Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Tak hlásím že salám byl nalezen v prodejně muuupisek na strossu. Hned po ochutnání jsem zažil nekončící sled vzpomínek z dob když jsem byl naivní a bezstarostný. Děkuji za spolupráci, jsem opět šťastný. 

Editováno: , autor: 15degren
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zrovna jsem se vrátil z Globusu [emoji41]

Rádiusi, až cikáni přijdou na to, jak se jim vejde motor velikosti fotbalového míče i do zadních dveří, budou jednou dělat elektrické stahování i tam [emoji23]

Vsak rikam, za 5tis, stejne jako u Octavie, ti to namontuji. Ale jestli uz Skodovka umi treba bluetooth, to se jeste ti rusaci, ukrajinci, polaci, a jak hanlive pises o barevnejch, nenaučili. Tak snad Facelift. Ma uz vubec SuperB bluetooth?

na mobilu mám docela prodlevu, než mi ty maily odešle. Ví někdo jak to urychlit?  Kokta ví?

Zkus si koupit kvalitni drahy telefon, treba Samsung. Nejdyl odesílaj emaily Sony.

Ta kancelář to je krásný pravěk.

Tam se maka, nerelaxuje.

To je monitor jo? [emoji23] Ty vole ja myslel display nejake kalkulacky. Ja mam v praci 2x vetsi a mam 2 vedle sebe. 16Gb RAM, SS disk atd.

Tak disk na stridavy proud jsem jeste nevidel, vsichni mame SS disky, neboli disky na StejnoSmerne napeti. A tou ramkou bych se teda nechlubil uz vubec, 16Gb jsou presne 2GB, to ja mam v mobilu.
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, 15degren napsal:

Tak hlásím že salám byl nalezen v prodejně muuupisek na strossu. Hned po ochutnání jsem zažil nekončící sled vzpomínek z dob když jsem byl naivní a bezstarostný. Děkuji za spolupráci, jsem opět šťastný. 

Tos měl chvíli počkat, Petrrr by prohrábnul s Vencou "bufet" u nádraží a možná by něco objevil :D

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, PavkaKorčagin napsal:

No velikostí auta, to asi nebude ... .

No u Motose říkala maželka Petrrra, že s velkou klobásou Petrrr divadlo nehraje, tak to budou asi už jenom fousy a jeho žluté zuby :D

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Zatím je to v pohodě. Asi žhavení. Možná žhavící svíčka. Uvidíme. Je to v záruce, takže ok. Hlavně že to jezdí.

To je první porucha na motoru....Jede to normálně, jen to startování za studena a jen tak jednou za cca deset startů to nechce ani blafnout. Tyhle sporadický závady nemám od přírody rád. Ideální je, když se to posere uplně. Za tepla to chytá vždy.

Přijde mi, že neproběhne vůbec žhavení.

Tak první drobnost za dva roky, to jde. Hlavně to neříkejte kinderPetrrrovi, je strašně zlej a přející a nechci, aby se zase smál Radostí by otevřel šampáňo. On čeká na první okamžik, kdy s tím budu něco mít :D  Ale na druhou stranu, proč bych to nenapsal, vždyt o tom fo forum je, abychom si pomohli a poradili si.

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...