stanmar Vloženo 27. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2017 Neboj, nový auto si stejně budu muset zaplatit sám a tam už cena nějakých cetek nebude hrát roli.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 27. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2017 (editace) před 8 hodinami, Petrrr napsal: Bojí se přijed a podívat se mi do očí, za to všechno co mi tady poslední dobou řekl. I když já taky stále nejsem jistý jestli přijedu. Bojim, mas pravdu. Byl bych hrozne nerad, kdyby si moje auto dalo to tvoje detsky k veceri Editováno: 27. Listopad 2017, autor: XJOHNNYX 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2017 Hmm https://www.autorevue.cz/volkswagen-prestal-prodavat-nejvykonnejsi-passat-duvodem-jsou-emise 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 27. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2017 Hoši, nasměrujme výfuky směrem na Brusel a pěkně na plný plyn! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2017 Jo zrovna biTDI neni ethalonem spolehlivosti. Co mi rikali kluci mechanictni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 před 12 hodinami, XJOHNNYX napsal: Bojim, mas pravdu. Byl bych hrozne nerad, kdyby si moje auto dalo to tvoje detsky k veceri Kdybys měl pořádnej motor od 4 litru výše, pak bych ti to věřil. Ale to co máš ty mají Amíci místo startéru ve svých pickapech. Ano můj motor mají do stěračů. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 28. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 Myslim, ze sestivalcovej trilitr na to tvoje postaci s velkou rezervou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 Jo to jo, já myslel, že myslíš papundekl Scháde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 Tak dneska šmejdi v Maštali :-D Kolena už se pečou ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 28. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 Pro našeho kinderwagena to bude nejdelší cesta v životě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 28. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 Před hodinou, Petrrr napsal: Jo to jo, já myslel, že myslíš papundekl Scháde. Nene, myslim jeste celkem “poctivej” Bayerische Motoren Werke 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 (editace) Brachu, když já byl v Maštali, tak tys ještě tahal mlíko z kozy a o nějakém Clintově klubu ani nevěděl. To jen aby nováčkové věděli, platí všem kofolu a všichni dostanou deku. Jo a až při pátém čaji se hadice plácají a jsou mazáci. Po celou dobu těch 5ti čajů, platí kofolu samozřejmě. Plácání probíhá klíčem na kola po zádech. Pak teprve můžou mít tady řeči, do té doby jen čtou a šoupou nohama. Editováno: 28. Listopad 2017, autor: Petrrr 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 28. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 Ne, souhlas, ale PROVEDU! Tady nikdo nebyl na vojně, do prdele kurva fix? Kůůůrva, to bude dnes šikana. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 https://auto.idnes.cz/tesla-semi-musk-elon-tahac-kamion-d47-/automoto.aspx?c=A171128_095804_automoto_fdv&utm_source=facebook&utm_medium=sharecd&utm_campaign=desktopBlack out se nezadržitelně blíží.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 já myslel Black Friday všude slyším. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 na black friday si kupoval rapida? 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 Jo možná to byl jeden z nejčernějších dnů v mém životě, jen jsem tehdá o tom ještě nevěděl. Tady sikup Meklerena :-) A nebo to tvoje Porše. http://www.autoforum.cz/zajimavosti/mclareny-jsou-nocni-mura-na-okruhu-se-rozpadaji-rika-majitel-pujcovny-superaut/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 28. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 před 36 minutami, Petrrr napsal: Pak teprve můžou mít tady řeči, do té doby jen čtou a šoupou nohama. už držim hubu a vyrážím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 28. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 Díky díky. Sedíme, jíme, kecáme..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 Už jsem doma, díky za pokec. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 28. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 Taky jsem dorazil, bylo to fajn. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 28. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 Ja dorazil pred pul hodinou z prace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 Hoši díky za sraz. Pár jedinců zklamalo, třeba Brejlovka s bráchou, Beutiček a další, ale chápu, že ne vždy to vyjde. Nicméně potěšil Kokta, Standa2003 a nový člen klubu Klérfajt či jak se jmenuje [emoji23] Tímto si svojí účasti na srazu zasloužil zapsání svého jména do první stránky klubového vlákna [emoji6] Stejně jako Standa 2003. Kokta už tam je dávno. Sraz super, fotky mrsknu na klubovou stránku do FB [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 Zdar, dorazil jsem ted. 122km, 1h22min, spotreba 6.8, prum rychlost 88km/h. Srnky litaly sami od krajnice tlakovou vlnou pred Rapidem. Diky, bylo to super. Diky nove prichozim. Konecne mam partaka s Kinder two. [emoji16].Priste lepe probereme tu jadernou fuzi. Tedy velice naucny caj. Prednaska jak na vysoke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky