Sabiza Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 (editace) Blížím se ke 120 tisícům. Už tak jsem překvapen, že to auto vydrželo tak dlouho. Dle všeho je právě těch 120 tisíc kilometrů zlomových pro přepálení ventilů... já tajně doufám, že to bude v pohodě a bude třeba jen něco s olejovou vanou, případně něco menšího. Pokud mrdlo něco většího, dražšího a bude to vyžadovat opravu nad 10 tisíc, začnu vážně uvažovat o tom, zda to má cenu živit. S HTP to půjde od teď z kopce... chtěl jsem to auto udržet, aby bylo jednou druhým autem do rodiny. A přeci jen je to první auto. Být to jen rozvody, tak to vyměním sám, až budu u rodičů, kde mám všechny věci, včetně momenťáku a podobných blbostí... přeci jen rozdíl mezi čtyřmi tisíci za materiál nebo osm tisíc za materiál a práci... je to prostě rozdíl, za který si můžu koupit plno krabičáku nebo koupit kočárek. Editováno: 7. Únor 2017, autor: Sabiza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 (editace) Zachvíľu 2000 strán ? Pekne. Do konca roka mám čo čítať :-) Editováno: 7. Únor 2017, autor: Jao 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Čtením se ale zavazuješ, že přijedeš na čaj o páté. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 před 6 hodinami, beuticek napsal: @Sabiza Furt lepsi koupit to pres skoda plus nez pres jakykoliv bazar. to už nevím, dealeři s tím stejně už šolichají jako třeba bazary.... jedině si přímo objednat z Mladé Boleslavy bývalé služební auto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Já teda myslel auta co jsou bývalé referentské zaměstnanců ŠA, oni samozřejmě dávají do programu i vozy od ostatních spotřebitelů, ale ty mají zpravidla najeto více km. Jestli handlují se závadami a ujetými km - to nevím, to co jsem měl ujetým km odpovídalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Bazar jako bazar - to si nevybereš. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 před 2 hodinami, Jao napsal: Zachvíľu 2000 strán ? Pekne. Do konca roka mám čo čítať :-) To zaber, neboť do konce roku Ti jich sem zase několik set přibude .... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 To nečti všechno - stačí ti přečíst tak tři stránky, abys věděl úplně všechno a o všech. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 No toto http://www.autoforum.cz/zajimavosti/nissan-ma-problem-jeho-navara-se-lame-vejpul-je-to-bizarni-spektakl/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Krasavice k pohledání http://www.autorevue.cz/prospel-facelift-octavii-pet-otazek-a-odpovedi-po-prvnim-svezeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 A strana 2000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Předsedo, bude zase nějaká prémie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Tak už tu máme skoro 50 tisíc příspěvků ovšem samých keců a výžblebtů. Je to dva tisíce stran čtení ale normálního nic v tom není.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 před 16 minutami, Pawouk napsal: Předsedo, bude zase nějaká prémie? můžeš zase přijet za mnou do Pardubic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Dva tisíce příspěvků, to je krásný číslo. Musím slavnostně říci, že za to vděčíme hlavně našim spamerům BuziKoktovi a KinderPlačkovi . 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Dva tisíce stran a 49979 příspěvků. To je spamovací klub. před 8 minutami, kokta7 napsal: můžeš zase přijet za mnou do Pardubic Proč ne, třeba někdy v létě nemám problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 (editace) před 6 minutami, Clint napsal: Dva tisíce příspěvků, to je krásný číslo. Musím slavnostně říci, že za to vděčíme hlavně našim spamerům BuziKoktovi a KinderPlačkovi . šoupej nohama chrochtale a místo slepic pěstuješ kuny pro Vašíka Editováno: 7. Únor 2017, autor: kokta7 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 před 29 minutami, stanmar napsal: To zaber, neboť do konce roku Ti jich sem zase několik set přibude .... No veď robím, čo môžem. Už som na 4. strane :-) Aj keď sa na fóre zatiaľ rozhliadam, Pawouk má pravdu. Štyri strany a už viem o všetkých všetko . Sabiza, čo s tým čajom o piatej. To v zmluve nebolo :-) Ale slivovicu mám. Domácu od Slušovíc. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Bydlíš tam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Ee. Ale do Brna to mám 120 km na západ :-) Na Zlínsku je najbližšia rodina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Nechceš se v neděli zastavit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 To by som rád, len nový koncernový šarkan je zatiaľ len v procese výroby. A s terajším autom by to asi nebolo vhodné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Zdravím JAO, plánuješ jenom krátkou návštěvu u nás, nebo se tu chystáš usadit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 (editace) Clinte, rád by som sa usadil, no mám s tým trochu problém. Som už starší pán, takže viem, čo sa patrí a ako zápisné všetkým zatiaľ posielam virtuálneho panáka. V prípade osobného stretnutia to bude panák reálny. Teda len ak prijímate do klubu nových členov. Editováno: 7. Únor 2017, autor: Jao 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 S tím panákem to nebude tak horké - my totiž pijeme točenou kofolu.... Ad. nový člen - když tady nebudeš hned jak budeš mít OIII fc plakat nad kvalitou škodovek, není problém, protože plačky a haniče už tu máme. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky