Petrrr Vloženo 15. Duben 2017 Sdílet Vloženo 15. Duben 2017 Jj vsak i benzinaky se dockaji sveho dpf. Tedy u koncernu. Ale nebudu si kazit Americkeho snipera co ted davaji nejakym koncernem. Tam se jezdi v H1. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 ha tak tady jsem se dočetl že nafťáky jsou hlučný.. a porouchávají se... hmm tak to mě asi někdo podvedl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 To víš, dneska Ti prodaj kdejakou herku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Jj hlavne ve Skode. Herku s vybavou kola+volant motor jak ze sekacky a cena jak za Mercedes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Samozřejmě, že jsou hlučné. Pokud to neslyšíš, je asi někde chyba, ale v autě určitě ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Vždycky byl a bude TDI hlučnější oproti benzínu, to už musí být prémiová auta aby to bylo excelentně odhlučněné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 6 Pawouku z 5ti doporucuji. Majitele dehtovych vozu, navstivte ORL a potom Gastroentologii, pac se z toho poserete. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 před 18 minutami, Petrrr napsal: Jj hlavne ve Skode. Herku s vybavou kola+volant motor jak ze sekacky a cena jak za Mercedes. Tak proč jsi ji teda kupoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Kôli konštruktívnej kritike.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Za časů dávných bohů, hrdinných náčelníků a králů, neklidem zmítaná země zrodila Rapida. Ten kdyz uz nic jineho, tak byl jeste za rozumnou cenu a ja jako ta ovce a naivni fanda Skody dusim i telem jsem si ho poridil. Navic s nadseni koupe funglovky a navic novinky s novym Skoda designem. Ze zkusenosti ze samotneho vlastnictvi a ze vseho co dnes vim a drive nevedel. Jen slepe veril. Jsem z toho uz vyrostl. Dnes je pro me Skoda tuctovou automobilkou co to seka jako Bata cvicky s durazem na kvantitu a kvalita nikoho nesere. Odpoved jen pro tebe. Nechci zas dokola rozjizdet jiz x krat omylanou debatu. Mam k tomu vsemu duvody. Ti co me zde znaji, tak vedi. Ne nadarmo jsem vrchni placka fora. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 A prvni dojmy stryce s Kardiaqem v plne 2.0 tdi 4x4 dsg za 1.25 mil vc. DPH. Adaptivni podvozek rikal zbytecne vyhozeny penize. Ze nejlepsi je stejne rezim normal a oba dalsi clovek pry vyuzije jen malo kdy. Comfort je dobrej pry tak do terenu na normalni ceste je to houpacak a sport zas tvrdej jako prase. Nastaveni motoru atd. v pohode v techto rezimech. Priste uz by pry za to prachy nevyhodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 před 29 minutami, Petrrr napsal: Ne nadarmo jsem vrchni placka fora. Škoda, že už se detailně nedostanu do nastavení profilů - namísto "Senior" bych ti tam tu vrchní plačku fora dal. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Já nějak nevím, že jsou všichni z toho Kodiaqa tak nadšený. Neříkám, že to je úplně špatný auto, ale za podobný peníze co uvádí Petr se bude dát pořídit krásnej Sup 2,0TSi 4x4 a to je dle mého rozhodně lepší auto. Nemluvím o konkurenci u jiných značek. A že bych na to měl čekat, ty šílený čekačky? To fakt za tu cenu ani omylem a to ještě tyhle první kupci budou pokusný králíci, moc dobře si to pamatuji z OIII. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Všichni určitě ne, ale nezapomínej, že jsi na foru fanatiků, kteří zhusta nekriticky obdivují prakticky cokoli, co vyjede z brány v MB. Nějaký střízlivější pohled na věc se tady příliš nenosí. Tak to na těchto forech holt chodí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 (editace) je to SUV a lidi se v tom "cítí bezpečněji", protože si myslí že jsou výš a konečně si můžou koupit "velké" auto od škody.... když to chtějí, at si koupí třeba kodiaqa bez motoru. MichalHR: kdybych teda chtěl auto něco jako je superb, tak bych radši vzal cenově výhodnějšího prassata. Petr: vím že nemáte rádi cupru, a že sem podle vás čurák ale DCC u cupry funguje docela báječně. Není to teda KW3 podvozek, ale na seriovy podvozek od wagnu hodně dobry.... Editováno: 16. Duben 2017, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Já nevím, ale tyhle všechny systémy fungují všude, kromě Škodovky. DSG počínaje a DCC konče. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Pawouku to je VELIKA skoda, ze uz to nejde. Neb jsem placka vizionar a jsem na to hrdej. Vetsina kdyz si tady honila nad Skodou rakosku a ja si trofl neco kritizovat byl jsem spatnej. Ted uz znam x lidi ze sekce Rapid, co kupovali Rapid jako ja nebo kratce po a hle nyni maji uplne jina auta a Skody to nejsou. A takovych bude pribyvat a ja jsem tomu rad. Stejne jako ted tender na vozy PCR vyhral Hnujdaj a Skoda podava protesty atd. Myslela si ze to zase vyhraje se svyma cenama a hovno. Je treba aby ji trochu spadl hrebinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 tak hnujdaj to strašně podkouřil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 jako nevim hele.. ale škoda vypadá aspoň jako auto ne jako kolotočářskej mates původem z Korei...jen jestli tedy ten Hnůjdaj není pomosta severních bratrů pro své jižní... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Ani bych neřekl. Rádoby korejského designu má škodovka docela dost - viz OII FL a přední světla, SII zadní část... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 No myslím, že hlavním a rozhodujícím faktorem je cena a ne design. Kdyby čtyřočko stálo o pár desítek tisíc míň, dost lidí by takové detaily jako světla neřešilo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 (editace) ad. sleva od Hyundai pro PČR Pokud bych mohl takovou slevu dostat i já, hned bych šel do fronty před prodejnou. Srdcovka, nesrdcovka. I30 je možná levná v základu, ale v plné výbavě a s nejsilnějším (i tak slabým) motorem už to zas tak velká sláva není. Editováno: 16. Duben 2017, autor: stanmar 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Pawouku jsi uveden v seznamu ze dorazis. Bratr v triku take? Jen ze jsi psal ze nedorazis pokud se nemylim. Sabiza tam je taky. Jo a kolena Clint objednaval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Jak už jsem psal - tentokrát nedorazím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Ok, ty vole tady chcip zajic nebo beranek. Nikde nikdo. To dokazuje, ze kdyz lide maji volno netravi cas tolik na FB atd. Pawouku. Lidstvo min. u nas neni tak ztracene, jak by se mohlo zdat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky