Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Hoši pěkný svátky a bohatého Ježíška. A Petrrrovi přeji teplou polévku v azyláku a americkou deku na přikrytí [emoji41]
Já makám všechny tři svátky, ale zase vejplatu budu v lednu přehazovat vidlema. [emoji1]

Vloženo
před 7 hodinami, Clint napsal:

Hoši pěkný svátky a bohatého Ježíška. A Petrrrovi přeji teplou polévku v azyláku a americkou deku na přikrytí emoji41.png
Já makám všechny tři svátky, ale zase vejplatu budu v lednu přehazovat vidlema. emoji1.png

Tak to ti nezávidím.

Vloženo

Dobre mu tak a jeste by chtelo aby hodne snezelo. Takovej bonus vanocni. To ja radeji budu doma s rodinou jako kazdy rok a nejake penize prenecham potrebnym jako je Clint.

• Pozitivní 1
Vloženo

Přidávám se také s přáním pohodových svátků, jenom pod stromečkem to bude zase u někoho smutné.

Petrrr tam asi nenajde klíčky od nového RAM a kokta bude plakat, že mu sobí spřežení nepřivezlo Porsche a nechalo mu na dvorku bobky.

• Pozitivní 2
Vloženo

Kdepaaak stane, ja jsem stastnej a veselej i bez RAMky a cert vem auta. Hlavne Skodovky [emoji16]. Pro me jsou dulezitejsi veci na svete.
Proto ja Vam preji stastne a vesele a pohodu a klid a klidne i pri te svicce, ruzi nebo cechovnim poharu [emoji3]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...