Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

"dětský brzdy" [emoji3]  vidíš jak si šikovný [emoji3] mě se taky kolega ptal,kolik mam najeto že už měním po druhý brzdy [emoji3]

Mám 75 a brzdy jen trochu opotřebené. Kokta holt neumí jezdit, styl brzda plyn [emoji23]
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Oj, to jsem si měl asi odtrhnout tuhle hračku od toho zajišťovacího lanka...:kol-143:

sam.thumb.JPG.1fdaa67940a4038d1e7bb3cad45de017.JPG

Ano, to jsi mel. [emoji23] Ted poznas, jak se mohou citit Nemci, kteri nemohou mit ani peprovy sprej, ani obusek nic. Na plynovku musi nit zbrojak. Horsi je ze tyhle moresy a jeste horsi chteji prosadit v cele EU. V Anglii nemuzes mit ani rybicku nebo Svicarak. No nic. "Ulov si sveho Prazaka" to si nenecham ujit. Takovej Prazak ma mensi hodnotu nez asfaltovej holub. Tedy to tolik nestoji potom. [emoji23] Zabava muze zacit. [emoji23][emoji23][emoji23]

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, stanmar napsal:

Oj, to jsem si měl asi odtrhnout tuhle hračku od toho zajišťovacího lanka...:kol-143:

sam.thumb.JPG.1fdaa67940a4038d1e7bb3cad45de017.JPG

Začínám se Tě bát. :D

Před hodinou, kokta7 napsal:

mě to jezdí na trošku víc benzínu :D  konečně kotouče a desky z HOMO golfa S :D

IMG_0954 (1).JPG

I moje horské kolo má lepší kotouče. :D:D

Odkaz ke komentáři

Tak Sabiza se nevyjádřil ke srazu.....Kočkagin jede za Pančovejma holkama a Beticek se bude válet vožralej s kumpánama v poli. Tihle dva se omluvili

Rádius už dva roky čeká, až mu zavolám a pozvu ho;)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

No, ten co tanci s HTP neuvidi holt Rapida. A to jsem dnes natankoval a i vodu do ostrikovacu dolil. No na myti zase nezbyl cas uz pres 2 mesice mozna 3 mesice. Nerikejte to Panchovi nebo se mu z toho vecer nepostavi. [emoji23]
Nevim Clinte jestli jsme ty Prazaky tim loveckym kolem Parkur nevyplasili. Co Motos ten doufam s Pawoukem a Stanem dorazi. Nebo bude nedostatek Prazaku. Na Stana, meho oponenta, kterej by pro me udelal prvni posledni. Treba i slapl do vosiho hnizda se tesim obzvlast. Toho hocha jsem nevidel snad vecnost.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

před 13 hodinami, Stringo napsal:

Ty jo, tady je nových lidí emoji23.png

Tak mě napadlo, až se motos vymotá ze šumavských slatin a bažin a připojí se na signál, bude asi pěkně jukat co se tady za týden událo věcí.

Bude na tom jak stringo, ten v jednu chvíli taky nevěděl, jestli je tady ještě správně....:D

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Zdar. Už jsem zase v civilizaci. Trochu jsem to tady sledoval, ale už jsem neměl sílu ťukat písmenka. Musím si vzít dovolenou na zotavenou po dovolené. [emoji16]
Autí fugovalo perfektně, jen při odjezdu řvalo "Battery low". Naštěstí jsem nastartoval i s 8 let starou baterkou. [emoji106]
Na Šustnu samozřejmě dorazím.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...