Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Petrrr: Máš ještě starou fotku, oni to letos už změnili ;)

Hele moje O3 si i beztak dá ten tvůj kinder motůrek z Babetty k snídani a spráská tě i na zpátečku :D Tobě to naklepe i bába s kozou v HTPčku :D

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty vole Clinte, Rapid by ti jeste vypalil saze [emoji3] Nez se ten tvuj tezkopadnej kocar z oooobrovskym kufrem rozhoupe tak Rapid je fuc.
Motos bude muset zacit makat, zadne vozeni reditelu, ted bude jezdit v tom povrchovym dole s tim velkorypadlem 1cm za den. Snizuji stavy, uhli uz nikdo nechce. [emoji3]

Odkaz ke komentáři

Ten Rádius se vyzná. Asi to dělá ta jeho strava, jak žere ty kuřecí steaky a doma zvedá Lizpiče nad hlavu. Ženský po něm šílej a to má jenom Dácii ;)

Holt ženský preferují asi něco jiného, než si myslel Petrrrr. Jeho vana, fousy až na kozy a místo zástupce velitele sociálního zařízení už nestačí....

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 4
Odkaz ke komentáři

Dnes jsem měl tu pochybnou čest se krátce svézt s dodávkou, která mně s velkou pravděpodobností nemine. Nevím, co jsem komu udělal, ale to zase bude za trest. Zaplechovaná krabice, naprosto nevhodná pro moje pracovní potřeby - Peugeot Partner 1.6 HDI 55 kW s AdBlue. Co jsem narychlo postřehnul, tak motor je schopen vydržet nižší otáčky, než jiné moderní diesely a tím pádem nemá při nízkých rychlostech tendenci chcípnout anebo nutit řidiče podřadit až na jedničku. To je ovšem jeho jediná přednost, výkon je tragický, řazení se u Peugeotu asi nenaučí nikdy pořádně udělat - dráhy řadící páky jsou dlouhé a poněkud nepřesné. To se s koncernem VW absolutně nedá srovnat. Posaz za volantem je pro mě tragedie - nemám rád záchodové sezení za volantem - prakticky ve všech osobních autech mám sedačku úplně dole, nebo skoro dole, tady to prostě karoserie auta nedovolí. Bída. Myslel jsem, že to bude stát za prd, ale toto předčilo veškerá očekávání...

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, Voice napsal:

Nikdo tě naštěstí v té práci nedrží, to je výhoda.

To máš jistě pravdu. Už jsem tam za ty roky jezdil kdečím, ale nejsem profesionální řidič a tudíž mně jenom řízení neživí. A to co dělám, mě (zatím) celkem baví a vyhovuje. Auto je tam jen prostředek, jak se tam dopravit z bodu A do bodu B. To bych ostatně mohl používat i MHD - jen by to většinou celé trvalo déle.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...