stanmar Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 Před hodinou, Petrrr napsal: Jo a nejsem sam se zdravymi nazory. Deniss je ma podobny. Myslim si ze kazdy ma pravo na to mit svuj nazor. To ze si nehonim klacek nad plakatem O3fl a jejim uzasnym designem atd. atd. to jsem hned spatnej? Nebo tady jsou povoleny jen chvalozpevy? Stane kup si O3 fl za sve penize a za rok nebo 2 si spolu popovidame jestli budes mit stejny slunickovy nazor. Clint uz z toho taky vyrostl. Ale nechme toho. Dnes je Silvestr a nema cenu toto resit. Je to nekonecny pribeh. Deniss je kategorie sama pro sebe, ten není spokojen ani s tím, když si dá někdo na obyčejnou Octavii RS nárazník. Já bych si ve své finanční situaci určitě nekupoval Škodovku za milion káčé - a to ani jinou značku. Považuji to za vyhozené peníze. Něco jiného by bylo, kdybych si mohl dát auto do daní, ale to já nemůžu. Za Clinta mluvit nechci, ale důkazem toho, jak je se škodovkou celkově spokojen je asi jeho současné auto. Na to, že se na něj servis (a MB) s 1,8 TSI vykašlal a i tak má opět škodárnu o něčem svědčí. Pokud by mne potkala stejná situace, asi bych si hodně rozmyslel brát opět auto stejné značky. Jestli si jako další pořídíš jiné auto je Tvá svobodná volba. Ovšem já osobně bych nevěděl jakou značku si v dnešní době vybrat. před 59 minutami, Petrrr napsal: Mam a nemam co se tyce S3, treba se budes divit, ale stale ve me kousek skodovactvi zustalo a ve skutecnosti me to mrzi kam to jde. Proto me ty slunickovy prehnany nazory o the best Skoda serou. A kdyz si kaban uprdne leti si rada lidi cuchnout. To, že se Ti některé tvary nových škodovek nelíbí respektuji, ale Ty se v tématech pořád opakuješ co to je za hnus + srovnáváš provedení a kvalitu svého Rapida. Nezapomeň že jsi na škodováckém fóru a zde jsou lidé, pro které je značka Škoda srdcovka a pak tací, kteří jsou jaksi od přírody rejpalové a plačky. Dokud mám auto OK jsem spíš srdcař, ale jestli se něco vážněji podělá, tak vem jed nato, že budu pořádně nas... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 Ok, kritiku prijimam, do noveho roku se dle ni zaridim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 No jak to sleduji už je nejvyšší čas. Holt to těch pár minut musíme ještě vydržet ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 Tak hoši, už je to tady, otevírejte šampáňa a krabičáky (Petrrr) [emoji23] Kdo bude mít první příspěvek v roce 2017, má u mě kofolu!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 Kofolu si strč za TDi , tu piju celej večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 Tak jak ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 PF 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 Doufám, že letos to zde bude ještě veselejší, než v uplynulém roce. A že se i nadále budeme scházet nejen zde, ale i na čaji o 5. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 Krasny Novy rok 2017 hodne stesti,zdravi a mene fnukani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. leden 2017 Sdílet Vloženo 1. leden 2017 PF 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2017 Já myslel, že sem Pancho hodí fotku nahatejch holek ze Silvestrovského hrobesa a on sem dá nějaké zasněžené větve [emoji41] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 1. leden 2017 Sdílet Vloženo 1. leden 2017 Chlapi, uz se tesim na lednovej sraz, to uz bych mel konecne dorazit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. leden 2017 Sdílet Vloženo 1. leden 2017 Až se vedoucí zájezdu probere z komatu, třeba vypočítá nějaký termín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2017 Něco vymyslíme hoši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. leden 2017 Sdílet Vloženo 1. leden 2017 před 4 hodinami, Clint napsal: Já myslel, že sem Pancho hodí fotku nahatejch holek ze Silvestrovského hrobesa a on sem dá nějaké zasněžené větve to neni větev ale beading:)) zmrzlej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. leden 2017 Sdílet Vloženo 1. leden 2017 Kdo to uhadne co to je dostane kofolu:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. leden 2017 Sdílet Vloženo 1. leden 2017 neco Petrra :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. leden 2017 Sdílet Vloženo 1. leden 2017 a nebo on radsi tohle:)) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. leden 2017 Sdílet Vloženo 1. leden 2017 před 30 minutami, PANCHO napsal: to neni větev ale beading:)) zmrzlej Normálně je to označení pro práci s korálky, ale ve Tvém případě to bude spíš ta pomůcka pro lepší požitek - ale takhle to asi nevypadá ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. leden 2017 Sdílet Vloženo 1. leden 2017 (editace) nikdo nevi?:)) pomucka pro lepsi pozitek to neni:)) Editováno: 1. leden 2017, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. leden 2017 Sdílet Vloženo 1. leden 2017 (editace) před 22 minutami, PANCHO napsal: neco Petrra :)) garáž sem měl rád, od ty doby co tam je furt posranej kodiaq, historie oktavek a tyhle stary vergly, tak se mě ten pořad přestává líbit. Editováno: 1. leden 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. leden 2017 Sdílet Vloženo 1. leden 2017 historie je pekne a stare skodovky super:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. leden 2017 Sdílet Vloženo 1. leden 2017 http://autosalon.iprima.cz/clanky/cerny-den-dopravnich-staveb-v-cesku?utm_source=facebook&utm_medium=content&utm_content=test&utm_campaign=12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2017 Hoši co se to děje, ten Pancho se dneska nějak rozpovídal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 1. leden 2017 Sdílet Vloženo 1. leden 2017 (editace) Pancho si nejspíš u svého RS-a poclintal přední vokno a ten clint mu tam zmrznul ... není divu v takový rákosce. Editováno: 1. leden 2017, autor: PavkaKorčagin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky