Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

No já nevim pánové.. já si sedim doma v obýváku ..nohy na stole a vedle nich velký hrnek bílé kávy a bábovka.. domácí

To já za chvíli začínám hrát ve Vagonu v Praglu. Prazaci, kdybyste neměli co dělat, přijďte na koncert. 

Ty hrajes v Moravance? [emoji23]
No dobry napad. Babovku nemam, ale jdu si udelat espresso.

hele se klidně stav.. z varů  co by bečovský serpentýny přeskočil a zbytek došel pěšky

No to by ta babovka musela byt dvounoha a alespon 3ky kozy. [emoji23]
No becovsky serpentyny jezdim obcas na kole v obracenem gardu tedy nahoru a to mi moc jako kamenem dohodil neprijde. Spis co by spekem a sadlem dovalel. [emoji3]

hele tady jich dneska bude..a některým bude až čtrnáct..vesnická májka no..

před 29 minutami, beuticek napsal:

To já za chvíli začínám hrát ve Vagonu v Praglu. Prazaci, kdybyste neměli co dělat, přijďte na koncert. 

před 22 minutami, Petrrr napsal:

Ty hrajes v Moravance? emoji23.png
No dobry napad. Babovku nemam, ale jdu si udelat espresso.

Ve Vagonu ? No jestli je to na nádraží, tak to bude asi něco pro Petrrra a Vencu :t

No jasně. Největší hitovka je Jedejede mašinka... :D

před 3 hodinami, beuticek napsal:

Bubeníček tluče na buben.     :band

U nás jede ... běží liška k táboru [emoji1]

Odesláno z mého VFD 700 pomocí Tapatalk

před 10 hodinami, Pawouk napsal:

Bubeníček tluče na buben.     :band

máš tam chybu

Má tam být beuticek tluče na buben :D

No to jo, byl jsem utahanej jako kotě :D

Tak si pořiď toto a máš po námaze.  :kol-48:  Naprostá většina stejně nepozná rozdíl.

Fuuuuj, to by mě hamba fackovala! Nic pro rockery. B)

Nene at jde pracovat sem www.skodamabudoucnost.cz ted v reklame rikali ze se bude ucit od profesionalu pry. [emoji23] Asi myslel ty od tech pubertaku co jim jeste nevyschnul inkoust na vyucnim liste na automechanika. Pripadne od tech holek co tam vari to kafe a buh vi co jeste delaji o prestavkach uvreditelu pobocek [emoji23]

proč bych je dostal, ja si ji nekoupím ani bez dph ani na operák :D

nevím, třeba to posraný plato z liftbacku sem vyhodil hned po koupi auta, protože je totálně k hovnu. Vezeš psa nebo nějakej material a nemáš to pak kam dát.... to vymyslel krypl v Boleslavi.

Upraveno od kokta7

V rapidu se zasouvá za zadní sedadla ve stejném sklonu jako jsou opěradla, pravda, to platí pokud nepotřebuješ sklopit zadní sedadla a využít i tento prostor, to plato by tam pak logicky překáželo. Ale to se mi ještě nestalo, že bych potřeboval. Než vozit v autě psa a to kdekoliv, to bych ho raději zastřelil a materiál na stavbu nevozím :-) 

Jo, už jsem před časem četl. Ale za to Clint nemusí mačkat tlačítko, chápeš. Nemusí, páč za chvíli nebude mít na čem mačkat. :D

Scheisse Katze, tedy Henne. 

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.