Petrrr Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 Dnes jsem si dopral za sber zeleza. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 Pro ostatni je zde totohttp://www.rybizak.cz/produkt/rybizak-vino-z-cerneho-rybizu-v-pet-lahvich/?reklama=facebooktest2I kdyz premyslim ze bych take objednal. Vsichni si to chvali. Tak na zkousku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 No ze by zmena? Pokud to tak bude.http://www.autoforum.cz/technika/saskarna-jmenem-downsizing-konci-nove-motory-aut-budou-zase-vetsi/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 Jo. Zvětší ho až na 1,5 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 No oproti 1.0 TSI jecto zvetseni o 50% coz neni malo. A o 25% v poctu valcu, protoze predpokladsm ze to Evo bude 4valec. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 Hmm, než se ta 1,5 TSI otestuje na lidech... to zas bude různejch inovací a úprav. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 Pro ostatni je zde totohttp://www.rybizak.cz/produkt/rybizak-vino-z-cerneho-rybizu-v-pet-lahvich/?reklama=facebooktest2I kdyz premyslim ze bych take objednal. Vsichni si to chvali. Tak na zkousku. To vypadá dobře! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 (editace) 2 hours ago, Petrrr said: No ze by zmena? Pokud to tak bude.http://www.autoforum.cz/technika/saskarna-jmenem-downsizing-konci-nove-motory-aut-budou-zase-vetsi/ doufám že to pochopí i porsche, co udělali s caymanem 718 = za to bych jezabil. dát tam jenom 4 válec pro dementy z EU. Editováno: 15. Říjen 2016, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 Mohli by udělat třeba i Kindercar RS120. Bych do toho šel, ať @Petrrr může závidět. https://www.stream.cz/meziplyn/10013489-skoda-octavia-rs230#nejnovejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 Nebo jedničkové Fabie 40kW předělávat na eresa, to by byl job. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 No, ja nepatrim mezi ty co by mel nekomu jakoukoliv nynejsi Skodovku zavidet. Spis vsechny lituji. A pokud se neco zasadniho nezmeni moje dalsi auto Skoda rozhodne nebude. I kdyby Cert na Skode jel a delali i RS nevim co. Je to stejne jako by sis domu objednal remeslnika na vestavenou skrin napr. a on by svou praci odflakl, objednal by sis ho nekdy znovu? Ja nikoliv. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 To my všichni víme, že jsi se škodárnou nespokojený, ale mám vážné obavy, že jinde to nebude o moc lepší. Mno pokud mě moje octa nevypeče, zůstanu nejspíš u koncernu i při výběru dalšího vozu, ale to je momentálně někde ve vzdálené budoucnosti, takže raději nslibuji, aby se mi to zde potom nevrátilo jako bumerang - viz třeba případ Clint vs. diesel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 Nekde jen o to ze nejsem spokojem s tim svym ale ze i vy nejste spokojeni vy se svymi. Kdyz i Clint pise ze by priste zvazil Japonce tak to uz zvoni zvony na kat.sv.Vita na povazenou. Mne se proste Skoda svou kvalitou zprotivila. To ze neumi udelat nevrzajici interier u Rapida, ok, ale on to neumi udelat ani u Octavie, Superbu litaji z karoserie listy atd. atd.. Navic ja jsem presvedcen ze jsou stale automobilky co umi delat kvalitnejsi interier atd. a auta v ramci moznosti. Vsak Clint dokud si nekoupil O3 byl taky nekompromisni Skodovak a uz mluvi jinak. Jinak mne se taky koupe noveho x let netyka. Skoda je dnes jen pozlatko nafouknute marketingem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 (editace) Na mé O2 začal děsně vrzat tapec u řidiče. Něco tam lupe když jedu.... ale já to už neřeším ihned, to bych jinak byl furt v servise.... do listopadu to snad ještě se stahovačkou vyreklamuju, když zbyde nějaký čas. Editováno: 16. Říjen 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 Výjimečně musím s kinderPetrrrem souhlasit, O3 zklamala vrzajícím interiérem hodně. Jinak to celkem jde. Taky mě sere, jak je to tvrdé, ale to dělá podvozek a kola. Když jsem jel půjčenou O3 na 16" kolech a standard podvozku, myslel jsem, že sedím v mercedesu, jak se to houpalo a žádnou díru jsem ani necítil. Bylo to o sto procent lepší. Už bych ten podvozek nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 No vidis a takovej Maverick neda bez sport podvozku a nejvetsich kol ani ranu. Dokonce to nacpal i rodicum v podobe F3. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 tak s mawem souhlasím, ten standard pozvozek byl už totálně k ničemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 Je to na hovno, člověk je vyklepanej jak koberec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 Vždyť ten sportovní podvozek je tvrdý jako prase, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 Není, je to v pohodě jako v peřince s hráškem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 V Rapidu si vyklepanej jak startka i bez sport podvozku. Ono MR 13 meli integrovanej sport podvozek uz v cene. Zase mezi tim vsechny cesty po kterych nyni nejvic jezdim uz jsou s novym kobercem castecne jsem si asi taky zvykl. Tedy uz mi to nevadi tolik jako mi to vadilo na zacatku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 No vidíš, jiní si za to museli připlatit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 před 3 hodinami, Clint napsal: Výjimečně musím s kinderPetrrrem souhlasit, O3 zklamala vrzajícím interiérem hodně. Jinak to celkem jde. Taky mě sere, jak je to tvrdé, ale to dělá podvozek a kola. Když jsem jel půjčenou O3 na 16" kolech a standard podvozku, myslel jsem, že sedím v mercedesu, jak se to houpalo a žádnou díru jsem ani necítil. Bylo to o sto procent lepší. Už bych ten podvozek nechtěl. Dobře Ti tak ... to je pořád 16" jsou dětský kola a mám taky sportovní podvozek heč... a vidíš teď ti drncá prcka a vrže kdeco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 Jojo, je to tak, uznávám....sport podvozek je pro normální lidi, co nejezdí ve 150ti ostré zatáčky k hovnu. Tvrdé jako prase a to mi nikdo nevymluví, protože rozdíl jsem osobně vyzkoušel a je to znát ne hodně, ale uplně maximálně. 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 Ja mam.daleko tvrdší podvozek a nevrze nic. [emoji23][emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky