stanmar Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 No vyhrožuje tady s něčím takovým. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 (editace) tak klinte nám zarezervuj stůl, já si s Petrem pokecám o kvalitě značky škoda Editováno: 10. Únor 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Stůl pro dvě plačky - píšu si. 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 "dětský brzdy" [emoji3] vidíš jak si šikovný [emoji3] mě se taky kolega ptal,kolik mam najeto že už měním po druhý brzdy [emoji3] Mám 75 a brzdy jen trochu opotřebené. Kokta holt neumí jezdit, styl brzda plyn [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 tak klinte nám zarezervuj stůl, já si s Petrem pokecám o kvalitě značky škoda [emoji3] Jak si s ním pokecáš, když zase nepřijedeš? [emoji2] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Jenom dva litry ? Kup si 1,8 TSI - tu co měl Clint a budeš spokojen. Zapomnel si dodat co mel Clint a co mas ty [emoji23] [emoji23] [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Oj, to jsem si měl asi odtrhnout tuhle hračku od toho zajišťovacího lanka... Ano, to jsi mel. [emoji23] Ted poznas, jak se mohou citit Nemci, kteri nemohou mit ani peprovy sprej, ani obusek nic. Na plynovku musi nit zbrojak. Horsi je ze tyhle moresy a jeste horsi chteji prosadit v cele EU. V Anglii nemuzes mit ani rybicku nebo Svicarak. No nic. "Ulov si sveho Prazaka" to si nenecham ujit. Takovej Prazak ma mensi hodnotu nez asfaltovej holub. Tedy to tolik nestoji potom. [emoji23] Zabava muze zacit. [emoji23][emoji23][emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Doufám, že někteří Němci mají tuhle 44 schovanou od války někde na půdě - a plně funkční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Před hodinou, Petrrr napsal: Zapomnel si dodat co mel Clint a co mas ty Jenže mě to jezdí (zatím) jen na benzín, na rozdíl od jiných motorů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 (editace) mě to jezdí na trošku víc benzínu konečně kotouče a desky z HOMO golfa S Editováno: 10. Únor 2017, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Těch STG 44 ještě funguje aktivně hodně, hlavně v Sýrii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Ty jo, tady je nových lidí [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Ty jo on to dava na zadni sedacky aby si rozrizl kuzi. Nemas kufr vole? To jsou lide z tveho klubu co nikdy nikdo nevidel Stringo. Roboti jako ty. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 před 3 hodinami, stanmar napsal: Oj, to jsem si měl asi odtrhnout tuhle hračku od toho zajišťovacího lanka... Začínám se Tě bát. Před hodinou, kokta7 napsal: mě to jezdí na trošku víc benzínu konečně kotouče a desky z HOMO golfa S I moje horské kolo má lepší kotouče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 před 33 minutami, Petrrr napsal: Ty jo on to dava na zadni sedacky aby si rozrizl kuzi. Nemas kufr vole? To jsou lide z tveho klubu co nikdy nikdo nevidel Stringo. Roboti jako ty. to je fuk, stejně to půjde za chvíli na šrotiště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 (editace) před 2 hodinami, Heini napsal: Těch STG 44 ještě funguje aktivně hodně, hlavně v Sýrii. To už je na tom šrotišti ? Editováno: 11. Únor 2017, autor: Jao Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 A zase to padá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 Nic nevidim, porid si poradny stroj a ne krapitalistickyho androida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 (editace) Tak Sabiza se nevyjádřil ke srazu.....Kočkagin jede za Pančovejma holkama a Beticek se bude válet vožralej s kumpánama v poli. Tihle dva se omluvili Rádius už dva roky čeká, až mu zavolám a pozvu ho Editováno: 11. Únor 2017, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 Já tentokrát nedorazím. Mám v ten den trochu jiné plány. Příští měsíc ale dorazím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 Tak kterej z vás to byl? https://www.novinky.cz/krimi/429058-octavia-smetla-zastavku-a-prerazila-sloup-ridic-zmizel.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 No, ten co tanci s HTP neuvidi holt Rapida. A to jsem dnes natankoval a i vodu do ostrikovacu dolil. No na myti zase nezbyl cas uz pres 2 mesice mozna 3 mesice. Nerikejte to Panchovi nebo se mu z toho vecer nepostavi. [emoji23]Nevim Clinte jestli jsme ty Prazaky tim loveckym kolem Parkur nevyplasili. Co Motos ten doufam s Pawoukem a Stanem dorazi. Nebo bude nedostatek Prazaku. Na Stana, meho oponenta, kterej by pro me udelal prvni posledni. Treba i slapl do vosiho hnizda se tesim obzvlast. Toho hocha jsem nevidel snad vecnost. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 Už se těším... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 před 13 hodinami, Stringo napsal: Ty jo, tady je nových lidí Tak mě napadlo, až se motos vymotá ze šumavských slatin a bažin a připojí se na signál, bude asi pěkně jukat co se tady za týden událo věcí. Bude na tom jak stringo, ten v jednu chvíli taky nevěděl, jestli je tady ještě správně.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 Zdar. Už jsem zase v civilizaci. Trochu jsem to tady sledoval, ale už jsem neměl sílu ťukat písmenka. Musím si vzít dovolenou na zotavenou po dovolené. [emoji16] Autí fugovalo perfektně, jen při odjezdu řvalo "Battery low". Naštěstí jsem nastartoval i s 8 let starou baterkou. [emoji106] Na Šustnu samozřejmě dorazím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky