Clint Vloženo 13. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Já si snad nechám auto přestříkat, když je to tak [emoji23] Protože fronta bude navíc ještě přímo úměrná i velikosti vozu [emoji7] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 před 5 minutami, Clint napsal: Já si snad nechám auto přestříkat, když je to tak Protože fronta bude navíc ještě přímo úměrná i velikosti vozu No velikostí auta, to asi nebude ... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 před 35 minutami, Sabiza napsal: Takže když koupím Kinderkáru v debil modré, budou stát zástupy ženských a budou jásat štěstím? Už víme, čím opravdu jezdí Pancho. ... modrou RS károu ... Na Kinderkáru by toho moc nelapil. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 (editace) Tak hlásím že salám byl nalezen v prodejně muuupisek na strossu. Hned po ochutnání jsem zažil nekončící sled vzpomínek z dob když jsem byl naivní a bezstarostný. Děkuji za spolupráci, jsem opět šťastný. Editováno: 13. Prosinec 2016, autor: 15degren 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Zrovna jsem se vrátil z Globusu [emoji41] Rádiusi, až cikáni přijdou na to, jak se jim vejde motor velikosti fotbalového míče i do zadních dveří, budou jednou dělat elektrické stahování i tam [emoji23] Vsak rikam, za 5tis, stejne jako u Octavie, ti to namontuji. Ale jestli uz Skodovka umi treba bluetooth, to se jeste ti rusaci, ukrajinci, polaci, a jak hanlive pises o barevnejch, nenaučili. Tak snad Facelift. Ma uz vubec SuperB bluetooth? na mobilu mám docela prodlevu, než mi ty maily odešle. Ví někdo jak to urychlit? Kokta ví? Zkus si koupit kvalitni drahy telefon, treba Samsung. Nejdyl odesílaj emaily Sony. Ta kancelář to je krásný pravěk. Tam se maka, nerelaxuje.To je monitor jo? [emoji23] Ty vole ja myslel display nejake kalkulacky. Ja mam v praci 2x vetsi a mam 2 vedle sebe. 16Gb RAM, SS disk atd. Tak disk na stridavy proud jsem jeste nevidel, vsichni mame SS disky, neboli disky na StejnoSmerne napeti. A tou ramkou bych se teda nechlubil uz vubec, 16Gb jsou presne 2GB, to ja mam v mobilu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 (editace) On ovšem myslí Solid-state drive Mimochodem, 16GB RAM =/= 2GB RAM. Stejně jako se nerovná RAM z roku 1997 RAMce z roku 2010. Petr to potvrdí. Ta novější je hezčí. Editováno: 13. Prosinec 2016, autor: Sabiza 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Před hodinou, 15degren napsal: Tak hlásím že salám byl nalezen v prodejně muuupisek na strossu. Hned po ochutnání jsem zažil nekončící sled vzpomínek z dob když jsem byl naivní a bezstarostný. Děkuji za spolupráci, jsem opět šťastný. Tos měl chvíli počkat, Petrrr by prohrábnul s Vencou "bufet" u nádraží a možná by něco objevil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 (editace) před 3 hodinami, PavkaKorčagin napsal: No velikostí auta, to asi nebude ... . No u Motose říkala maželka Petrrra, že s velkou klobásou Petrrr divadlo nehraje, tak to budou asi už jenom fousy a jeho žluté zuby Editováno: 13. Prosinec 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 tyhle?? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Nene, tyhle. Máš pěknýho kamaráda 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 To si piš, musíme držet notu s šéfem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Celej Clint, i s vytěrákem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 před 18 hodinami, stanmar napsal: A ty nějaký platíš ? Naky statisice rocne padnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Spíš stokoruny [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 ty prodělám na lepším benzínu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Tož Klinte ty už máš ten krám zase posratý.......to je fakt už pech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 (editace) Zatím je to v pohodě. Asi žhavení. Možná žhavící svíčka. Uvidíme. Je to v záruce, takže ok. Hlavně že to jezdí. To je první porucha na motoru....Jede to normálně, jen to startování za studena a jen tak jednou za cca deset startů to nechce ani blafnout. Tyhle sporadický závady nemám od přírody rád. Ideální je, když se to posere uplně. Za tepla to chytá vždy. Přijde mi, že neproběhne vůbec žhavení. Tak první drobnost za dva roky, to jde. Hlavně to neříkejte kinderPetrrrovi, je strašně zlej a přející a nechci, aby se zase smál Radostí by otevřel šampáňo. On čeká na první okamžik, kdy s tím budu něco mít Ale na druhou stranu, proč bych to nenapsal, vždyt o tom fo forum je, abychom si pomohli a poradili si. Editováno: 13. Prosinec 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Bude to mozna kabelaz,resp.ta rozvodna lista u zhavicich svicek. To se uklada jako sporadicka chyba. Svicky jako takove jsou ulozene jako stala chyba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 (editace) před 18 minutami, Petrrr napsal: No jako bych to neřikal..... Editováno: 13. Prosinec 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Abys vůbec dojel na sraz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Uvidíme, začalo to až po akci kuny, jak mi měnili ty kabely. Zavolám do servisu, jak se budou tvářit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Stejně blbě, jako před tím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Toho se právě bojím. Kdyby to byla trvalá závada, tak jsou schopni to vyřešit, ale něco, co se projeví jednou za tejden??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky