Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
před 5 hodinami, Sabiza napsal:

Kuci, jen tak mimochodem, co kupujete za zimní pneu? Potřebuji 225/55 R17 a uvažuji o Yokohama W.drive V905 nebo o Hankook Winter i*cept evo2 W320. Případně budu dobytek a koupím prostě Barumky.

sem si objednal Pzero ale prodejci už nemají skladem letnáky, trošku nechápu....

Vloženo
V 10. 9. 2017 na 20:13, Clint napsal:

Č A J   O   P Á T É !!!

Zářijový sraz se koná 19. v 17:00 v Krušárně.

.......a jak vypadá účast?

Clint - zavolal jsem si sám sobě a jedu na kolínko

Pawouk - nejede

Stanmar - přijede později

Ozák - jede

Beutíček - nejede

Kočkagin - nejede

Motosman - jede

Pancho - nebere telefon, klasika ;)

Arlo - nebere telefon

Tomiikk - jede

Sid CZ - jede

Rádiovka - nebere telefon, ošetřuje Čivavu

Petrrr Kinderplačka - jede na kolínko :)

Oplbiza - nejede

Kokta - zbytečné volat, nejede nikdy

Vloženo

Aaaaa, dalsi vecere gratis se rysuje. No nic, bude prostor na to hanit Citigo.
Jinak kdyz bude nekdo chtit helfnout s nejakou reklamaci, klidne. Za veceri rad pichnu. I kdyz Skoda je mou domenou. Specializuji se i na jine znacky a vyrobky. Za leta praxe u reklamaci v AS Skoda mam oblibenou jednu hlasku AS techniku.
TOHLE JSME TU JESTE NEMELI, TO VIDIM ( SLYSIM, CITIM) POPRVE. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
To by si mohli dat misto Simply Never. [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

• Pozitivní 1
Vloženo
Tak borci, od MR2019 všechny motory TSI (1.0 a 1.5) ve škodovkách s filtrem pevných částic.

No konečně, hned je mi lépe [emoji23] [emoji23]
  • Pozitivní 2
Vloženo

Ty voleee, tak to já teda taky nejedu, kdo tam tedy kurva bude, přijede alespoň Stan a 8mi-oko? Motos je pěknej měkota, se nechá buzerovat od šéfa, mu neumí říct, že nemá kurva čas? 

Vloženo
před 10 hodinami, Petrrr napsal:

Aaaaa, dalsi vecere gratis se rysuje. No nic, bude prostor na to hanit Citigo.
Jinak kdyz bude nekdo chtit helfnout s nejakou reklamaci, klidne. Za veceri rad pichnu. I kdyz Skoda je mou domenou. Specializuji se i na jine znacky a vyrobky. Za leta praxe u reklamaci v AS Skoda mam oblibenou jednu hlasku AS techniku.
TOHLE JSME TU JESTE NEMELI, TO VIDIM ( SLYSIM, CITIM) POPRVE. emoji23.pngemoji23.pngemoji23.pngemoji23.png
To by si mohli dat misto Simply Never. emoji23.pngemoji23.pngemoji23.pngemoji23.png

Tak nejevejš bageta, z koše na nádraží.

• Pozitivní 1
Vloženo
Před hodinou, Petrrr napsal:

Pawouku a kurva ty přijedeš ne? Stan tě vyzvedne Ikarusem bez sedaček, abys měl na tu haxnu pohodlí.

Nepřijedu.

Vloženo

Pawouk se bojí o dávky nemocenské, aby mu nepřišla kontrola. Peněz má víc jak Clint a na kamarády kašle. Jooo, moje škola, Škoda už ho nezajímá.  

• Pozitivní 1
Vloženo

Pawouk teď, jak má kvůli té haxně hafo času, doma studuje problematiku elektrických pohonů, benzín a naftu už zavrhl. Koupil si stvebnici Merkur, plochou baterku, postavil kopii Opbizovy megakárky a zkouší, jak dlouho vydrží na baterku jezdit.

• Pozitivní 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...