Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Dve si muze dovolit jen Pancho.[emoji3]
Sabizo vsak jo. Ale i tak ma 6 let stara Thalie 2 ma 55kw tsky 1.2 a u te uz mi bohuzel zacina byt taky jedno odrene rohy a obouchane dvere, protoze na to jsme s ni meli smulu od zacatku. Hokd rodinnej obouchanek. V praci jsem mel taky F1, 1.4 combi a vis co? Taky nebylo na co si stezovat. Auto ac s tim jezdil kde kdo slapalo jako hodinky. Jedine co mi vadilo, ze to bylo holatko. A plexi svetel uz moc cirej nebyl.

No, moje Fabia taky zatím jezdí. Je pravda, že dost dlouho byla zanedbatelná, ale poslední dobou se snažím. Chci, aby ještě 80 tisíc km vydržela. Ale spíše se starám v části motoru a podvozku. V Praze opravdu nemá cenu řešit to, že ti to nějaký důchodce naboural svým Renaultem nebo Rapidem, na kterém má tažné. Nebo že to nějaký blbec na parkovišti nevybral a málem ti urvat přední nárazník. Začínám se jen obávat, že bude auto brzo v podobném stavu jako to mají naší spoluobčané. Každá část karoserie jinak barevná. Přeci jen na sídlišti nemá stejnou barvu moc lidí. :(
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych pochopil, že člověk může pracovat od rána do večera za pade čistého měsíčně, ale za 15 sedět do noci pod kopírkou a smát se do kamery???

Ale přes můj nátlak a vyhrožování mi akorát na vejfuku slíbil, že na 90% dorazí, i kdyby kindera bezdomovci rozebrali ;)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Hosi prazsti vite hovno co je "ARBEIT MACHT FREI" Clint vi vubec hovno co je arbeit. A kdo chce vedet jak to vypada ta prace, muze prijed na navstevu - ja mu to za 500kc ukazu. [emoji3]
Jinak uz jsem davno povysil uz nejsem u kopirky, tam jsem byl jen mesic. Hold tady clovek postupuje rychle. [emoji3]

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...