Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Tak neviděl jsem důvod vyhazovat deset tisíc za nějaké ptákoviny, jako jsou zlaté prsteny. Když to nenosím vůbec, bude to doma ležet a lákat bezďáky Petrrry, k tomu , aby mě vybrali? Svatbu jsme měli na statku u tchýně a oslavu taky....Pil se Bráník za 5 korun a jedly se utopenci. Dort byl z dětských piškotů namazaný marmeládou a kdo chtěl nášup, dostal rakvičku se šlehačkou ;)

....pak jsme spočítali dary, co nám kamarádíčkové dali a byli jsme skoro sto litrů v plusu :D

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě teď, motosman napsal:

Hezky jste si ty svatby propočítali, jen co je pravda. Jenomže je to stejné, jak píše Sabiza o investicích. Naprosto riziková investice. Asi jako když Kalousek nabídne úrok 30%. emoji12.pngemoji23.png

Na druhou stranu je to investice, která se mi zatím líbí. :)

Odkaz ke komentáři

Clovek tu chvili neni a hned ho chteji sesadit z trunu nejvetsiho chudaka. Tak to teda ne. Clinte udelej s tim neco, rekni jim jakej jsem chudak ja. Pak teprve zjisti jak se maji dobre.
K autu. Ty Clinte porad nechces pochopit ze rozhodujici je to co za dane penize dostanes. Pomer cena vykon. Ano u Dacie treba kupujes popelnici, ale stejne tak za ni platis. U Skody kupujes jen popelnici v pozlatku za cenu mercedesu. Proste cena co za ta auta dnes Skoda chce, tak te neodpovida kvalita a tim nemyslim aby vse bylo 100% a vydrzelo to 20 let. To je to, oc tu bezi.
Ad. Talisman - Ano, mne se libi. Rozhodne 1000x hezci nez O3fl.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Me svatba resp. Nas svatba vysla na 80tis se vsim vsudy pred 7mi lety. 40 hostu obed a dale raut az do rana. Vse v restauraci +ziva hudba. A nelituji ani jedine koruny. Do dnes na to ne jen my vzpominame.
A nyni Motos s kalkulaci co vyjde rozvod. Ona vas pak ta sranda prejde. Motos uz mohl mit Bentley jinak. [emoji23]

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Pawouku ma to i vyhody. Treba ja rocne dostanu 23tis od statu zpet na danich na manzelku. ( protoze je na rodicovske a nevydela vic jak 73tis) tedy na ulici nenajdes. Kdybychom nebyli svoji, tak smula. Ted si diky me ( co by pracujiciho manzela platiciho zdravotni ) u druhe rodicovske muze volit delku rodicovske, jinak by automaticky dostala 4 roky s nejmensi mesicni rodicovskou. No je pravda, ze to vse souvisi s rodinou. Ale kdyz ten papir neni, pak neni rada veci. Nekteri rodinu maji ale nejsou svoji a pak maji smulu.

Odkaz ke komentáři

Právě teď, Petrrr napsal:

Pawouku ma to i vyhody. Treba ja rocne dostanu 23tis od statu zpet na danich na manzelku. ( protoze je na rodicovske a nevydela vic jak 73tis) tedy na ulici nenajdes. Kdybychom nebyli svoji, tak smula. Ted si diky me ( co by pracujiciho manzela platiciho zdravotni ) u druhe rodicovske muze volit delku rodicovske, jinak by automaticky dostala 4 roky s nejmensi mesicni rodicovskou. No je pravda, ze to vse souvisi s rodinou. Ale kdyz ten papir neni, pak neni rada veci. Nekteri rodinu maji ale nejsou svoji a pak maji smulu.

Pokud lidem vyhovuje žít na hromádce, nemůžu proti tomu říct ani popel. Já zatím v tom „hloupém“ papíru, jak tomu říká mnoho lidí, zatím nalézám pouze a jen výhody - lepší možnosti pro rodičovskou dovolenou, lepší možnosti v případě hypotéky...

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Já se ženit musel. Čekali jsme sviště a nechtěl sem, aby se nejmenoval po mě. A mladej potřebuje rodinu. Nojo bylo mi skoro čtyřicet. Ale užíval jsem si před tím dost. Děvky byly, cestování, zábava... No a pak přijde čas. Čas na rodinu.

Dneska už sem vypelichanej starej chcípák. Ale mám hodnou ženu a chápavou. Dovolí mi motorky a lauzrování po knajpách. Takže to jde. Syn mi dělá radost. A jestli to půjde, naštěkám manželce do boudy a pořídíme ještě jednoho sviště. Jako to má kinderPetrrr. Ale tomu pomohl soused [emoji41]
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

No jo Clinte, ale ty az nastekas tak uz se nedozijes toho druheho prcka 18tych narozenin. Navic v tvem veku ti bude muset stejne helfnout Pancho. Je asi o rok mladsi [emoji3]

Motosi predmanzelska smlouva je dobra pro ty co jeden z nich ma hodne a druhy hovno. Ja se svou zenou jsme meli oba hovno a vse jsme si vybudovali spolecne, nikdo nam nic bedal. Tedy u nas by to bylo o nicem. Jooo, uhlobaroni to maji ovsem jinak. [emoji3]
  • Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, Clint napsal:

Já se ženit musel. Čekali jsme sviště a nechtěl sem, aby se nejmenoval po mě. A mladej potřebuje rodinu. Nojo bylo mi skoro čtyřicet. Ale užíval jsem si před tím dost. Děvky byly, cestování, zábava... No a pak přijde čas. Čas na rodinu.

Dneska už sem vypelichanej starej chcípák. Ale mám hodnou ženu a chápavou. Dovolí mi motorky a lauzrování po knajpách. Takže to jde. Syn mi dělá radost. A jestli to půjde, naštěkám manželce do boudy a pořídíme ještě jednoho sviště. Jako to má kinderPetrrr. Ale tomu pomohl soused emoji41.png

jsem čet článek, kde borkyně tvrdila, že 60 % druhých dětí jsou kukačky. Tak štěkej pořádně aby sis byl jistý :-D, neznám v okolí ženu které bych věřil že si během svého vztahu čas od času nezaštěká s někým jiným. Jsou to prchlivý tvorové a když je zrovna příhodná konstelace chemických prvků, tak ani tu ochranu neřeší :-). Čivavě zkřížené s egyptskou kočkou věřím víc než ženě.

Editováno: , autor: 15degren
  • Pozitivní 2
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Petrrr napsal:

No jo Clinte, ale ty az nastekas tak uz se nedozijes toho druheho prcka 18tych narozenin. Navic v tvem veku ti bude muset stejne helfnout Pancho. Je asi o rok mladsi emoji3.png

Motosi predmanzelska smlouva je dobra pro ty co jeden z nich ma hodne a druhy hovno. Ja se svou zenou jsme meli oba hovno a vse jsme si vybudovali spolecne, nikdo nam nic bedal. Tedy u nas by to bylo o nicem. Jooo, uhlobaroni to maji ovsem jinak. emoji3.png

ještě že maminka mě vždy vše udělá a já nic nemusím dělat(už mě řekla že ani do práce nemusím chodit)!!! Klint to měl do 40 let stejný !!! mamahotel :D:D:D

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...