motosman Vloženo 22. Listopad 2016 Vloženo 22. Listopad 2016 Proto tam je IP 13c. Ale to by se lidi museli věnovat řízení a používat mozek.
15degren Vloženo 22. Listopad 2016 Vloženo 22. Listopad 2016 No a nenapadlo tě že ty "fialové zony" Byly záměr ? Na P8 to samé, boty nedávají, jezdí auto posíla dopisy automaticky.
PavkaKorčagin Vloženo 22. Listopad 2016 Vloženo 22. Listopad 2016 Před hodinou, motosman napsal: Proto tam je IP 13c. Ale to by se lidi museli věnovat řízení a používat mozek. To senožrouti neznaj, na návsi to nenajdeš. 1
Pawouk Vloženo 22. Listopad 2016 Vloženo 22. Listopad 2016 Když jsme se nedočkali komunismu slibovaného z východu, tak se ho dočkáme ze západu. http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/stat-povinne-najde-mladym-prvni-praci-diktuje-brusel_406525.html 1
Sabiza Vloženo 23. Listopad 2016 Vloženo 23. Listopad 2016 Na jednu stranu tu iniciativu chápu... je dost vysokoškoláků, kteří vystudovali naprosto nepotřebný obor a nechce se jim dělat v McDonalds. Takto je alespoň stát donutí, aby si tu první zkušenost v tom fastfoodu opravdu odmakali. Jinak The Grand Tour... první díl naprostá pecka. Úplně jsem čuměl s otevřenou hubou. A kupodivu se to líbilo i ženě. 1
Radius Vloženo 23. Listopad 2016 Vloženo 23. Listopad 2016 No a nenapadlo tě že ty "fialové zony" Byly záměr ? Na P8 to samé, boty nedávají, jezdí auto posíla dopisy automaticky. To nvm jestli posilaj i dopisy, ale rozhodne jsou videt, ty zluty boticky.Praha priznala, ze neumi fialovou namíchat - byla na to reportaz v tv. Na jednu stranu tu iniciativu chápu... je dost vysokoškoláků, kteří vystudovali naprosto nepotřebný obor a nechce se jim dělat v McDonalds. Takto je alespoň stát donutí, aby si tu první zkušenost v tom fastfoodu opravdu odmakali. [emoji3] Jinak The Grand Tour... první díl naprostá pecka. Úplně jsem čuměl s otevřenou hubou. A kupodivu se to líbilo i ženě. Ji se libilo, ze ji das konecne na chvili pokoj, jsou pekne vycurany.
Radius Vloženo 23. Listopad 2016 Vloženo 23. Listopad 2016 Proto tam je IP 13c. Ale to by se lidi museli věnovat řízení a používat mozek. Hele ja kdyz neco kupuju, tak aby to melo alespon IP 44. IP 13 nestaci snad ani na maly deti. A ted vazne, dost aut si tam vynucuje přednost z prava, ikdyz podle me nejsou v pravu. Prednost z prava plati pouze na krizeni dvou silnic (ci jak to lepe rici) a pokud ma nekdo garaz hned u silnice, tak je to brano jako vyjezd z parkovaciho mista (ze) a pokud tam ma nekdo firmu, kde je snizen jen chodnik a zajizdi se k nemu, tak to take neni uznane krizeni a tudiz v tehle pripadech prednost nemaji. A dle vseho to doklada i google, kdyz v mapach tyto vjezdy zakreslene nejsou. Brano ze jedu odspodu nahoru. Mezi Habrovou a Kvetinkovou jsou minimalne dva vjezdy, na street view to bude videt.
Sabiza Vloženo 23. Listopad 2016 Vloženo 23. Listopad 2016 před 35 minutami, Radius napsal: Ji se libilo, ze ji das konecne na chvili pokoj, jsou pekne vycurany. No, někdy si říkám, že ví o autech více než já. Je do toho čas od času docela dost zapálená. Takže Top Gear a Grand Tour docela hltala.
motosman Vloženo 23. Listopad 2016 Vloženo 23. Listopad 2016 Tak tak. Je to výjezd z místa ležícího mimo pozemní komunikaci. Ale buď v klidu. Já jedu po pozemní komunikaci a přednost mi nikdo nechce dát. A to i přes ceduli jako kráva o přednosti z prava. A když jim to tam pošlu tak se ještě rozčilujou. 1
Petrrr Vloženo 23. Listopad 2016 Vloženo 23. Listopad 2016 Co je jitrnice z Prahy. Nejaky klid tady. Delate jako by jste neco delali. Ja jsem ted na gauci u TV a pohoda. Za chvili obed a pak si pujdu schrupnout.
motosman Vloženo 23. Listopad 2016 Vloženo 23. Listopad 2016 Tak to máme stejně.... Vlastně ne. Mě běží plat... 2
Sabiza Vloženo 23. Listopad 2016 Vloženo 23. Listopad 2016 Já jdu právě v pracovní době do fitka, pak mám hodinový oběd a ve tři domů. A ještě za to dostávám prachy. 2
Radius Vloženo 23. Listopad 2016 Vloženo 23. Listopad 2016 Tak tak. Je to výjezd z místa ležícího mimo pozemní komunikaci. Ale buď v klidu. Já jedu po pozemní komunikaci a přednost mi nikdo nechce dát. A to i přes ceduli jako kráva o přednosti z prava. A když jim to tam pošlu tak se ještě rozčilujou. [emoji3] No ja je radsi poustim ve svym voze, ale kdyz jedu sluzebakem, tak nemaj sanci.Co je jitrnice z Prahy. Nejaky klid tady. Delate jako by jste neco delali. Ja jsem ted na gauci u TV a pohoda. Za chvili obed a pak si pujdu schrupnout. Tvl Peetr na rozdil od tebe budem vsichni mesic a pul divocit a ty leda v levy ruce uspavat dite a v pravy honit ancu
Petrrr Vloženo 23. Listopad 2016 Vloženo 23. Listopad 2016 Tak ja taky nejsem doma zadarmo. Do fitka ke krmelci jo? [emoji23] Motosi, tobe to verim, mas kourovou s asistentkou. [emoji3]
Effendi Vloženo 23. Listopad 2016 Vloženo 23. Listopad 2016 Páni, ráno vstávam kedy chcem, po raňajkách odchádzam z domu kedy sa mi zažiada, domov prichádzam ležérnym krokom podľa nálady, peniaze prichádzajú na účet pravidelne a nedeľu mám každý deň. To je život dôchodcu. 4
15degren Vloženo 23. Listopad 2016 Vloženo 23. Listopad 2016 Neznáte někdo firmu která by dokázala opravit sedačku řidiče ? Nějak se mi podařilo odtrhnout v opěrce levou stranu opěrky od konstrukce...
kokta7 Vloženo 23. Listopad 2016 Vloženo 23. Listopad 2016 před 5 hodinami, 15degren napsal: Neznáte někdo firmu která by dokázala opravit sedačku řidiče ? Nějak se mi podařilo odtrhnout v opěrce levou stranu opěrky od konstrukce... Autointerier.cz
Sabiza Vloženo 23. Listopad 2016 Vloženo 23. Listopad 2016 Stačí dojet na další sraz a v době, kdy půjde Petr na záchod mu můžeš sebrat sedačku z Kinderkáru. 2
Clint Vloženo 24. Listopad 2016 Autor Vloženo 24. Listopad 2016 Tak co vy šmejdi, moc se tady neroztahujte, však já to vidím i když tady nejsem [emoji6] 1
15degren Vloženo 24. Listopad 2016 Vloženo 24. Listopad 2016 Znáte v okolí případ že by si někdo poškodil motor pančovaným olejem ? Nakupuji olej přes net dle nejlevnější nabídky a motor začal být po poslední výměně nějaký "traktoroví" ale značku i druh oleje držím pořád stejný tak nevim proč to.
Doporučené příspěvky