Petrrr Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Tak i pes plemene Německého Ovčáka je chytřejší než 100ky autorizáků. Tam neumí nic, nic co nemají napsané od ŠA nebo co nejde vyměnit jako celek, opravit neumí. Nějakej šikovnej živnostník na vesnici s malým servisem ví kolikrát víc jak oni. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 http://aukro.cz/skoda-superb-2-8-v6-30v-i4025983035.html tak to jsem zvědavej za kolik to prodaj...tydle auta jsou servisovány pravidelně u škodovky, nebo aspon z origo dílů. všechny jsou z M. vnitra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 (editace) Petrrrr hele trošku nalomim tvoji teorii, to ze nekdo nabizi 12 let na karoserii je opet marketing. Zcela uprimne si myslim, ze uznane procento "zarucnich" oprav je vlastne limita nuly a marketingove to zni luxusne - presne jako si to myslis ty s tou kvalitou. Takze opet hacek na zakazniky. A co neni zakonem dany, s tim si skoda muze delat co chce. A evidentne maji na pravniky, kdyby toto chtel nekdo napadnout (presne pripad Stringa, lak slejza, neposkozeny a jde to zevnitr.... skodovka by si toho nevšimla... a presto nema narok a je to evidentne na zaruku). Dacie vi ze to neni koser jednani, nema prachy na pravniky a tak jde radsi cestou realnejsiho cisla. Clint hele a nevztahuje se zaruka jen na prvniho majitele? Vim ze dneska kazdej dava dozivotni zaruky, ze zakona nemuseji vysvetlovat co to znamena, tak si to kazdej dela po svem, ale kdyz uz se v tom zacnes vrtat, tak to dopadne tak, ze: dozivotni zaruka se vztahuje pouze na dobu zivotnosti daneho vyrobku, tj. v reci lidi - dokud se to zbozi vyrabi. A dalsi obvykla finta je prave omezeni na prvniho majitele. Hurikan covece zda se mi, ze si tam prihazujou sami... respektive tam prihazuji lide, kteri nemaji zadne hodnocení a zda se to ucelne - aneb typicka vec na aukru a cechackovstvi...hamty hamty Editováno: 6. Březen 2014, autor: Radius 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Ta V6 měla 30ventilů? To nějak nevychází. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 3 sací a 2 výfuk. Nebo obráceně. 1.8 byla 20V Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 http://www.autoforum.cz/tuning/ruf-rct-911-991-ma-525-turbokoni-na-zadnich-kolech-s-manualem/ manuuual s 4x4, pěkny porshák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 6x5=30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Radiusi, zase mluvíš o něčem bez patřičných znalostí. Záruka se vztahuje na výrobek a ne na majitele. O blbostech o záruce na prorezavění ani nemluvím. Je snad jasné, že když nemáš potvrzené výrobcem předepsané prohlídky, tak se s tebou nikdo bavit nebude. Brácha na Fabii s tím třeba problém neměl, začaly korodovat páté dveře a škodovka to za své opravila (a nebyl první majetel). A auto bylo už dávno po klasické dvouleté záruce. Holt, někdy se návštěvy autorizáků vyplatí. To si musí uvážit každý sám. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 pawouku v jakym roce to reklamoval? na polu to prošlo i bez návštěv servisu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Bylo to v roce 2008, po čtyřech letech provozu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Porshe hoří :-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 (editace) Pawoukprecti si poradne co jsem napsal... psal jsem "nahodou", tj otazka zda-li se to neuplatnuje takto i v tomto odvetvi a take jsem napsal, ze co neni zakonem dane, s tim si skodovka hazi jak chce a spoleha se na to, ze cesi doslova serou magi ze soudu a nedotahnou to az tak daleko. Nepsal jsem, ze to takto je. To co jsem psal, jsou moje osobni zkusenosti s elektronikou typu fleska, notebook, ssd, ram, sd karty apod... proto ja na tyhle marketingy vubec nekoukam. A proto predpokladam, ze stejna ci velice podobna praxe je vsude.A zaruka se bez problemu muze vztahovat na majitele, hlavne u te dozivotni. Viz treba zaruka na sluchatka Koss a obchodni podminky. Prejdu na pc a zaslu. http://www.dozivotnizaruka.cz/cz/registration.php Podmínky Doživotní záruky : Zařízení bude opraveno nebo vyměněno (oprava nebo výměna se řídí vnitřními směrnicemi firmy KOSS) po celou dobu života prvního majitele a to bez ohledu na počet závad uplatňovaných v rámci doživotní záruky. Mimochodem tyhle obchodni podminky ti nikdo v eshopu nerekne a ackoliv treba koupis sluchatka s dozivotni zarukou a nasledne po precteni techto podminek s nimi nesouhlasis (jestli se vubec o nutnosti registrace do programu dozvis driv, nez budes reklamaci resit), tak nemas narok na vraceni zbozi a je to jasne klamani spotrebitele. Koupil jsi neco s deklarovanou hodnotou a uz nikde nebylo psano, ze pro to musis neco udelat (sdelit osobni informace, reklamace ma manipulacni poplatky apod....). Takze jak rikam, ja bych se na zaruku nad ramec te zakonne vubec nespolehal a klidne te ve skodovce poslou nekam, pokud nejsi prvni majitel (co neni dnes, muze byt zitra). Proc teda kokta mel takove opletacky se sedackou, kdyz to mel v zakonne zaruce a evidentne si to tam sam nerezal... a o to hur pujde uplatnovat tu rozsirenou. Kdyby byla skodovka fer, koukne... omluvi se a da ihned k oprave, bez jedineho kecu. Tot vse a jak jsem jiz rekl, myslim si, ze to takto chodi vsude a je jedno jestli si kupujes vec za 1 000Kc ci 1 000 000Kc (zakon to definuje stejne, spotrebni zbozi - vec). Vyjimky potvrzuji pravidlo, ale procento tech neuznanych reklamaci - a opravnenych, je urcite vetsi, nez tech uznanych. Jinak by to skodovka uz nedelala, to je logicke. Editováno: 6. Březen 2014, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Tak nepředpokládej, fleshka a auto je poněkud rozdíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Nevěděl jsem, že by se dával lichej počet ventilů na válec, hold chyba v základním vzdělání. Měl jsem za to, že vždy 2 sací, 2 výfukové. proto mě to zarazilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Už Octavia I RS měla 5 ventilů na válec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 jj, a pak také 1.8 turbo 20V 110 kW, ale i jeho atmosférická verze 1.8 20V 92 kW. Všechno čtyřválce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Už vím čím to je, byl jsem ortodoxní dehtař a tak mě benzíny moc nezajímaly v té době, tedy jak jsem psal, chyba ve vzdělání. PROSÍM ODPUSŤTE MI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 nafta se neodpouští!! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 (editace) Šmrnc a elegance, prostě dokonalá Nová AUDI TT Nezapomeňte se podívat na přehled motorizací, ten 2.0TDi se spotřebou 4,2l je dobrej, až na tu spotřebu mám stejné hodnoty ve své OII Editováno: 6. Březen 2014, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Jj TT s TDI to by me nenapadlo ani ve smrti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 jO A VĚTŠINOU V TOM JEZDÍ HOLKY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Jeste neco k L&K. Pekna fotogalerie http://www.autoblog.com/2014/03/06/skoda-octavia-laurin-and-klement-edition-geneva-2014/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 (editace) nejvíce se směji tomu, že tam prostě vrzli sedačky ze superba do O3 ty sedačky jsou hodně dobré jak O2 RS tvar. světla z audiny A3 akorát s led páskem, v cizině dokonce lze koupit O3 bez toho pásku a denní je vedle bixenu, kde to pak svítí luxusně když se tam vrzne ledka jinak ta hnědá je moc pěkná. Editováno: 6. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Jakej je problém mít v O3 sedačky ze Superba? Já na tom nevidím celkem nic špatného.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 (editace) já v tom vidím ten problém, že už za 5 let auta budou uplně stejný, ještě akorát nestihli vše udělat univerzálně, ale totálně to tam směřuje... Editováno: 6. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky