stanmar Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 před 12 hodinami, Heini napsal: Naše děti v noci v autě spaly, horší to bylo přes den, už od Bráníku se ptaly, kdy už tam budem... Tak to je ještě dobrý, mě holka před pár lety začala prudit asi 5 minut po výjezdu a u už Jihlavy řvala, že do žádnýho Chorvatska nechce, že to mám otočit. Nejhorší je to když nemůže děcko usnout - to má sakra "dobrou" náladu a výdrž ... 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 Kdoby taky s marcelem chtel jet na dovolenou ze jo. Chudak bezmocne dite! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 V 26. 2. 2017 na 7:07, beuticek napsal: Krasnej pohled. Mrzi me, ze mi to nevyslo. Uvidime, jak priste, protoze hlasim prirustek v rodine před 13 hodinami, beuticek napsal: @Radius Kdepak, mame klucika Tak opožděně, ale přece gratuluji. Přeji synkovi i mamince hodně zdraví a Tobě pevné nervy až mlaďas začne zkoušet hlasivky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 před 6 minutami, kokta7 napsal: Kdoby taky s marcelem chtel jet na dovolenou ze jo. Chudak bezmocne dite! Taky na Tebe jednou třeba dojde.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 Nedojde, buzíkům se děti nerodí. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 Jsi zlá svině. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 před 40 minutami, Petrrr napsal: Nedojde, buzíkům se děti nerodí. to říkáš ty, co máš buzna kár? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 Cože? Petrrr má Golfa ? Že na čaji nic neřekl a zase přijel kinder octavií. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 [emoji23] tady to jde od deseti k pěti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 jak to, on tu byl Divokej Bill? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 Stringo, to víš, jaká Škoda, tací fanoušci. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 Taky jedeme v létě s rodinou na Slovensko, ale jako záloha a servisní vůz. Máme sbírat po cestě odpadnuté zrezivělé díly z Kindera a Petrrrovi zajistit náhradní ubytování v bodě KK, což znamená Kinder's konec. Petrrrovi totiž neumí cizí řeč a na Slovensku se nedomluví [emoji23] 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 Jooo dnes mi prisla od SA domu ta vynikajici SEKOVA KNIZKA pro vozy starsi 4 let. Dal jsem to na hajzl misto toaletaku. Ikdyz s voskovym papirem to pujde blbe. Ale co. Kdyz musis tak musis. Oni ode me uz neuvidi ani korunu, leda to hovno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 To já ji asi letos použiju. Rozvody čekají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 Jasne cena normal 8tis. Cena pred zapocteni slevy 15% z sekove knizky 9200. [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 Kolik mas najeto. 80tis? Vsak to je malo. Tam mas celozivotni co vydrzi i pad meteoritu. SA nema ani casovej predpis na remeny. Tedy pokud najedes 120tis az za 15 let tak je menis az za 15 let. Kvalita. I remen vydrzi vsechno za kazdeho pocasi. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 (editace) tisíc sem, tisíc tam ... Když s tím počítáš, tak není co řešit. Proti ceně, kdyby to hupslo je to pakatel. JJ km sedí - počítám s výměnou při 90tkm. Editováno: 28. Únor 2017, autor: stanmar 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 To jo pokud to nebude rachtat, tak taky necham vymenit pri 100tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 (editace) Kdyby to přidalo koně a nějaký ty newton metery, tak bych do toho šel, jinak ne a jak říká Petr, je to doživotní a všichni hlásáte jak je škoda dobrá, tak ji věřím taky a uznávám že je dobrá do konce roku to snad vydrží, pak musím u něco koupit. je to moc starý už. Editováno: 28. Únor 2017, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 Ja vim, ty jsi cekal na O3 fl 1.0 TSI pac uz nemas na benzin co? 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 (editace) ne na facelift cupry a doufám že spadne dolů 290, ale pochybuju jsou to zmrdi, nezlevní skladovky co sem koukal, tak O3 RS se taky furt drží kolem 600 tisíc a to jsou 3 lety olítaný auta.... Editováno: 28. Únor 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 1. Březen 2017 Sdílet Vloženo 1. Březen 2017 Protože lidi chtějí, aby měli dvě koncovky výfuků a přitom tam byl jeden výfuk. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 1. Březen 2017 Sdílet Vloženo 1. Březen 2017 (editace) Tak jsem včera sednul do auta, nasadil displej rádia a bylo černo. Začíná se mi to sypat čím dál tím více. Okukoval jsem včera v Mototechně Monte Carlo Kinderkáru v naftě. Vypadá náramně. Editováno: 1. Březen 2017, autor: Sabiza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 1. Březen 2017 Sdílet Vloženo 1. Březen 2017 @Radius Kdepak, mame klucika Rapid?Kolik mas najeto. 80tis? Vsak to je malo. Tam mas celozivotni co vydrzi i pad meteoritu. SA nema ani casovej predpis na remeny. Tedy pokud najedes 120tis az za 15 let tak je menis az za 15 let. Kvalita. I remen vydrzi vsechno za kazdeho pocasi. Remen mas obvykle 5 let nebo 120tis. Tak jsem včera sednul do auta, nasadil displej rádia a bylo černo. Začíná se mi to sypat čím dál tím více. Okukoval jsem včera v Mototechně Monte Carlo Kinderkáru v naftě. Vypadá náramně. [emoji3] Jo bylo cerno i vcera odpoledne, zes zas nasadil displej na radio. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Březen 2017 Sdílet Vloženo 1. Březen 2017 Rádio, obvykle ano 5-6 let, ale mám lehce pocit, že koncern roky neuvadí, omezeno jen km. Stejné jako chladící kapalina obvykle 5 let, u koncernu "doživotní", přitom je to nesmysl. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky