že lidé s "S" na SPZ jezdí jako kreténi. A pak jsou ještě úžasní ti s "J". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 (editace) před 59 minutami, Stringo napsal: Já ani nikdy mit nebudu Já měl dvě nové, tohle bylo zánovní..... Ale zase mám funglovku mašinu v ceně kinderkáry Petrrra Editováno: 5. Říjen 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Před hodinou, stanmar napsal: To buďte rádi - jsou to opravdu vyhozený peníze - sice je příjemné cítit prvních pár týdnů novotu vozu, ale ta stejně nakonec vyčichne.... Tak v Áčkách dokážou auto taky krásně navonět, aby ta 5x stočená Octavia první generace voněla jako nová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Ono na to nepotřebuješ ani 22 let řidičák. V Praze teď žiju druhým rokem a poznal jsem, že lidé s "S" na SPZ jezdí jako kreténi. A pak jsou ještě úžasní ti s "J". I prd velebnosti... jezdi vsichni stejne a bud si jist, ze ta "J" a "S" si to zas ˇysli o PrazacichJediny rozdil ktery je trosku znat je vetsi ohleduplnost prazaku (a asi lidi z mest s hustym provozem). 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 No jo, ale to jsme zase u toho - kdo že ti s RZ "A" vlastně jsou a dělají ostudu? Naplaveniny... Ještě horší než "S" jsou "U" - to musí být člověk ve střehu, tam nepomůže ani zmatený Front Assistant. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 (editace) Prosím Vás, kdybych někomu volal, že sraz je tenhle pátek, tak není!!!! Dneska sem volal třem lidem, jestli v pátek přijedou na sraz....Dneska mi zřejmě hráblo v palici, tak jestli někomu zavolám, buďte na mě hodní a neberte moje slova vážně. Sraz je ve středu 12. října v Nesuchyni Ona si toho už všimla i manželka, když jsem odpoledne dával blumy do chlebníku a do kávovaru sem sypal granko... Editováno: 5. Říjen 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Už to nechlastej ani ředěný. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Jasne vole a co vim tak je to streda i kdyz ten patek by byl lepsi. Ja bud prijedu nebo ne jeste nevim dle prace. Tedy mne volat nemusis. Zavolej si radeji do klubu 112 567, 112 567. [emoji3] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 On byl asi dnes Clint vyhnán z gauče na plochu toho našeho aeroportu a drobet ho ofouklo - ono taky jít v tomhle počasí ven jen v letním pyžámku to je o zdraví.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 před 22 minutami, Clint napsal: Prosím Vás, kdybych někomu volal, že sraz je tenhle pátek, tak není!!!! Dneska sem volal třem lidem, jestli v pátek přijedou na sraz....Dneska mi zřejmě hráblo v palici, tak jestli někomu zavolám, buďte na mě hodní a neberte moje slova vážně. Sraz je ve středu 12. října v Nesuchyni Ona si toho už všimla i manželka, když jsem odpoledne dával blumy do chlebníku a do kávovaru sem sypal granko... Ale to nebude pouze Tebou. Já už od pondělí žiju v tom, že je to v pátek. Doma jsem to nahlásil a teď to musím přesouvat! Ovšem nejvíce mě na tom sere, že jsem se dneska odpoledne oholil, abych se Ti líbil. Zase budu ve středu zarostlej jako Krakonoš. před 18 minutami, Petrrr napsal: Jasne vole a co vim tak je to streda i kdyz ten patek by byl lepsi. Ja bud prijedu nebo ne jeste nevim dle prace. Tedy mne volat nemusis. Zavolej si radeji do klubu 112 567, 112 567. Ty dojedeš a nebudeš diskutovat. Chci vidět kinder káru. A chci Ti ju ukrást. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 To si teda pomůžeš - budeš v autorizáku na reklamačním stálý host - on ti to Petr vysvětlí co to má za káru ! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Narozdíl od něj jsem na nějaké to vrzání zvyklí z Fabie, takže tam nebudu jezdit jen kvůli tomu, že se mi klepe pravé přední klika stahování oken. Nebo v tom má Petr elektroniku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Prej to bylo pekelně drahý auto, takže tam má krom volantu a pedálů i sedačky, jestli to má okna nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Kdyz to pak zacne regenerovat tak je to smrad jak... http://www.motorsvet.cz/clanek/uamk__filtry_pevnych_castic_jsou_casovanou_bombou__hrozi_narust_onemocneni_rakovinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 (editace) Sabizo, protože to vypadá s tebou nadějně a skutečně se chystáš na náš sraz, musíš vědět, že první návštěvou na našem sezení se staneš právoplatným členem našeho pirátského klubu a budeš zanesen do seznamu na první stránce Je to čest být členem a obdržíš samozřejmě klubovou samolepku na tvůj vůz A sakra, teď jsem koukal, že Pawouk ze seznamu někam vypadl, ale už napraveno Editováno: 5. Říjen 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 První stránka? Seznam? Sakra... já věděl, že za tím něco bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 A je možno se přijet podívat na ctěnou společnost? PS. I "babička" by dorazila se na Vás podívat. 1,6; 55kW; 1998. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky