kokta7 Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 (editace) ja sem poslední roky nepřišel na chut škodovce takový auta z bodu A do bodu B... Editováno: 23. Únor 2017, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 všetko je to o peniazoch a až potom o vkuse. Ak by boli chechtáky, tiež by sa mi páčila nová sedmička z mníchova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 (editace) hm, zákazník s tím přijel a měl tam ten ovladač na parkování. Než se to spárovalo, než to nastartovalo, než se s tím dalo popojet, tak je rychlejší jít do auta a vyjet z parkovacího místa sám.... takový technologie na oko.... Editováno: 23. Únor 2017, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 kokta: ja mam opacnou zkusenost. Vse fungovalo na "prvni dobrou" bez problemu. Neco podobneho chysta nasadit i AUDI. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 (editace) ono to funguje, ale trvá to hrozně dlouho... Editováno: 23. Únor 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 O necem podobnym je ted clanek o Dedkovy (majitel Jablotronu). Aneb automatizace a chytry dum ano, ale ne to co je ted na trhu. Aneb kavovar co dokaze udelat kafe stisknutim cudliku na mobilu. Ale nejdriv k nemu musis jit a dat tam kapsli [emoji3]. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Dotaz na elitu klubu. Když vezmu Superba III kombi s totožným motorem (1,8Tsi) a výbavou jako OIIIFL kombi, myslíte že ten Sup je opravdu tak lepší, že si to obhájí ten cenový rozdíl?(cca 150k ceníková cena) Nejsem náročnej na všemožné výbavy, tak mě zaujal Superb i ve výbavě Ambition+. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Štatisticky, čím väčšie auto, tým väčší komfort. Ale tým aj vyššie prevádzkové náklady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Před hodinou, kokta7 napsal: ono to funguje, ale trvá to hrozně dlouho... Ty sa stále niekam ponáhlaš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Včera jsem měl obchoďáka z Rehau v práci, co měl možnost jezdit s oběma, ale prozatím jezdí dlouhodobě spíš s Octou v dehtu s dsg. Říkal, že místa nadstandardně, skoro až moc pro jednoho člověka. Auto se jemu už do garáže nevejde, zatím co O3 ano, resp. by musel vyhodit motorku. :-) No co se ale týče jízdního komfortu, tak je to prý o kus dále než v Octě. No jak jsem získal, tak dávám. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 jéžiši rehau, s tím běž někam. horší firmu neznám a jejich produkty jsou shit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 co konkrétně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 třeba jejich rautitan, předražená mrdka a ještě pučují manuální lisovačky. rehau raupiano předražená mrdka s dvouma objímkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 aha, jsem myslel že myslíš něco z divize pro automotive Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 PŘEDRAŽENÁ nevím zrovna Rautitan stojí stejně dle Urzu co obyč PPr, dokonce je levnější a proč? Protože PPr je sice materiál levnější, ale montáž o hodně nákladnější. Co se kanalizace týče, tak odhlučněný PP dělá více si navzájem konkurujících firem ( Wavin, Rehau, Geberit), tedy volba dle každého. Neřekl bych ovšem ani o jednom, že jsou to sračky, ale naopak. Sračky jsou ta potrubí všelijakého druhu dovážená z Polska. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Aaa Geberit a jsem doma, to vyrabej hajzliky? Rautitan bude misto porcelanovy nejspis nejaka kovova misa ne? Jak je ve vezeni. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 před 3 hodinami, kokta7 napsal: ja sem poslední roky nepřišel na chut škodovce takový auta z bodu A do bodu B... V tom případě jsi buď masochista, anebo nejsi normální. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 (editace) Před hodinou, Petrrr napsal: PŘEDRAŽENÁ nevím zrovna Rautitan stojí stejně dle Urzu co obyč PPr, dokonce je levnější a proč? Protože PPr je sice materiál levnější, ale montáž o hodně nákladnější. Co se kanalizace týče, tak odhlučněný PP dělá více si navzájem konkurujících firem ( Wavin, Rehau, Geberit), tedy volba dle každého. Neřekl bych ovšem ani o jednom, že jsou to sračky, ale naopak. Sračky jsou ta potrubí všelijakého druhu dovážená z Polska. a dělal si s tím někdy? se podívej kolik stojí tvarovka - tkus 63-63-63 nebo 63-40-63, 50-40-50 apod. to jsou hrozný pálky kolik stojí ten lisovací nasuvný kroužek apod.... práce s tím je pěkna ,ale musíš dostat elektrické aku lisovačky, ty manualní sou stejně nahovno.... to už je stejně na dlouho i PPR... jedna lisovačka je do rozměru do 40 a pak větší lisovka od 40 - 63... takže abys měl 2 lisovačky, u uponoru mě stačí bohatě jedna... za mě systém nahovno... Editováno: 23. Únor 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Tak co, byly tam jeste ty větve pres silnici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Už tam nic nebylo zřejmě to někdo odhodil....Co zrcátko? jsme tě dostali pěkně co? Jen jsme ti ho otočili, ale faktem je, že tam auto projíždělo a měl tam s bídou centimetr..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Tak já taky doma. Dík za pokec. Cesta OK, jen problém zajistit dveře od garáže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Bude nejaká zápisnica zo zrazu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Tak taky doma. Cesta strasna. 3/4 cesty jsem se pral s volantem. Sterace na nejvyssi rychlost a presto to bylo malo. Tedy poroucim vetru desti a posilam smer Praha. Stane diky za kofolu. Chlap co drzi sve slovo je u me chlap i kdyz jsem na to vazne davno zapomnel. Diky jinak vsem za pokec live. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 Nojo trochu to foukalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 To jsou ty lehký povozy. Pytel písku nejen v zimě, ale i při větru.[emoji23] [emoji23] [emoji19] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky