stanmar Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 před 11 hodinami, Sabiza napsal: před 13 hodinami, Stringo napsal: Jo a zkusil jsem dneska ten uzasnej Radiusovo navod na odstraneni namrazy z oken... jako fakt nevim,kolik galonu teple vody na to auto Radio vyleje,ale ja si na okne udelal takovou ledovku,ze to neslo oskrabat ani skrabkou... takze jsem vzal rozmrazovac od sheronu,postrikal a za chvilku okno ciste... Sheron je rozhodně lepší než nějaká stupidní vlažná voda. Odmítám běhat kolem auto jako nějaký šašek s bandaskou, která je plná horké vody a pak ještě doufat, že mi to po cestě nezamrzne. Díky bohu za Sheron, který má protimrznoucí účinky. Mimochodem, máš sprej nebo rozprašovač? Měl jsem jednou ten rozprašovač a moc se mi to nelíbilo, spíše preferuji sprej. Jestli to nebude tím, že radius leje tu teplou vodu na sklo ve vyhřáté garáži...... 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 JPP povídala, že když věčer přijede, tak maže okna vyjetým Mogulem od předsedy. To by pak ta voda i fungovala.[emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 před 14 minutami, stanmar napsal: Jestli to nebude tím, že radius leje tu teplou vodu na sklo ve vyhřáté garáži...... To je dost možné. Něco jako kokta, který udělá autíčku pohodlí a ještě mu koupí zvlhčovač vzduchu... aby se mu lépe spalo. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2017 Tvl to jsem se hodně nasmál s tím zvlhčovačem [emoji1] A to ještě prej maže gumy psím sádlem proti stárnutí gumy. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 Jen tak jsem zabrousil na Fb - tedy bez přihlášení, páč já tam nejsem - takže veřejná část a co nevidím Clint byl zamlada zřejmě občan NDR 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 Koukam samej mimon.Stringo, vis co se rika, kdyz to neumis, tak to nedelej a bez ucit rozmrazovat okna! Kdyz lejes teplou vodu tak snad prebehnu hauptnu z jedny strany na druhou a pustim sterace, myslis ze se ti ta voda hned odpari?Dneska jsem prijel k praci a manik si nesl flasku s vodou, tak jsem chvili sedel a koukal co dela, mel jinou techniku, polejval a stiral rucne. To taky obcas delam, ale spis to nechavam na steracich.A uz jsem psal ze mi staci 1.5l flasa Nestea. Dneska mi v ni jeste zbylo. A na zamkovy dlazbe u baraku zadnej led nemam, je ho tam tak malo, ze tam ani neni, se odpari asi driv nez dorazim domu.Rozprasovace jsem zkousel, to je pro zlost, sice funguji, ale zamlzi zevnitr okno, tedy vysledek stejny, sedis v aute a cekas = nemuzes jet. Ja prijdu, poleju a za minutu frcim.Vyroky HTP netreba komentovat, kdo soudny by koupil auto bez motoru - to se kupuje maximalne tchyni a nebo manzelce. Ted je teda otazka kdo je doma manzelka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 Až Ti rupne přední sklo to bude švanda. Ne že bych Ti to přál ale... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2017 Tvl Stane, tohle mám veřejný? :-D :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 No jak bych se k tomu asi dostal.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 Právě teď, Radius napsal: Rozprasovace jsem zkousel, to je pro zlost, sice funguji, ale zamlzi zevnitr okno, tedy vysledek stejny, sedis v aute a cekas = nemuzes jet. Ja prijdu, poleju a za minutu frcim. Možná proto je dobré před celým procesem auto nastartovat a nechat foukat vzduch na okno... ale chápu, moc úkonů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 Mohl bys to prosim jednou natocit??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 To teda nevím, Clinte co to máš v ruce na té fotce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 No vidíš to. A ani horkou vodu nepotřebuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2017 před 23 minutami, Yosef napsal: To teda nevím, Clinte co to máš v ruce na té fotce? To nejsem já tvl Nějaká holka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 před 8 hodinami, beuticek napsal: Ahoj, konecne jsem se dostal k tomu vymazat RZ, takze tady je fotka ze srazu i ode me. fůůůůj, ještě že parkuju jinde a nepodporuji tyhle škodovácky krapitalstický auta! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 Nevis, co je peknyho 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 Ale prd velebnosti. S Hčkem bych taky parkoval v ústraní. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 Netvrdim ze jsou to extra auta, ale zrovna OIII se mi libi. Kdyby nesla do haje kvalita zpracovani byla by to dobra auta...ale nedelam si iluze,ze jinde to bude jine pokud se bavime o autech do mega 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 (editace) mě vždycky stačí, jak si povídám s kamarádem z vedení Kvasin a s jeho kolegou z Česany, jak dělali tapece do O3. to je nejlepší story aneb jak potřebovali sundat cca 400g na tapecu Editováno: 23. leden 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2017 Ona zas ta kvalita tak úplně v prdeli není, Hnůj a ostatní mrdky z Hongkongu jsou na tom hůř. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 asi ti sem zavolám Petra, ten ti to vysvětlí zamrzla ti nafta, tak si radši přijel Ikarusem a zpátky ti už ikarus nejel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 Zlatý škodovky, kámoš zakoupil Maserati Levanto,(nebo tak nějak), měl ho 4 měsíce, z toho 3 v servisu, když ho naposledy odtáhli do Prahy na podvalu, tak ho vrátil. Auto za cca 3,2 mega. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 Konečně to prasklo. Dacia Tak nic. Mají reklamu, jak jezdí po trávě a seká [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky