Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jo, kokta je uplne mimo. Uz na nas sere. Ale kdyby zavolal Ozak s jeho 10 let starym RS v aktualni cene 800tis to by se mohl pretrhnout.[emoji23] Pancho se zase dal na motokros a taky neprijede, mam tady za barakem v Lokti motokrosarskou drahu kde se jezdi MS. Kluci Pawouk se Stanem to tam prubli s Kardiaqem a ten lital jak fik a vsechny plasty kolem nej. [emoji23]

• Pozitivní 1
Vloženo

No zavady by se nasly ale ty uspesne ignoruji jako treba meluzina ventilatoru. No a brzdy uz jsou chyceny lehce. Ted ale povezu kolo na servis - nove plaste, brzdy, retez a neco mi skripe v riditkach. Letos jsem najel vic nez v loni.

Vloženo

Jj, presne. 11h a zase v praci. No mame pry noveho kolegu absolventa. Ze strojare chteji udelat vzduchare. Tak jsem naplej. Zatim se uci AutoCad, co je v tech skolach dnes uci vi buh kdyz neumi ani AutoCad. No vyfasl misto u kopirky. [emoji23]

Vloženo

No jeste ze za 5 dni bude vyplata, takova hojiva naplast na ucte. Jsem o te dovolene nejak vykrvacel. [emoji23]
Jestli se toho doziju. KIM to spusti a treba uz nestihnu ani uterni veceri. Myslim, ze nas pak bude vice co tu veceri nestihnou.
Severni Koreu srovnat se zemi, nic jineho nepomuze.

Vloženo (editace)

Ono to s tým Kimom nebude tak horúce. Horšie to bude asi s tou Tvojou škodovkou. Že Ty ju už nemáš rád !

Editováno: , autor: Jao
Vloženo

Jj, auto Skoda pujde za 5 let sice do srotu, ale bude mit krasny lak. Pancho by jim ukazal jak se myje auto. Tu holku z toho kufru by sejmul brokovnici, ze mi prdeli skrabe lak.

• Pozitivní 1
Vloženo

Kim to nespustí, není blbej. A Američani zmuzou hovno, pač do toho taky jít nechtějí. Ani nemůžou. Kim sice provokuje, ale je to odpověď na počínání USA a Jižní Korei. Nechce dopadnout jako Kadáfí. Ani se mu nedivím.

• Pozitivní 1
  • Negativní 2
Vloženo

No ten kdo necha rozstrilet sveho stryce protiletadlovym kanonem tak to nemuze mit v hlave v poradku a chytrej jinak muze byt jak chce. Je skoda, ze u toho jsou zase Ti Americani, zajimal by me Tvuj nazor kdyby misto USA to byli treba Japonci ve spojenectvi s Jizni Koreou. Pak by me zajimalo kdyby CR mela za magora takoveho souseda. Co bys rikal.

Ale vsichni zde vi, ze co je Americke je u tebe automaticky spatne. Kdyby ve spojenectvi s Jizni Koreou byl za stejnych podminek Putin, to bys jinak povidal. [emoji23] Je to otazka co bylo prvni vyhruzky veprove hlavy a nasledne reakce JK a USA nebo obracene. On pro to aby to tam udrzel potrebuje radoby konflikt. Nebyt Ciny a Rusaku, uz davno by SK vychcipala hlady a veprova hlava by visela nekde na kulu, hlad je totiz hlad.

Jo a z dejin vime, ze po rozdeleni Koreji po 2. Svetove valce ( dohoda USA a SSSR) co by puvodni uzemi Japonska napadla SK JK jako prvni. To jen abys netvrdil ze to vyprovokovali zase Americani.

• Pozitivní 4
  • Negativní 1
Vloženo

Clint musel mít v hodinách občanské nauky samé jedničky, jinak to totiž není možný, takový bolševický bláboly se tam totiž učily.

• Pozitivní 3
  • Negativní 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...