Stringo Vloženo 9. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 Jo je to pravidelné, jakmile neco někam napíšeš, tak to vidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 9. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 Dve si muze dovolit jen Pancho.[emoji3] Sabizo vsak jo. Ale i tak ma 6 let stara Thalie 2 ma 55kw tsky 1.2 a u te uz mi bohuzel zacina byt taky jedno odrene rohy a obouchane dvere, protoze na to jsme s ni meli smulu od zacatku. Hokd rodinnej obouchanek. V praci jsem mel taky F1, 1.4 combi a vis co? Taky nebylo na co si stezovat. Auto ac s tim jezdil kde kdo slapalo jako hodinky. Jedine co mi vadilo, ze to bylo holatko. A plexi svetel uz moc cirej nebyl. No, moje Fabia taky zatím jezdí. Je pravda, že dost dlouho byla zanedbatelná, ale poslední dobou se snažím. Chci, aby ještě 80 tisíc km vydržela. Ale spíše se starám v části motoru a podvozku. V Praze opravdu nemá cenu řešit to, že ti to nějaký důchodce naboural svým Renaultem nebo Rapidem, na kterém má tažné. Nebo že to nějaký blbec na parkovišti nevybral a málem ti urvat přední nárazník. Začínám se jen obávat, že bude auto brzo v podobném stavu jako to mají naší spoluobčané. Každá část karoserie jinak barevná. Přeci jen na sídlišti nemá stejnou barvu moc lidí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 A jeste neco ta F1 byla temer bez pazvuku interieru. Zvlastni co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 9. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 Hohoho, tak to Ti pak půjčím tu mou svini, abys konečně uslyšel, co jsou opravdové pazvuky interieru. Garantuji Ti, že takové peklo nemá ani Tvůj Rapid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 Mně také FI chrastila. Vlastně poslední škodovka, která v tomto směru byla skoro bez pazvuků, byla Felicia... Od té doby je to horší, jak v Š120. Bída. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 Jj. Pravda. Felda byla bez vrzání a pazvuků. I Clint si myslel, že jede v Maybachu. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 Felda bylo dobrý auto.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 NA jezdeni na nakup urcite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 Tak jistě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 Ty vole kamarad mel 1.6 kombi a mel ji donedavna s najezdenymi 330tis km. A treba brzdovy kotouce menil jen jednou. Az ke konci se to zacalo sypat i kdyz slo vetsinou o opravy za 500kc tak jich zacalo byt hodne. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 Naše Felicie kombi má najeto taky přes 300tkm ale plechařina je v háji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 No jo borci, Felda hnila dost. Dnes už je to skoro veterán, tak na to má nárok. Ještě jste mi neodpověděli na otázku, zda ten problém se s ledováním příspěvků se týká i někoho jiného, než mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 Podle me je problém v tom, že jen ty píšeš skoro všude, třeba by to dělal i někdo jiný. Clinte, zkus napsat někam kde jsi nikdy nebyl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 10. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 Jo, třeba mi pochválit auto v mém super tématu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 Co bych kde čmáral, mě stačí sledovat jen to, kde už jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 (editace) Chlapi nezapomeňte, ve středu je sraz, tentokrát v té Nesuchyni! Aby někdo neseděl v Krušárně a nečekal do osmi Editováno: 10. Říjen 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 Jasný. Už vím, že dorazím později. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 Ty to alespoň víš, ale teď mi psal ten kinderfousáč, že neví...kurva on neví dva dny předem, já vím rok rok dopředu, že přijedu a on to neví. Nějak začíná Koktovatět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 To víš, kopírka a cesty Petrrrovi jsou nevyzpytatelné..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 10. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 Mám to domluvené a dokonce mi ve středu kvůli toho končí nemocenská. Jen budu muset krátce po osmé hodině vypadnout. V devět mi startuje on-call a musím být doma. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 (editace) Já bych pochopil, že člověk může pracovat od rána do večera za pade čistého měsíčně, ale za 15 sedět do noci pod kopírkou a smát se do kamery??? Ale přes můj nátlak a vyhrožování mi akorát na vejfuku slíbil, že na 90% dorazí, i kdyby kindera bezdomovci rozebrali Editováno: 10. Říjen 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 Hosi prazsti vite hovno co je "ARBEIT MACHT FREI" Clint vi vubec hovno co je arbeit. A kdo chce vedet jak to vypada ta prace, muze prijed na navstevu - ja mu to za 500kc ukazu. [emoji3] Jinak uz jsem davno povysil uz nejsem u kopirky, tam jsem byl jen mesic. Hold tady clovek postupuje rychle. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 Ale to jsi psal, že tě šoupli na zkoušku do šatny [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 A za měsíc vrátný a za další na pracáku. Tomu říkám postup.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 Takovej postup má jednu velkou výhodu, každej měsíc menší daně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky