Stringo Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Pawouku, tys mělo nějaký konflikt teď s někým na fóru? Vyskočilo na mě nové založené téma,ale je smazané asi a nebylo to podle názvu úplně v pořádku [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Jeden magor v sekci OIII facelift se tam do nej navazel, tak jsem se ho tam zastal. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Asi je to už smazané. Mě to vyskočilo na TT proto se ptám co se dělo [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 tady vládne cenzura, ale mě neunikne nic! "pawouk je prej kretén" 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 [emoji23] to je masochysta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Jj, taha tygra za fousy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 před 2 hodinami, kokta7 napsal: tady vládne cenzura, ale mě neunikne nic! "pawouk je prej kretén" Kdyby tady vládla cenzura, tak Ty už máš taky dávno ... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 před 2 hodinami, kokta7 napsal: tady vládne cenzura, ale mě neunikne nic! "pawouk je prej kretén" To bude dle mého mistr "pán vodič", co si místo BMW kupuje Octavii. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Tak tomu bych se ani nedivil. To je taky pripad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Kdyby tady vládla cenzura, tak Ty už máš taky dávno ... A myslis udelat koktejl nebo snist jedno po druhem? Takovej pawouk na panvi, pomalu smazenej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Před hodinou, stanmar napsal: Kdyby tady vládla cenzura, tak Ty už máš taky dávno ... Pawouk na banánu, kde tuhle specialitu "vařej"?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Jak pises pawouk na bananu, to mi trochu evokuje jestli nam jeho bracha tim nechtel neco sdelit, to me nenapadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Sdělit jsem chtěl jen to, že pawouk rozdává BANy (neboli banány) a rádiovka má štěstí, že já nerozdávám ani mandarinky, páč by mu jinak ani přepravka nestačila. ( aby nedošlo opět k nějakému nedorozumění, tak mandarinka vypadá takto ) : 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Rádiuse pošleme k Nešporovi, na návštěvu [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 V tomto segmentu vím co chci a chci to nejlepší i5,i7xxxxK Všechny jiné procesory jsou mi víš kde... Ovšem za pozornost stojí nový Intel Core i3-7350K, to je pecka! V 25. 1. 2017 at 14:12, Radius napsal: A samotne rady i3, i5 a i7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 (editace) Dobře Ty ! Tady se teda řeší věci Editováno: 27. leden 2017, autor: stanmar 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 před 2 hodinami, stanmar napsal: Kdyby tady vládla cenzura, tak Ty už máš taky dávno ... tyhle vaše banány jsou tak funkční jako české dálnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Zařadil jsem Beutíčka do seznamu štamgastů na první stránce, místo plačky Petrrra.....;) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 před 11 hodinami, Stringo napsal: Pawouku, tys mělo nějaký konflikt teď s někým na fóru? Vyskočilo na mě nové založené téma,ale je smazané asi a nebylo to podle názvu úplně v pořádku Jo, nějaký exot exhiboval. Byl zamáznut a ne mnou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 pawouk byl zrovna indisponován s asistentkou v kotelně 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Tak nějak - jenom ta asistentka jaksi chyběla. Holt budu muset dělat u uhlobaronů a ne u těch cizáckých energetiků. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Však jo. Česká holka, dobrá holka. To samé platí o uhlí.... 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Tak a jakmile vychladne motor, nainstaluju do motoru deku. Je desetkrát prochcaná od Labradora a pro jistotu jsem do ní zabalil hovna po všech čoklech z naší ulice. Tohle už musí zabrat!! [emoji6] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 (editace) nebo si koupit normální auto a ne šunt od wagnu či nebydlet u JZD strašecí Editováno: 27. leden 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Placáš hovna [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky