Radius Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 Sabiza,Hele me na linkedinu nahaneli lidi z googlu, by me zajimalo kdybych reagoval, jestli fakt byli z googlu.Jinak ja nikdy nerekl ze nevychazi s prachama, jak na tom financne je nevim (ani jak ty). Proste jsem psal, ze evidentne chtel zmenu (priznal dvojnasobny plat udajne, coz se mi nezda) a tak do toho rizika jde.A s tim ze kazdou chvili chybi jsem narazel na to co rikal Stringo, neni dobre porad v praci chybet, kor kdyz je to placeny a neni to dovolena.Za usetreny prachy si rezervuj fleka v Bohnicich, rok dojizdeni a budes tam hajat , nehlede na to ze mic projezdis jen na benzinu .Co se tyce srazu, jeden termin mam volny, ale cekam kdy Clint zavola, ale kdyz obvolava nejdrive nove prichozi, tak to citim podobně jako Peetr. A pritom sem jedinej, kdo s sebou bere alespon neco na koukani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 Před hodinou, Voice napsal: Hlášky Pepy? Vždyť to je naprostý trapas co tam předvádí, jestli toto jsou hlášky co se někomu líbí...... Ale já jsem nepsal nic o odborné stránce těchto hlášek - takový pořad v TV nedávají, nebo o něm nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 Já taky o odborné stránce nic nepsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 Právě teď, Radius napsal: Za usetreny prachy si rezervuj fleka v Bohnicich, rok dojizdeni a budes tam hajat , nehlede na to ze mic projezdis jen na benzinu . Ale hovno. Milion a půl projedeš za bambiolion let a ještě Ti zůstane na Red Bull u čerpačky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 před 4 hodinami, Sabiza napsal: Toto není až tak úplně pravda, samozřejmě za předpokladu, že nejsi obyčejný Pepík, který nic neumí a neměl v minulosti zájem se vzdělávat. V době, kdy funguje LinkedIN a další profesionální sítě, je dost firem a headhunterů, kteří loví právě schopné lidi. Pokud kamarád neumí počítat, šel do baráku, neměl na to a teď živoří, je to jen a jen jeho problém a ohrozil tak dalších několik lidí. Co se týče žena, tak taky nemusí sedět na „mateřské, rozhodně ne dovolené“ a zkusit hýbnout pozadím. Dneska není v Cajzlu a okolí problém, aby si matka na rodičovské přivydělala na brigádě nebo na částečném úvazku. Naše firma dokonce sama před nástupem na mateřskou jde za budoucí matkou a nabídne poloviční úvazek. A co se týče dětí, tak nezapomeň, že každá návštěva doktora je hrazena zaměstnavatelem, viz. 590/2006 Sb. Jenže je jiná doba. Drtivá většina harantů studuje do šestadvaceti, potom ženská musí rozjet nějakou, alespoň minimální kariéru, aby se po mateřské měla kam vracet. My s ženou třeba čekáme, až bude dostavěný dům. Na stát se dneska nespoléhám, protože mi nic nedá - jsme s ženou svoji, mám nadstandardní příjmy, mám auto, mám hypotéku na několik milionů... stát se na mě vysere a dá to raději nějaké kurvě, která ošukala polovinu fotbalové Sparty a má dvě děti. Proto se musím otáčet, abych měl příští rok postaveno a mohli se pustit v pětadvaceti do prvního malého zmetka, co bude vyžírat prachy, lednici a pak se nám někde rozstřelí v autě. Až stát přijde s tím, že nebude podporovat nezodpovědné svině, které nechtějí makat, nesnaží se něco na svém životě zlepšit, bude to sluníčkové. Protože dostávat na rodičovské 7 600,- měsíčně i za předpokladu, že ženská vydělává 30 tisíc měsíčně, je prostě a jen výsměch. No a ještě je tu fakt, že za komoušů nebyl problém dostat městský byt za směšné prachy a měl jsi téměř jistou školku a školu. Dneska chceš ve třech letech parchanta sebrat, hodit ho do školky a nemůžeš, protože školka funguje od osmi do čtyř... ty vole, kde jsme? Stačil by mi byt. Spokojil bych se s krásnou novostavbou o velikosti 70m2 v uspořádání 3+kk nebo 3+1. Má podmínka byla Praha 8, protože se mi tady líbí. Nejlépe Bohnice, Čimice, případně Dolní Chabry. A ceny? Naprosto nádherné... - https://www.sreality.cz/hledani/prodej/byty/praha-8?region=městská část Bohnice&velikost=3%2B1,3%2Bkk&stav=ve-vystavbe,novostavby&plocha-od=70&plocha-do=10000000000®ion-id=13704®ion-typ=ward&vzdalenost=5 5 900 000 Kč 5 792 780 Kč 6 650 000 Kč 7 099 200 Kč 5 991 500 Kč 6 191 800 Kč Proto jsem se raději hecnul, za 1 780 000 Kč jsem koupil pozemek 12 kilometrů od současného bydliště, 8 kilometrů od hranice Prahy a ještě s dokonalým názvem ulice - Na Vinici. Barák postavím za 2 500 000 Kč včetně kuchyně, spotřebičů a za zbytek koupím víno, ožeru se a za těch pár ušetřených korun (1 512 780 Kč oproti nejlevnějšímu a nejmenšímu bytu, co jsem napsal) si koupím Dacii v plný palbě. Abych šel z Prahy na vesnici a potom měl kecy na Pražáky že mi nezajistí parkovací místo ?! Navíc když nechceš jezdit sockou - tak musíš mít dvě auta. Je tam místo ve školce (škole) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 Pche, parkovací místa mě serou teď, když platím daně v Praze, bydlím v Praze a jezdím po Praze. Jakmile se přestěhuji, budu logicky uvažovat před barákem a před firmou, resp. pod firmou. A místa ve školce a škole je tam dost. Teď nám dokonce ve vsi budou stavět další školku a škol je v okolí, stejně tak v Praze, docela dost. Mimochodem, Radius - 1 500 000 Kč je cca. 750 000 kilometrů. S mým nájezdem 20 tisíc ročně, budu benzín projíždět něco málo přes 35 let. A toto mě fakt netrápí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 (editace) Chlapi prašivý, není v mých silách všechny obvolávat. Samozřejmě Petrrrovi nevolám, protože má haranta a asi s ním co dělat. Když bude chtít, přijede. Co se týče Rádiuse...tak ano pravdu má v tom, že jsem mu nevolal, není ovšem zdaleka jediný. Ale proto sem do vlákna dávám dva termíny, aby se všichni mohli rozhodnout v klidu a napsat sem, kdy se jim to hodí. Já je potom zapíšu. Takže Rádiuse rádi uvidíme a tímto ho žádáme o sdělení termínu, příp. obou.... Pravdu má i v tom, že vozí sem tam jak on říká něco na koukání. Ano, to ano, ale píchat to nemůžeme, takže může přijet i sám Tím nechci říct, že není jeho přítelkyně vítána že....Máme ji taky rádi. Editováno: 2. Prosinec 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 (editace) Zajímalo by mě také, jestli se zúčastní dvě slibotechny, Kokta a Pancho. Kokta si bude stěžovat, že je to daleko a Pancho bude mít zrovna píchačku dvou padesátek někde v Lounech A to pokud nebude na pravidelné swingers megaold hairy párty Editováno: 2. Prosinec 2016, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 Treba prijedu jestli me maminka pujci auto 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 A ku.. sorry. Jsem tě vytíp, bo práce a zapoměl jsem na tebe. Teď jsem si na tebe vzpoměl, protože vyžírám Hooters. Prej když prožerem 20tis. bude dárek. Dělám co může kuchař navařit, tak snad to dám. [emoji28] [emoji28] [emoji28] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 Nevolal a to neokecas. Hodil si me pres palubu. Mas Sabize a ja uz jsem Ti ukradenej. No nic no. Jdu ted hned strhnout vsechny samolepky klubu z auta hodim je na zem a pochciju je. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 Alespon se ti ulevi a strhni i tu predni a zadni co mas na aute,takovou tu slepici v kruhu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 pro Koktu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 Nojo, s Cuprou si tam člověk musí připadat jako žebrák. Skoro ostuda ji tam brát [emoji23] 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 (editace) Před hodinou, PANCHO napsal: pro Koktu Znam,sleduji ho. Ma rám v cupre,dsg, sportovni kotouce a desky na seriovych 4 pistkach,kw stelovaci podvozek,340koni od abt,jinej lauf a 18kola. Jezdi s tim jenom po nordshleife Editováno: 2. Prosinec 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 Jo neco sem o nem cetl.je dobrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 Jo neco sem o nem cetl.je dobrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 Zajímalo by mě také, jestli se zúčastní dvě slibotechny, Kokta a Pancho. Kokta si bude stěžovat, že je to daleko a Pancho bude mít zrovna píchačku dvou padesátek někde v Lounech [emoji3] A to pokud nebude na pravidelné swingers megaold hairy párty [emoji3] no ja asi nebudu moct. To vis povinnosti.akorát ze to nejsou 2 padesátky ale 19 a 24. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 Tak jsem zaplatil 18tis a hovno. Hooters skončili. Malý kozy a blbý kecy. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 To jsi platil za celej lokál ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 Ne, to jsou tak tři piva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 Motosman jde jednou za život do Hooters a je z toho vyřízenej. Čekal, že tam budou holky chodit nahatý, že křídla mu budou strkat i do zadku a ještě zadarmo a že bude chlastat pivo po deseti korunách až do rána. A před odchodem mu ještě nějaká hooterka vyčadí rákosku No tak to se kurva spletl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 No Motos je z domova zvykly na jiny Objemy aneb objem nicim nenahradis. Resp. Objem pushup nenahradis. Za 18tis bys mel v jinych podnicich i nekolik cest kolem sveta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 (editace) včera sem si byl přehodit zimáky, mam je uskladnění v autorizáku.(nikam by se mě už nevešli) A prodejkyně se druhého prodejce ptala, jak se řadí z D režimu na S režim. Tak sem chytil asi 10 minutovej výtlem, tak ji to šel ven ukázat opravdu nechápu, jak to může prodejce prodávat, když o tom ví hovno. je vidět ta kvalita značky škoda! Editováno: 3. Prosinec 2016, autor: kokta7 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 To nemá s kvalitou Škodovky nic co dělat, tohle je hloupost prodejců, že berou takové exoty do svých řad. Prostě dneska prodává auta kdejakej pekař nebo zedník..... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky