Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

před 12 hodinami, Heini napsal:

Naše děti v noci v autě spaly, horší to bylo přes den, už od Bráníku se ptaly, kdy už tam budem...:kol-135:

Tak to je ještě dobrý, mě holka před pár lety začala prudit asi 5 minut po výjezdu a u už Jihlavy řvala, že do žádnýho Chorvatska nechce, že to mám otočit.

Nejhorší je to když nemůže děcko usnout - to má sakra "dobrou" náladu a výdrž ...

Kdoby taky s marcelem chtel jet na dovolenou ze jo. Chudak bezmocne dite!

V 26. 2. 2017 na 7:07, beuticek napsal:

Krasnej pohled. Mrzi me, ze mi to nevyslo. Uvidime, jak priste, protoze hlasim prirustek v rodine :)

před 13 hodinami, beuticek napsal:

@Radius Kdepak, mame klucika B)

Tak opožděně, ale přece gratuluji.

Přeji synkovi i mamince hodně zdraví a Tobě pevné nervy až mlaďas začne zkoušet hlasivky :D

před 6 minutami, kokta7 napsal:

Kdoby taky s marcelem chtel jet na dovolenou ze jo. Chudak bezmocne dite!

Taky na Tebe jednou třeba dojde....:t

Nedojde, buzíkům se děti nerodí. :D

Jsi zlá svině. :D

před 40 minutami, Petrrr napsal:

Nedojde, buzíkům se děti nerodí. :D

to říkáš ty, co máš buzna kár? :D

Cože? Petrrr má Golfa ?

Že na čaji nic neřekl a zase přijel kinder octavií.

[emoji23] tady to jde od deseti k pěti...

Stringo, to víš, jaká Škoda, tací fanoušci. :D:D

• Autor

Taky jedeme v létě s rodinou na Slovensko, ale jako záloha a servisní vůz. Máme sbírat po cestě odpadnuté zrezivělé díly z Kindera a Petrrrovi zajistit náhradní ubytování v bodě KK, což znamená Kinder's konec. Petrrrovi totiž neumí cizí řeč a na Slovensku se nedomluví [emoji23]

Jooo dnes mi prisla od SA domu ta vynikajici SEKOVA KNIZKA pro vozy starsi 4 let. Dal jsem to na hajzl misto toaletaku. Ikdyz s voskovym papirem to pujde blbe. Ale co. Kdyz musis tak musis. Oni ode me uz neuvidi ani korunu, leda to hovno.

To já ji asi letos použiju.

Rozvody čekají kol114

Jasne cena normal 8tis. Cena pred zapocteni slevy 15% z sekove knizky 9200. [emoji23]

Kolik mas najeto. 80tis? Vsak to je malo. Tam mas celozivotni co vydrzi i pad meteoritu.
SA nema ani casovej predpis na remeny. Tedy pokud najedes 120tis az za 15 let tak je menis az za 15 let. Kvalita. I remen vydrzi vsechno za kazdeho pocasi.

tisíc sem, tisíc tam ...

Když s tím počítáš, tak není co řešit.

Proti ceně, kdyby to hupslo je to pakatel.

JJ km sedí - počítám s výměnou při 90tkm.

Upraveno od stanmar

To jo pokud to nebude rachtat, tak taky necham vymenit pri 100tis.

Kdyby to přidalo koně a nějaký ty newton metery, tak bych do toho šel, jinak ne :D

a jak říká Petr, je to doživotní a všichni hlásáte jak je škoda dobrá, tak ji věřím taky a uznávám že je dobrá :D

do konce roku to snad vydrží, pak musím u něco koupit. je to moc starý už.

Upraveno od kokta7

Ja vim, ty jsi cekal na O3 fl 1.0 TSI pac uz nemas na benzin co?

ne na facelift cupry a doufám že spadne dolů 290, ale pochybuju :D  jsou to zmrdi, nezlevní skladovky :D

co sem koukal, tak O3 RS se taky furt drží kolem 600 tisíc a to jsou 3 lety olítaný auta....

Upraveno od kokta7

Protože lidi chtějí, aby měli dvě koncovky výfuků a přitom tam byl jeden výfuk.

Tak jsem včera sednul do auta, nasadil displej rádia a bylo černo. Začíná se mi to sypat čím dál tím více. Okukoval jsem včera v Mototechně Monte Carlo Kinderkáru v naftě. Vypadá náramně.  :D

Upraveno od Sabiza

@Radius Kdepak, mame klucika B)

Rapid?
Kolik mas najeto. 80tis? Vsak to je malo. Tam mas celozivotni co vydrzi i pad meteoritu.
SA nema ani casovej predpis na remeny. Tedy pokud najedes 120tis az za 15 let tak je menis az za 15 let. Kvalita. I remen vydrzi vsechno za kazdeho pocasi.

Remen mas obvykle 5 let nebo 120tis.

Tak jsem včera sednul do auta, nasadil displej rádia a bylo černo. Začíná se mi to sypat čím dál tím více. Okukoval jsem včera v Mototechně Monte Carlo Kinderkáru v naftě. Vypadá náramně.  [emoji3]

Jo bylo cerno i vcera odpoledne, zes zas nasadil displej na radio.

Rádio, obvykle ano 5-6 let, ale mám lehce pocit, že koncern roky neuvadí, omezeno jen km. Stejné jako chladící kapalina obvykle 5 let, u koncernu "doživotní", přitom je to nesmysl.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.