PavkaKorčagin Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 Před hodinou, Clint napsal: No Petrrr se smát taky nebude Co komu ten Ropid udělal? Akorát ta čičina je pěkná. Chtělo by to zase nějakej pokec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 Srázek bude v listopadu, musim to naplánovat 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 Ja mam stale totoNebo totoJinak Clinte, ze to nejede. To si uz zvyklej z O3 ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 (editace) Hele Motosi, nepoletíš s námi do Milána na veletrh motorek EICMA? Letíme s bráchou asi desátého ráno, večerní linkou po deváté z MXP nazpátek Editováno: 27. Říjen 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 Výrazně lepší... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 (editace) Petrrr: Máš ještě starou fotku, oni to letos už změnili Hele moje O3 si i beztak dá ten tvůj kinder motůrek z Babetty k snídani a spráská tě i na zpátečku Tobě to naklepe i bába s kozou v HTPčku Editováno: 27. Říjen 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 Clinte nemůžu. Budu koukat na motorkářích....Se hrne jeden průser za druhým.[emoji21] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 Ja mam stale totoNebo totoJinak Clinte, ze to nejede. To si uz zvyklej z O3 ne? Ja bych to teda nechtel, je to pekny, docela bych se i projel, ale urcite to bude hodne jety, kuze se taky musi udrzovat a pekne draho. Navic umi to varit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 [emoji23] ... Tady je to samej Kasanova a kdyby nějaká roztáhla, tak uteče k manželce (jako já samozřejmě) [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 Ty vole Clinte, Rapid by ti jeste vypalil saze [emoji3] Nez se ten tvuj tezkopadnej kocar z oooobrovskym kufrem rozhoupe tak Rapid je fuc. Motos bude muset zacit makat, zadne vozeni reditelu, ted bude jezdit v tom povrchovym dole s tim velkorypadlem 1cm za den. Snizuji stavy, uhli uz nikdo nechce. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 Takove co roztahuji sbira Pancho, pac kazdej standartni chlap se jich boji a utece. A Pancho jim nabizi svou vlidnou naruc a jeste neco jineho. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 (editace) Pancho je láká na buřta Moc sem teď nechodí, má hodně "práce" .... Editováno: 27. Říjen 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 jj jak říkal Ozi, pančo má si velkýho buřta, jinak si to nedokáže prý vysvětlit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 Nebo je láká na RSku a bodíky za rychlou jízdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 Staci zenskou parkrat odvyzt kam potrebuje, vzit na nakup, calnout kabelku a da. Kdyz neda, pryc od ni, ta neda nikdy - je to jen kamaradka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 Kamarád taky rád. A zadarmo.[emoji12] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 (editace) Ten Rádius se vyzná. Asi to dělá ta jeho strava, jak žere ty kuřecí steaky a doma zvedá Lizpiče nad hlavu. Ženský po něm šílej a to má jenom Dácii Holt ženský preferují asi něco jiného, než si myslel Petrrrr. Jeho vana, fousy až na kozy a místo zástupce velitele sociálního zařízení už nestačí.... Editováno: 27. Říjen 2016, autor: Clint 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 Dnes jsem měl tu pochybnou čest se krátce svézt s dodávkou, která mně s velkou pravděpodobností nemine. Nevím, co jsem komu udělal, ale to zase bude za trest. Zaplechovaná krabice, naprosto nevhodná pro moje pracovní potřeby - Peugeot Partner 1.6 HDI 55 kW s AdBlue. Co jsem narychlo postřehnul, tak motor je schopen vydržet nižší otáčky, než jiné moderní diesely a tím pádem nemá při nízkých rychlostech tendenci chcípnout anebo nutit řidiče podřadit až na jedničku. To je ovšem jeho jediná přednost, výkon je tragický, řazení se u Peugeotu asi nenaučí nikdy pořádně udělat - dráhy řadící páky jsou dlouhé a poněkud nepřesné. To se s koncernem VW absolutně nedá srovnat. Posaz za volantem je pro mě tragedie - nemám rád záchodové sezení za volantem - prakticky ve všech osobních autech mám sedačku úplně dole, nebo skoro dole, tady to prostě karoserie auta nedovolí. Bída. Myslel jsem, že to bude stát za prd, ale toto předčilo veškerá očekávání... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 [emoji23] [emoji23] [emoji23] Jeste budes plakat po fsbce 1.4 TDI v trihrnku. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 V jistém smyslu bohužel ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 Nikdo tě naštěstí v té práci nedrží, to je výhoda. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 Utíkat jen kvůli svěřenému vozidlu ? Tak to tedy nevím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 před 6 minutami, Voice napsal: Nikdo tě naštěstí v té práci nedrží, to je výhoda. To máš jistě pravdu. Už jsem tam za ty roky jezdil kdečím, ale nejsem profesionální řidič a tudíž mně jenom řízení neživí. A to co dělám, mě (zatím) celkem baví a vyhovuje. Auto je tam jen prostředek, jak se tam dopravit z bodu A do bodu B. To bych ostatně mohl používat i MHD - jen by to většinou celé trvalo déle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 Tak pak nevím na co si stěžuješ. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 Jeste zapomnel na to hlavni. Mit 50 cistech a nemit je znat. Ja to mit, tak budu jezdit klidne v Sang Yong. [emoji16] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky