Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No neni ta Denim nejhezci ? Odpovim si sam. Je. Jinak Kokto to svezeni samo plati. Bylo nakonec nejak malo casu. Ovsem po svezeni v Tvem i jako Back pasazer mi to prijde az trapne ti to pujcovat. Jinak jak to ze mel Stanmar Roomika, doslo mi to az pri odjezdu. Asi mi neco uteklo.

• Pozitivní 1
Vloženo

To je Yetti FL ne Stanmare??? Ta OI a FI combi patřilo taky ke srazu, nebo to byl někdo omylem?

Jinak Denim.... Nějak tam tu barvu pořád nevidím...   :_icon_smich2:

Vloženo (editace)

mě se jeták líbí furt, ale v motorizaci 2.0 TDI či 1.8 TSI a hlavně haldex, když už to směřuje do kategorie SUV. teď ten vzhled ještě opravdu vylepšili z exteriéru. dálkové to má přes bi-xenon nebo klasicky přes halogen?

petře však příště můžeme mrknout i na kodování a svézt se chci, malá hmotnost dělá divi.  dyť já jezdil v 1.6 polu 55kw a to jezdilo krásně, jak to bylo lehké, poslal si to do červeného a krásně to jelo.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

No sem vul. Samo jsem myslel Yeti a napsal sem Room. Pako. No stryc nedavno koupil taky yetiho 2,0 tdi 81 kw 4x4 a jeste taky neprijel na exkurzi. Pak reknu az se svezu. A proc to ma pujcene?

Vloženo

to máš fuk jestli tam dáš S nebo D. to jede furt stejně dle mého... akorát na Sko to při pomalé jízdě ještě cuká a jak to řadí ve vyšších otáčkách divně.

Vloženo

No sem vul. Samo jsem myslel Yeti a napsal sem Room. Pako. No stryc nedavno koupil taky yetiho 2,0 tdi 81 kw 4x4 a jeste taky neprijel na exkurzi. Pak reknu az se svezu. A proc to ma pujcene?

No proč, aby si mohl vyzkoušet něco jiného, než svoji OII. Takto už měl OIII,SII FL. A doufám,že to bude nadále pokračovat,abych se mohl taky svézt.  :kol-47:

Vloženo

Slíbil jsem fotky toho letadla po kroupách, tak aby bylo vidět, že nejen auta se mohou potkat s kroupama, přídávám pár fotek. Airbus 330 Air Emirates, nouzové přistání na Ruzyni, po dohodě s kapitánem jsem udělal pár foteček...

post-32269-0-01544000-1393670239_thumb.j

post-32269-0-91650600-1393670245_thumb.j

post-32269-0-46179700-1393670251_thumb.j

post-32269-0-00580500-1393670257_thumb.j

post-32269-0-83503500-1393670262_thumb.j

• Pozitivní 4
Vloženo

to je pěkný jak to Marcelovi pučují, akorát že tam má dobrého kamaráda ne? Takhle by to mělo nějak fungovat jako stálému zákazníkovi, že ti občas něco půjčí na 2 dny, ve většině prodejen předváděčky moc nechtějí pučovat jako mě, já už sem to včera říkal, já chtěl rapida měli tam dva a prostě mě ho nepůjčili, tak alespoň 2007 roomstra v mpičku a vyzkoušel sem něco alespoň jiného.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...