motosman Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 Právě. Potřebuji spolehlivého člověka.[emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 (editace) ja myslel rychlého řídiče! jelikož si nenabídl pořádny auto, tak to je práce o ničem! napiš ozimu, ten měl zájem,. Editováno: 15. Prosinec 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 před 22 minutami, kokta7 napsal: tak co bude za auto motosmane? pawouka bys nechtěl, ten dodržuje předpisi Předpisy možná, ale nikdo není svatý. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 Jj, ty jo. [emoji3] A muzu to delat z Varu? Jestli jo, tak se hlasim a chci Lexuse LS 600h 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 http://auto.idnes.cz/auta-smartphony-na-kolech-mladi-d3r-/automoto.aspx?c=A161214_102456_automoto_fdv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 http://www.auto.cz/neskutecna-finta-jak-se-vyhnout-pokute-za-rychlost-staci-k-tomu-folie-za-par-korun-101350 https://www.novinky.cz/krimi/423822-hadr-obaly-ci-plachta-aneb-napady-prazskych-ridicu-jak-skryt-znacky-pred-smirovacimi-auty.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 (editace) před 2 hodinami, motosman napsal: Sháním řidiče a správce autoparku. Samozřejmě asistentka k ruce a pořádné auto. Není problém... nějaký čas jsem se staral o autopark v JYSKu, v rodině mám po ruce když tak fleet manažera, kterej pod Brněnskýma vodárnama několikrát vyhrál fleeťáka roku. Jako služební auto mi stačí kinderkára, případně Astra v kombajnu. Editováno: 15. Prosinec 2016, autor: Sabiza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 Mam to špinavé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 (editace) před 4 hodinami, Pawouk napsal: Předpisy možná, ale nikdo není svatý. ježiši majra, čerstvý maturant řeší takovýhle kokotiny ještě v téhle žumpě tady Editováno: 15. Prosinec 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Jinak kazdej normalni necha vymenit pumpu i s rozvody at si predpis pise co chce.A nyni k Honzikovi. Jak je mozne, ze se mu rozbila Skoda to nejlepsi auto na svete. Hlavne jak se tady se mnou hadal do krve. Z FB si me za kritiku Skodovky vymazal z pratel. No jo. Bozi mlyny. Jsem zvedavej jak se na tu kvalitu kouka ted. Co si o tom mysli. Mam pocit, ze bude dalsi vylecenej ze sve naivity. Hlavne jak se vsechno testuje atd. Ono sice hezke koho chleba jis toho pisen zpivej, ale kdyz pak ma clovek vyplaznout 30 litru ze sveho, tak se ten hlas lehce zadrhne. A dokazes si představit jak by jako televizni hvezda prijel do Wolfsburgu Hyundaiem? Sháním řidiče a správce autoparku. Samozřejmě asistentka k ruce a pořádné auto. Hele za jisty prachy vam tam pujdu klidne i lestit vejfuky TSi od sazi. Konecne sis poridil poradnou cubinu. Hele a s tou plachtou me to uz napadlo taky. Ale nvm jestli se to smi na pozemni komunikaci - prave ze je zakryta SPZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Rádiusi, zapomeň už konečně, že si tady někdo z nás koupí Hnůj na ježdění. Tak nám ho už konečně nevnucuj. My víme, že sis nasral do bot, tak to nechtěj i po nás 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 No nevim kdo jezdi v ridkem hounu, kdyz mu to zrovna jezdi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 před 15 hodinami, kokta7 napsal: ježiši majra, čerstvý maturant řeší takovýhle kokotiny ještě v téhle žumpě tady marja Vrať se na ZŠ, nebo jsi ji ještě nedostudoval ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 (editace) jéžiši majra, další brácha se ozval furt říkám, že česko je národ blbců a hrajou si furt na tituly z 100 let starých vysokých škol Editováno: 16. Prosinec 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Nikdo si tady na tituly nehraje. Ovšem úprava, slovosled a v neposlední řadě gramatika, mají jistou vypovídající hodnotu o inteligenci dotyčného pisatele. Mimo jiné to však také svědčí o tom, že vlastně tady tímto pohrdáš ostatními, když ti nestojí za to si své příspěvky napsat srozumitelně a česky, a ne nějakou hotentotskou hatmatilkou, která zhusta nedává žádný smysl. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Jak píše brácha, na tituly si já také nehraji, ostatně ani žádný nemám (a ani tu maturitu jsem zatím nedotáhnul do zdárného konce) - ale snažím se (většinou) psát co nejlépe dle pravidel ČJ. Nebo Ti připadá normální chovat se k mateřskému jazyku jako ignorant ? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Cestou domů mě zastavili policajti, asi mají nějakého Kryštofa, viděl jsem je skoro všude. Polda posvítil baterkou do auta, vzal si všechny doklady, předal je do jejich auta, za chvíli vrátil a to bylo všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 (editace) ano, čeština je tak důležitá asi jako slovenština. a tady to je žumpa(hospoda), tak stačí tady psát "hotentotskou hatmatilkou " Editováno: 16. Prosinec 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Ono nejde jen o hospodu... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 před 6 hodinami, Clint napsal: Rádiusi, zapomeň už konečně, že si tady někdo z nás koupí Hnůj na ježdění. Tak nám ho už konečně nevnucuj. My víme, že sis nasral do bot, tak to nechtěj i po nás Přidávám se na stranu Clinta. Hnůjday mi nesmí do baráku! 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 (editace) před 31 minutami, Pawouk napsal: Ono nejde jen o hospodu... pawouku hlavně dýchej je pátek Radši Hnujdáj ,než český sen = oktavii v tdi, které odejdou tlumiče po pár km Editováno: 16. Prosinec 2016, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Musíš vzít jednadevět tédéý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Jsem zvedav kdy se prijde pochlubit Honza+cislo do placiciho vlakna. Budu tam na nej cekat s otevrenou naruci. Pujcim mi kapesnicek s nomogramem SA na slzicky a sopliky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 mu napiš na octaviaclubu, on bude rád 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky