Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Asi se oba spolehali na asistenta udržování v jízdním pruhu [emoji23]

před 3 hodinami, Clint napsal:

Každé ráno si s Beutičkem dáváme panáka Vervy místo slivovice. Krásně to promastí žaludek, zlepší spalování a při prdění se nám kouří od prdele emoji23.png Navíc to blahodárně působí na vstřiky, což oceňují manželky emoji6.png

No líp bych to nenapsal. A kouří se mi od prdele pěkně. To můžu potvrdit. Taky bych na ni potřeboval DPF :D

Upraveno od beuticek

Však dočkej času, EU už připravuje příslušnou směrnici. :kol-48: A jednou za rok budeš chodit na emisní kontrolu. :p

Tak to mě vyhoděj a přijdu o techničák :D

• Autor

Kristián se směje, ale benzíny budou mít ty filtry taky :D

No teď tu ale šlo o můj soukromej vejfuk :D

Ťuk ťuk je píčus.

Tak to moje p.del pozná středověk :D

Tok mi nahodou zrusil znamku na D6 Cheb-Vary. 1500kc doma. [emoji23]

• Autor

A na dovolenou pojedeš prdelema [emoji23]

Co ty neuděláš kvůli pár balení krabičáku a několika sázenkám v Lotynce, to je hrozný [emoji23]

No na druhou stranu lepsi usetrit na dalnicni znamce, kterou vlastne uz nepotrebuji nez na pneu a kupovat Barum [emoji23]
A kdyz pojedu na dov. Koupim si tydenku a nebo lepe nekoupim si zadnou.[emoji23]
Thalie nikdy znamku nemela a obcasnou jizdu po dalnici taky zvladla. Predstav si, ono to auto po te dalnici jede i bez znamky. To nevis?[emoji23]

Tady mas poradny vuz a ne nejaka ochcavka za par korund0d7dd7212d690448c760a08ca1f0588.jpg

• Autor

My víme, jak vypadá, ale pro tvoji peněženku je to mega sci-fi :D

• Autor
před 44 minutami, Petrrr napsal:

No na druhou stranu lepsi usetrit na dalnicni znamce, kterou vlastne uz nepotrebuji nez na pneu a kupovat Barum emoji23.png
A kdyz pojedu na dov. Koupim si tydenku a nebo lepe nekoupim si zadnou.emoji23.png
Thalie nikdy znamku nemela a obcasnou jizdu po dalnici taky zvladla. Predstav si, ono to auto po te dalnici jede i bez znamky. To nevis?emoji23.png

Kdybych ti řekl, že mám na autě Nokiany, nebo Goodyeary, tak poznáš za jízdy hovno. Kdyby Barum byla americká značka, tak bys tady skákal až do nebe a měl doma možná 4 náhradní pověšené na hřebíku na zdi s velkým nápisem Made in USA :D 

Oni ti ty občasné jízdy bez známky jednou celníci na dálnici vysvětlí :D Budeš brečet a na pokutu budeš muset prodat Rapida :D Ale samozřejmě za to bude moci Škoda a koncern :D

Upraveno od Clint

před 42 minutami, Petrrr napsal:

Tady mas poradny vuz a ne nejaka ochcavka za par korun

To je hnus. to je ten krám strejdy?

• Autor

:D Chodí se na něj dívat a strejda ho nechá otvírat dveře a koukat dovnitř :D 

Jen bacha, aby se v něm neudělal :D

Chces Clintiku neco rict? Na Nathalce mam nyni nove koupene Polarys 3 a na Rapidu mam 4. rokem od koupe tu samou pneu. Vis co to znamena? Ano, BARUM. [emoji23][emoji23][emoji23]
A toho Karota jsem jeste nevidel. Vcera si ho tetka dovezla, poslala foto. Ale z optickeho hlediska na tech kolech se mi na fotce asi libi vic nez obluda Kardiaq. No oboji na vesnici na vozeni slepicince po zahonech dobry. [emoji23]

• Autor

No tak proč se navážíš do Barumů? Když je máš sám na autě? To je jako plivat si na vlastní čepici :D

No musí na tebe něco najít :D

• Autor

Já nemohu říct proti Barumkám křivého slova. V podstatě jsem nepoznal rozdíl od těch, co tam byly z fabriky. Za ty peníze zlaté gumy ;)  Ale na druhou stranu chápu, že nějaké náročné uživatele nenadchnou.

Vsak se budu zas opakovat, kdyz mas zadni napravu typove z oktavie 1 tak se nediv ze nic nepoznas :D a podvozkove skodovky vzdy byly tragicke treba oproti golfu ci fordu

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.