kokta7 Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 (editace) před 12 hodinami, Stringo napsal: Ma posranej kus nebo je to hroznej uplakanek. Ja jwzdil Rapida nekolikrat jednou dokonce dlouhodobe (3/4roku) a uplne normalne fungoval a nic extra se nesralo. Jen je to proste Rapid... no krám no na běžný ježdění, kterej nejede a to auto vypadá jak když si kaban v noci při sraní na záchodě řekl, proč dělat jiny auto, jenom vezmu O1 a dam tam design z O3. Editováno: 4. Prosinec 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 před 11 hodinami, Clint napsal: Hluk z venku tu furt řeší Kokta, já to tedy ještě za ty dva roky ani jednou nezpozoroval. Přijde mi to úplně v pohodě. nemyslím si, že by to vybočovalo z nějakého průměru. Možná má Kokta špatné těsnění.... na O3 je u předních oken děsně slyšet hluk z venku, to prostě nedomysleli. furt kontroluji jestli nejsou otevřeny okénka. a je jedno jestli máš pomalou RS verzi nebo 1.4 TSI nebo 2.0 TDI... nedejbože ještě když venku fouká, tak to máš do uší šílený zvuky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 (editace) Při větru slyšet je, ale to je normální. No a možná to dělají zrcátka, ten hluk jak říkáš. Mně to přijde v pohodě a ani bych o tom nevěděl. Možná jsem zvyklej z motorky Editováno: 4. Prosinec 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 hlavně u motorky máš rád kuny, které ti vběhnou pod kolo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 (editace) Ahoj, diky za pozvanku do klubu. Doufam, ze vam tu nebudu delat ostudu Editováno: 4. Prosinec 2016, autor: beuticek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 Vítám tě mezi námi. Jsme tu skvělá parta. To že na sebe všelijak pokřikujeme a jeden druhému se smějeme a černý humor je tu běžnou věcí, na to si budeš muset zvyknout Ale všechno v duchu legrace a dobré nálady. Já jsem tady vedoucí. Petrrr je místní plačka a Kokta náš závodník Pawouk to trochu usměrńuje a Motosman je náš znalec silničních pravidel. Pancho gigolo, Stanmar milovník autobusů Ikarus a Rádius chodíce reklamace a vedoucí servisu Dacia. No a Sabiza s Kočkaginem jsou celkem noví.....jako ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 Ja jsem bojovnik za prava majitelu znacky skoda a to nekdy proti jejich ruzove vuli. Vracim lidi, kteri jsou pohlceni koncernem z5 do reality. Je to boj s vetrnymi mlyny. S kazdym novym modelem je uvrzeno rada lidi do teto pasti a ja jim nabizim svou pomocnou ruku abych jim otevrel oci a dostal je tak ze sevreni koncernu. Nekteri to dokazi sami, nekteri potrebuji pomoci a nekteri bloudi mezi obema svety a tapou. Viz. Clint. Clint verbuje nove rekruty aby povznesl klub a ceka ze ho budou oslavovat a zase spolecne vzyvat Kabanovi vytvory na oltari. Pac ody na Skodu jdou zde v utlumu. Ale ja jsem zde a vzdy budu pripraven bojovat. Rikejte mi Denim rescue fighter. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 před 9 minutami, Petrrr napsal: Ja jsem bojovnik za prava majitelu znacky skoda a to nekdy proti jejich ruzove vuli. Vracim lidi, kteri jsou pohlceni koncernem z5 do reality. Je to boj s vetrnymi mlyny. S kazdym novym modelem je uvrzeno rada lidi do teto pasti a ja jim nabizim svou pomocnou ruku abych jim otevrel oci a dostal je tak ze sevreni koncernu. Nekteri to dokazi sami, nekteri potrebuji pomoci a nekteri bloudi mezi obema svety a tapou. Viz. Clint. Clint verbuje nove rekruty aby povznesl klub a ceka ze ho budou oslavovat a zase spolecne vzyvat Kabanovi vytvory na oltari. Pac ody na Skodu jdou zde v utlumu. Ale ja jsem zde a vzdy budu pripraven bojovat. Rikejte mi Denim rescue fighter. ... ÁMEN ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 Petrrr kecá, je to plačka a nemá tu moc obdivovatelů. Do klubu jsem ho vzal z lítosti. Nemá ani auto pro dospělé [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 Já ho obdivuji. Kdybych měl takové problémy, auto prodám a koupím Ladu. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 před 2 hodinami, kokta7 napsal: hlavně u motorky máš rád kuny, které ti vběhnou pod kolo A tyhle "kuny" má asi tak nejraději: https://www.zbozi.cz/vyrobek/kniha-o-kunde/#utm_source=search.seznam.cz&utm_medium=hint&utm_content=cards-product_opesBB&utm_term=kunda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 To bude zajímavé čtení [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 Takže chlapi, nastal čas uveřejnit výsledné datum prosincového srazu! Clintův Čaj o páté se bude konat v úterý 20. prosince klasicky od 17:00 hodin v restauraci v Nesuchyni, stejně jako v říjnu a listopadu. Co můžeme očekávat? Zajímavé historky ze Škodováckého podsvětí, dobrou zábavu, skvělé žrádlo a návštěvu chromého Santa Kozáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 No vzhledem k tomu, ze mam 19. planovanou firemni besitku byvaleho zamestnavatele tak asi nedorazim. 12. Becherpkatz pozvanka od jednoho vyrobce cerpadel. 22. nase firemni besitka. No proste ten nas maly prdelka mi dava pekne zabrat. Nemam vubec cas. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 Takže 20tého máš volno. [emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 To jo, ale nevim zda-li bych doma nasel pochopeni nebyt 2dny za sebou doma. Ale uvidim jeste dle okolnosti. Ja vim, ze beze me jsou ty srazy o nicom. [emoji3] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 Říká se o ničem Hele to řekni rovnou, že jsi podpantoflák 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 O nicom jsem napsal schvalne. No jako Stringo abych koukal na ruzove zahrady nikoliv. Ale staci ze ted domu denne chodim v 18 19h z prace a nekdo se ted doma musi starat o vse ostatni kdyz se zena stara o dve deti a hlavne o 3tt kojence a v noci se moc nevyspi atd. Udelat jedno dite a pak jed na sraz 20km umi kazdej. [emoji3] I kdyz Tobe se vlastne stara o manzelku soused Arab a Pancho kdyz nejsi doma. Hadej proc jako nahodou Pancho zase nemuze. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 Ajajaj, ve vsedni den to asi nedam. Zkusim si udelat cas v lednu. Nesuchyni znam. Mam to sice z ruky, ale rad vas poznam, chlapi. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 Taky to mám z ruky. Jezdím z Prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 před 18 hodinami, foxdivemaster napsal: me by teda vadilo jezdit s volantem na prave strane před 18 hodinami, LucasCZE napsal: Taky si rikam. Navic i kdyz je volant vpravo, plyn se porad ovlada pravou nohou. A co ma tempomat spolecneho s brzdou a spojkou mi neni jasne. Asi ma pri rizeni jen nejak propletene nohy. Ouu, nějak jsem se upsal - ale pochopili jste to dobře, samozřejmě se jedná o pravé koleno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 Petre ja nejsem podpantoflak,ja jen jak na to musim doma koukat,tak to uz taky zeru [emoji23] [emoji23] [emoji23] .Jinak me to proste nevychazi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 před 7 hodinami, beuticek napsal: Ahoj, diky za pozvanku do klubu. Doufam, ze vam tu nebudu delat ostudu To tady nehrozí , tady je to samej zoufalec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 před 6 hodinami, Clint napsal: Vítám tě mezi námi. Jsme tu skvělá parta. To že na sebe všelijak pokřikujeme a jeden druhému se smějeme a černý humor je tu běžnou věcí, na to si budeš muset zvyknout Ale všechno v duchu legrace a dobré nálady. Já jsem tady vedoucí. Petrrr je místní plačka a Kokta náš závodník Pawouk to trochu usměrńuje a Motosman je náš znalec silničních pravidel. Pancho gigolo, Stanmar milovník autobusů Ikarus a Rádius chodíce reklamace a vedoucí servisu Dacia. No a Sabiza s Kočkaginem jsou celkem noví.....jako ty Ježíšmarjá , prej vedoucí cha cha Dr. Chocholoušek vedoucí pirátského klubu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 Co je se skutečným námořníkem a pirátem v jedné osobě - barbossou? Snad mu nikdo nevypustil nafukovací kajak, nějak dlouho se tady neobjevil. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky