Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Slapat jen na plyn nebo brzdu umi i ma 3leta dcera.

No a co jako? 

• Autor

Automat je pro dementy [emoji23] Tahle móda přišla z USA a já se tomu nedivím

Tak možná v osobáku - ale v busu, nebo náklaďáku bych vás hošani chtěl vidět v celodenním provozu v kolonách...

Pravda, ta Scania v Berline urco byl taky automat. Ridic se tolik neunavi a pak prejede vic lidi.

Ty jsi ale vůl...:ph34r:

Tak nějak, však hydrodynamický měnič je německý vynález, respektive německého inženýra.

• Autor

Hoši pěkný svátky a bohatého Ježíška. A Petrrrovi přeji teplou polévku v azyláku a americkou deku na přikrytí [emoji41]
Já makám všechny tři svátky, ale zase vejplatu budu v lednu přehazovat vidlema. [emoji1]

před 7 hodinami, Clint napsal:

Hoši pěkný svátky a bohatého Ježíška. A Petrrrovi přeji teplou polévku v azyláku a americkou deku na přikrytí emoji41.png
Já makám všechny tři svátky, ale zase vejplatu budu v lednu přehazovat vidlema. emoji1.png

Tak to ti nezávidím.

Dobre mu tak a jeste by chtelo aby hodne snezelo. Takovej bonus vanocni. To ja radeji budu doma s rodinou jako kazdy rok a nejake penize prenecham potrebnym jako je Clint.

Jj. Taky vše nej...
A pánové začíná období žerte to.[emoji14]

Tak všechno nej a hlavně opatrně s krabicovým vínem. Hradní svíce je zrádná svině.

Přidávám se také s přáním pohodových svátků, jenom pod stromečkem to bude zase u někoho smutné.

Petrrr tam asi nenajde klíčky od nového RAM a kokta bude plakat, že mu sobí spřežení nepřivezlo Porsche a nechalo mu na dvorku bobky.

Jinak má moje octa trochu vánoční atmošku..

po.jpg

U nas prsi od rana... opravdu Vanocni zimni cas...

To je dobře. V Brně je sněhu, že bych ho mohl prodávat do Ruska.

Kdepaaak stane, ja jsem stastnej a veselej i bez RAMky a cert vem auta. Hlavne Skodovky [emoji16]. Pro me jsou dulezitejsi veci na svete.
Proto ja Vam preji stastne a vesele a pohodu a klid a klidne i pri te svicce, ruzi nebo cechovnim poharu [emoji3]

Co Brno? Kde to je?

Tam daleko na východě.

To si musíš vzít mapu - vojenskou speciálku US Army, tam je každá díra.

Možná...

• Autor

Nejlépe se bude mít Pancho. Dneska večer bude na swingers christmas party v červený čepici píchat deset ježíšků

No a nebo spis 10 fousatejch Jezisku bude pichat jeho. [emoji3] [emoji3] [emoji3] ya

To stanmar: JNI - koukám, že jsme asi ze stejného místa...:)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.