Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Za časů dávných bohů, hrdinných náčelníků a králů, neklidem zmítaná země zrodila Rapida. Ten kdyz uz nic jineho, tak byl jeste za rozumnou cenu a ja jako ta ovce a naivni fanda Skody dusim i telem jsem si ho poridil. Navic s nadseni koupe funglovky a navic novinky s novym Skoda designem. Ze zkusenosti ze samotneho vlastnictvi a ze vseho co dnes vim a drive nevedel. Jen slepe veril. Jsem z toho uz vyrostl. Dnes je pro me Skoda tuctovou automobilkou co to seka jako Bata cvicky s durazem na kvantitu a kvalita nikoho nesere. Odpoved jen pro tebe. Nechci zas dokola rozjizdet jiz x krat omylanou debatu. Mam k tomu vsemu duvody. Ti co me zde znaji, tak vedi. Ne nadarmo jsem vrchni placka fora. [emoji23]

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A prvni dojmy stryce s Kardiaqem v plne 2.0 tdi 4x4 dsg za 1.25 mil vc. DPH. Adaptivni podvozek rikal zbytecne vyhozeny penize. Ze nejlepsi je stejne rezim normal a oba dalsi clovek pry vyuzije jen malo kdy. Comfort je dobrej pry tak do terenu na normalni ceste je to houpacak a sport zas tvrdej jako prase. Nastaveni motoru atd. v pohode v techto rezimech. Priste uz by pry za to prachy nevyhodil.

Odkaz ke komentáři

Já nějak nevím, že jsou všichni z toho Kodiaqa tak nadšený. Neříkám, že to je úplně špatný auto, ale za podobný peníze co uvádí Petr se bude dát pořídit krásnej Sup 2,0TSi 4x4 a to je dle mého rozhodně lepší auto. Nemluvím o konkurenci u jiných značek. A že bych na to měl čekat, ty šílený čekačky? To fakt za tu cenu ani omylem a to ještě tyhle první kupci budou pokusný králíci, moc dobře si to pamatuji z OIII.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Všichni určitě ne, ale nezapomínej, že jsi na foru fanatiků, kteří zhusta nekriticky obdivují prakticky cokoli, co vyjede z brány v MB. Nějaký střízlivější pohled na věc se tady příliš nenosí. Tak to na těchto forech holt chodí.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

je to SUV a lidi se v tom "cítí bezpečněji", protože si myslí že jsou výš a konečně si můžou koupit "velké" auto od škody.... když to chtějí, at si koupí třeba kodiaqa bez motoru.

MichalHR: kdybych teda chtěl auto něco jako je superb, tak bych radši vzal cenově výhodnějšího prassata.

Petr: vím že nemáte rádi cupru, a že sem podle vás čurák  :) ale DCC u cupry funguje docela báječně. Není to teda KW3 podvozek, ale na seriovy podvozek od wagnu hodně dobry....

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Pawouku to je VELIKA skoda, ze uz to nejde. Neb jsem placka vizionar a jsem na to hrdej. Vetsina kdyz si tady honila nad Skodou rakosku a ja si trofl neco kritizovat byl jsem spatnej. Ted uz znam x lidi ze sekce Rapid, co kupovali Rapid jako ja nebo kratce po a hle nyni maji uplne jina auta a Skody to nejsou. A takovych bude pribyvat a ja jsem tomu rad. Stejne jako ted tender na vozy PCR vyhral Hnujdaj a Skoda podava protesty atd. Myslela si ze to zase vyhraje se svyma cenama a hovno. Je treba aby ji trochu spadl hrebinek.

Odkaz ke komentáři

ad. sleva od Hyundai pro PČR

Pokud bych mohl takovou slevu dostat i já, hned bych šel do fronty před prodejnou.

Srdcovka, nesrdcovka.

I30 je možná levná v základu, ale v plné výbavě a s nejsilnějším (i tak slabým) motorem už to zas tak velká sláva není.

Editováno: , autor: stanmar
  • Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...