Sabiza Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Nasrat. Byla malá výplata a musím opravit Opla. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Bronz za 100, hliník za 50, železo za 10 a máš na kofču Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Ne-e, musím nechat vyměnit těsnění sacího potrubí k čerpadlu oleje. Problém je, že musím povolit poloosu na jedné straně, vypustit olej, sundat vanu a poté to dát všechno dohromady s tím, že se u toho mění automaticky i olej a filtr (kurva, dělal jsme to před 4 měsíci). Autorizák si řekl 13 tisíc. Takže teď hledám nějakýho Pepíka, co mi půjčí na hodinu u Prahy dílnu, abych to mohl dát na zvedák a vyměnit to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Vymeň to pred barákom, tých 5 litrov oleja si nikto nevšimne. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Sabiza, to jsi dobrej, to já bych se do toho vůbec nepouštěl Tak to jako respekt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Vymeň to pred barákom, tých 5 litrov oleja si nikto nevšimne.[emoji3] Olej je to nejmenší. Mám na to jak vanu, tak PET lahve, které se pak hází na sběrný dvůr, ale horší je ta poloosa a přístup k olejové vaně jako takové. Přeci jen postavit auto na štěrk, který místo parkoviště momentálně mám, není úplně ideální a lomcovat se šrouby poloosy taky ne. Zvedák jako takový je prostě pohodlnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Ale ušetril by si na kofolu Jasně. Niektoré veci idú ľahko, niektoré ťažko. To, čo si myslíš, že pôjde ľahko, ... Opel dosť trpí na prednú nápravu, tak pevné nervy prajem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 No, podle toho, co jsem zatím četl, tak největší problém je právě to těsnění. Jinak zbytek zatím dobrý. Mám reakce od lidí, co mají auta v náběhu kolem 300 tisíc a zatím jen klasika - altík, vodní pumpa, těsnění a spotřební věci (oleje, brzdy)... tak uvidím. Ještě by to rok nebo dva mohlo držet. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Klasika bude kdyz teho opla prodas a kupis se Skodovku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 To zatím neplánuji. Jezdí se mi v něm více než dobře a koukám teď se zaujetím na novou Insignii, která by dle všeho měla být úplně něčím jiným, novým. Snad se mi podaří sehnat testovací auto na jeden z budoucích srazů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Pro mne ople to francie. Francouzke mohu kupit jen vino nebo sampan 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Vidíš to, jen menší problém. Ani nová Insignia není zatím z PSA koncernu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 (editace) nevim nevim Psa uz cisti montazni tovarnu. Uz tam neni jedne smeny. Astry delaji jen na 2 smeny . Francky lzi, Rikaji ze nebude zmenseni zamestancu. A ted' co je? zmenseni Editováno: 6. Únor 2018, autor: TOMUS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 (editace) před 27 minutami, TOMUS napsal: Pro mne ople to francie. Francouzke mohu kupit jen vino nebo sampan A Eifelovka. To je kopa železa ! Frantíci to majú za 5 evri kilo. Prídeme s menšinou z východu s káričkami a doobeda to zvládneme. Za prachy si kúpim Koudiák na cestu domov. Menšina musí vo Francii s káričkami zostať, keby náhodou začali zas niečo stavať, aby sme boli prví na rade. A akú fabriku začnú stavať ? No ? Editováno: 6. Únor 2018, autor: Jao Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 kto je Venca ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 aka mistr krabičák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Venca musí prejsť testom šikovnosti. Musí rozkúsať Clintovi hadičku z motora skôr, ako kuny. Inak nikam nejde. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Petrrr má konkurenčný klan a vedieme kruté boje pred výkupom. Ale Vencu mu skúsime pretiahnuť k nám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Neviete, koľko mu Petrrr platí nemocenskú a dôchodcovské poistenie ? Plat mi už prezradil. Asi sa zamestnám tiež u Petrrra. Poskytuje benefity, ktoré ja nie som schopný dať Vencovi. Pri nástupe krabičák zdarma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Ale učíš se rychle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 Plačka teď moc nekomunikuje, dneska schválili zbraňovou reformu a možná mu seberou poplašňák, se kterým okrádá na nádraží bufeťáky o krabičáky a noviny na přikrytí. Je to z toho uplně špatnej....;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 23 godziny temu, Jao napisał: A Eifelovka. To je kopa železa ! Frantíci to majú za 5 evri kilo. Prídeme s menšinou z východu s káričkami a doobeda to zvládneme. Za prachy si kúpim Koudiák na cestu domov. Menšina musí vo Francii s káričkami zostať, keby náhodou začali zas niečo stavať, aby sme boli prví na rade. A akú fabriku začnú stavať ? No ? Sampan v stylu Eifelovky ? Podle mne PSA znici montazni tovarnu Opla Astry. Pry Astra se dobre prodava v PL ale prvni misto prodeji ma fabca . Ktere lide jsou v klane Petrrr? Mohu Vam rikat politiku na vesele ale nebudu stavet rundu kofoly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 22 minuty temu, stafa napisał: Neboj, Venca má v zálohe štupľovku... Ľaľa: To je jako hrozba 35 minut temu, Clint napisał: Plačka teď moc nekomunikuje, dneska schválili zbraňovou reformu a možná mu seberou poplašňák, se kterým okrádá na nádraží bufeťáky o krabičáky a noviny na přikrytí. Je to z toho uplně špatnej....;) Jsi provokater Chces moc rundu kofoly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 haha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 Plačku tady držíme jen z lítosti. Už jsme ho několikrát vyhazovali, ale on se pokaždé vrátil jako bumerang, tak jsme to vzdali Koneckonců, my pracháči s oktávkama alespoň nevypadáme jako buržousti, když umožňujeme té chudé chátře být s náma Občas nám od stolu něco upadne a nemusíme to alespoň sbírat 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky