motosman Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 Proto tam je IP 13c. Ale to by se lidi museli věnovat řízení a používat mozek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 No a nenapadlo tě že ty "fialové zony" Byly záměr ? Na P8 to samé, boty nedávají, jezdí auto posíla dopisy automaticky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 Před hodinou, motosman napsal: Proto tam je IP 13c. Ale to by se lidi museli věnovat řízení a používat mozek. To senožrouti neznaj, na návsi to nenajdeš. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 Již brzy i u Vás........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 Když jsme se nedočkali komunismu slibovaného z východu, tak se ho dočkáme ze západu. http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/stat-povinne-najde-mladym-prvni-praci-diktuje-brusel_406525.html 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 23. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2016 Na jednu stranu tu iniciativu chápu... je dost vysokoškoláků, kteří vystudovali naprosto nepotřebný obor a nechce se jim dělat v McDonalds. Takto je alespoň stát donutí, aby si tu první zkušenost v tom fastfoodu opravdu odmakali. Jinak The Grand Tour... první díl naprostá pecka. Úplně jsem čuměl s otevřenou hubou. A kupodivu se to líbilo i ženě. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 23. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2016 No a nenapadlo tě že ty "fialové zony" Byly záměr ? Na P8 to samé, boty nedávají, jezdí auto posíla dopisy automaticky. To nvm jestli posilaj i dopisy, ale rozhodne jsou videt, ty zluty boticky.Praha priznala, ze neumi fialovou namíchat - byla na to reportaz v tv. Na jednu stranu tu iniciativu chápu... je dost vysokoškoláků, kteří vystudovali naprosto nepotřebný obor a nechce se jim dělat v McDonalds. Takto je alespoň stát donutí, aby si tu první zkušenost v tom fastfoodu opravdu odmakali. [emoji3] Jinak The Grand Tour... první díl naprostá pecka. Úplně jsem čuměl s otevřenou hubou. A kupodivu se to líbilo i ženě. Ji se libilo, ze ji das konecne na chvili pokoj, jsou pekne vycurany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 23. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2016 Proto tam je IP 13c. Ale to by se lidi museli věnovat řízení a používat mozek. Hele ja kdyz neco kupuju, tak aby to melo alespon IP 44. IP 13 nestaci snad ani na maly deti. A ted vazne, dost aut si tam vynucuje přednost z prava, ikdyz podle me nejsou v pravu. Prednost z prava plati pouze na krizeni dvou silnic (ci jak to lepe rici) a pokud ma nekdo garaz hned u silnice, tak je to brano jako vyjezd z parkovaciho mista (ze) a pokud tam ma nekdo firmu, kde je snizen jen chodnik a zajizdi se k nemu, tak to take neni uznane krizeni a tudiz v tehle pripadech prednost nemaji. A dle vseho to doklada i google, kdyz v mapach tyto vjezdy zakreslene nejsou. Brano ze jedu odspodu nahoru. Mezi Habrovou a Kvetinkovou jsou minimalne dva vjezdy, na street view to bude videt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 23. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2016 Zas po editaci zmizel obrazek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 23. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2016 před 35 minutami, Radius napsal: Ji se libilo, ze ji das konecne na chvili pokoj, jsou pekne vycurany. No, někdy si říkám, že ví o autech více než já. Je do toho čas od času docela dost zapálená. Takže Top Gear a Grand Tour docela hltala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2016 Tak tak. Je to výjezd z místa ležícího mimo pozemní komunikaci. Ale buď v klidu. Já jedu po pozemní komunikaci a přednost mi nikdo nechce dát. A to i přes ceduli jako kráva o přednosti z prava. A když jim to tam pošlu tak se ještě rozčilujou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2016 Co je jitrnice z Prahy. Nejaky klid tady. Delate jako by jste neco delali. Ja jsem ted na gauci u TV a pohoda. Za chvili obed a pak si pujdu schrupnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2016 Tak to máme stejně.... Vlastně ne. Mě běží plat... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 23. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2016 Já jdu právě v pracovní době do fitka, pak mám hodinový oběd a ve tři domů. A ještě za to dostávám prachy. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 23. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2016 Tak tak. Je to výjezd z místa ležícího mimo pozemní komunikaci. Ale buď v klidu. Já jedu po pozemní komunikaci a přednost mi nikdo nechce dát. A to i přes ceduli jako kráva o přednosti z prava. A když jim to tam pošlu tak se ještě rozčilujou. [emoji3] No ja je radsi poustim ve svym voze, ale kdyz jedu sluzebakem, tak nemaj sanci.Co je jitrnice z Prahy. Nejaky klid tady. Delate jako by jste neco delali. Ja jsem ted na gauci u TV a pohoda. Za chvili obed a pak si pujdu schrupnout. Tvl Peetr na rozdil od tebe budem vsichni mesic a pul divocit a ty leda v levy ruce uspavat dite a v pravy honit ancu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2016 Tak ja taky nejsem doma zadarmo. Do fitka ke krmelci jo? [emoji23] Motosi, tobe to verim, mas kourovou s asistentkou. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 23. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2016 Páni, ráno vstávam kedy chcem, po raňajkách odchádzam z domu kedy sa mi zažiada, domov prichádzam ležérnym krokom podľa nálady, peniaze prichádzajú na účet pravidelne a nedeľu mám každý deň. To je život dôchodcu. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 23. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2016 Neznáte někdo firmu která by dokázala opravit sedačku řidiče ? Nějak se mi podařilo odtrhnout v opěrce levou stranu opěrky od konstrukce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2016 V SA tam ti daji za 30tis rovnou novou. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2016 www.autosedadla.czJe to z vlákna fabia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2016 před 5 hodinami, 15degren napsal: Neznáte někdo firmu která by dokázala opravit sedačku řidiče ? Nějak se mi podařilo odtrhnout v opěrce levou stranu opěrky od konstrukce... Autointerier.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 23. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2016 Stačí dojet na další sraz a v době, kdy půjde Petr na záchod mu můžeš sebrat sedačku z Kinderkáru. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Tak co vy šmejdi, moc se tady neroztahujte, však já to vidím i když tady nejsem [emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Ses nějak v práci špatně vyspal nééé ? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Znáte v okolí případ že by si někdo poškodil motor pančovaným olejem ? Nakupuji olej přes net dle nejlevnější nabídky a motor začal být po poslední výměně nějaký "traktoroví" ale značku i druh oleje držím pořád stejný tak nevim proč to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky