beuticek Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 No to je strašný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 Masakr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 Vsak to je F1. Konecne dostala svemu jmenu. F1 RS Junior. [emoji23][emoji23][emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 (editace) před 1 hodinou, Pawouk napsal: Heh, co je to za magora??? beatičkuv a klintův kámoš co má rád chlapy Editováno: 15. Říjen 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 Proto je Clint motorkar, on ma rad taky chlapy. Ty upnuty kozeny kombinezy zapoceny ho rajcujou. [emoji23] Modra hvezda na Bozaku co byl vcera. Nemusim rikat o jaky klub se jedna. Hned vedle Jeziskovo cesty. [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 před 50 minutami, kokta7 napsal: beatičkuv a klintův kámoš co má rád chlapy No to říká ten pravej 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 mám snad Tdičko? to jsou homouši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 před 5 hodinami, kokta7 napsal: Beatíčku uděláš si to taky? vypadá to pěkně ne? https://www.autobazar.eu/skoda-octavia-combi-ii-19-tdi-ambiente-id10771051.html Ajaj, to křídlo švihnul Clint z Boeingu ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 před 48 minutami, kokta7 napsal: mám snad Tdičko? to jsou homouši. Seat je teplý auto 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 Golf hoši, golf a v růžové barvě... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 Ja predevcirem vymenil na mem supersportu Thalii letni zimaky 6let stare 3mm vzorek Barum polaris 2 made in Czech Republik za uplne nove zimni zimaky Barum Polaris 3 made in Slovakai a ted je to teprve korab, jak to pluje krajinou a to doslova. Jak to ma zas ty 8mm spalky a mekka cerstva pryz tak je to auto jak na zvykacce. Az jsem se lekl. Zase poklopy kanalu zehlime jak Rolls Royce. [emoji23][emoji23][emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 Jojo . přechod na zimáky je příjemný. Na to si zvyknu hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 Polaris... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 Hola, Clinte, sraz nebude? Máš u mě to koleno a kluci kofolu/pivo... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 Pawouku Polaris jako TSi. Rozumim. A ja si rikal ze to vypada nejak divne. [emoji23][emoji23][emoji23] Ale uz jsem to neoveroval pac jsem pospichal na grillovacku, ukonceni sezony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2017 Tak schválně, jak to dopadne?http://www.hybrid.cz/oxford-se-mozna-stane-prvnim-britskym-mestem-ktere-zakaze-spalovaci-auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 16. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2017 Energetici to nezvládnou a budou všichni chodit pěšky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2017 (editace) A další kravina www.autoforum.cz/zajimavosti/nemecko-meni-pravidla-pro-pouzivani-zimnich-pneu-jak-se-vyhnout-pokute/ Editováno: 16. Říjen 2017, autor: motosman 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2017 No jo, Němci. Němec = diagnóza sama o sobě. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2017 a u nás to je snad jiné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2017 Naštěstí v řadě věcech ano, nezbavili jsme se jaderné energie jen tak bez důvodně abychom si strašně hrály na eco. Nezveme sem čmoudy na počkání resp. bez vůbec nějakého čekání atd. atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2017 před 2 hodinami, Petrrr napsal: No jo, Němci. Němec = diagnóza sama o sobě. Lepší němec za humny, nežli rusák v baráku. To by jsi jako karlovarák měl vědět nejlíp 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2017 To je ovšem svatá pravda. Clint to bere ovšem tak, že lepší Rusák na manželce než Američan za humny. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2017 To on Plačka dělá machra, ale ve Varech se Rusům klání a pouští je v bistru sednout, když už není místo. Dokonce je vozí kinderem v noci vožralý z hospody. Za to mu kupují pivo a stakany vodky. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2017 Vodku jako snad jedinou vec s AK opravdu umi. Minuly tyden jsem v Praglu u svary pil krom jine vodku Rusky standard a musim rict, jedna z nejlepsich co jsem kdy pil. No pak prisel na radu Venezuelsky rumik Diplomatico ( zadnej Bozkov ) a kdyz i to padlo tak uz jsme nasli jen medovinu. No mel jsem ji dobre. Kupodivu mi rano nic nebylo. Proste kvalita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky