PavkaKorčagin Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 ... vyžehlit, vyprat a s dětma napsat úkoly ... A potom ho bude bolet hlava ... migréna jako milka. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 před 33 minutami, Radius napsal: Si ze me nekdo dela prdel, zase! A to jsem dal ze uz zadny arabase nechci! Tu tvojí dačku asi zatknou, prokazatelně inklinuje k salámu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 před 11 minutami, stanmar napsal: Kúpiť múku, mlieko, vajíčka. Upratať izby a vyniesť odpadky.... To už mám hotové a odškrtnuté na zozname. Teraz už len druhú stranu zoznamu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Kabaň odchází a my se vrátíme nazpátek k O1 a pojedeme znovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 V tom případě mám náskok, zlatá (zelená) "babička". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 (editace) Tak, vážení přátelé a fandové Škodovky (včetně kinderPlačky): Náš pravidelný sraz "Čaj o páté" se bude konat ve čtvrtek 23. února v Motorestu na Šustně, Krupá u Rakovníka od 17:00 hodin Účast samozřejmě povinná Účast již přislíbili: Clint, Tomiikk, Ozák, Pancho, Pawouk, SidCZ, Stanmar, ... Editováno: 8. Únor 2017, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Čekám na telefonát! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 (editace) tak hlavně mě to připomeňte at na to nezapomenu jéžiši majra, proč Kaban jde k BMW, to zase domrví novou M2..panebože... Hlavně at ho neberou k Porše. Editováno: 8. Únor 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 před 5 minutami, kokta7 napsal: jéžiši majra, proč Kaban jde k BMW, to zase domrví novou M2..panebože... Hlavně at ho neberou k Porše. tvl, tvoje starosti bych chtěl mít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 před 12 minutami, Radius napsal: Čekám na telefonát! Nasrat Nikomu jsme nevolal.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 (editace) 1)to víš, nejsem jako ty TDičková ovce, která zaspala dobu. Hold mám rád auta a auta které umí jezdit pak tam přijde Kaban a z aktuální krásné M2 se stane 4 oká sračka 2) starosti máš asi málo, když odepíšeš během pár minut 3) ted jsem přijel po 11 hodinách z práce domů 4) Přečti si pravidla jak by řekl strejda Spiderman Editováno: 8. Únor 2017, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Clinte, zapiš mě do seznamu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Kokta7 a Bugatti Veyron sa Ti nepáči ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Snad nechceš srovnávat design Veyronu s podivností typu OIII FL? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Dizajn nie, ale dizajnéra. Exteriér Veyronu je od Kabáňa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 @Clint Teda ty mi davas. Zkousim presunout kapelovou zkousku ze ctvrtka, pak potvrdim! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Ono se nikdy nedá vyjít všem...znáš to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 njn když to neumíš pořádat. já sem udělal sraz roku!!! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Kdybysme tam nepřijeli, tak tam doteď sedíš sám .... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 před 2 hodinami, Clint napsal: "Čaj o páté" se bude konat ve čtvrtek 23. února v Motorestu na Šustně, Krupá u Rakovníka od 17:00 hodin Můžeš mne připsat na seznam štamgastů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 (editace) klint dojede s novou oktavkou se čtyřmi očičkami Editováno: 8. Únor 2017, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 23. února jsem na jiném srazu a ten rozhodně nebude o "čaji". Čtvrtky jsou špatný den. Jakýkoliv jiný, jen ne čtvrtek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Kočkagin jezdí ve čtvrtek a Pancho ve středu, půjčujou si holky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Voni sou hlava, pane vachmajstr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 před 3 hodinami, kokta7 napsal: 1)to víš, nejsem jako ty TDičková ovce, která zaspala dobu. Hold mám rád auta a auta které umí jezdit pak tam přijde Kaban a z aktuální krásné M2 se stane 4 oká sračka 2) starosti máš asi málo, když odepíšeš během pár minut 3) ted jsem přijel po 11 hodinách z práce domů 4) Přečti si pravidla jak by řekl strejda Spiderman 1) Tos mě teda rozsekal Taky sem byl v tvým věku, mladej a blbej, ale takovýho husťokruťana a znalce sem ze sebe nedělal. A mimochodem, hold se musí umět vzdávat. 2) Jaký si to uděláš 3) Možná seš jen přepracovanej po těch 11hod, běž si radši odpočinout 4) Co tam máš dál? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky