Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ta fotka je super. Takovou pláž bych si nechal líbit. Možná by to chtělo trochu větší vlny.

Když je ta sobota, tak jeden malý dezert. 300gr Angusek a kovbojské fazole. Jako hlavní jídlo bylo to samé, jen Angusek byl dvojnásobný.[emoji41][emoji847]

8892fa1ba8e4ad9b563a05a29a762903.jpg

• Autor

Tobě je fakt lepší kupovat benzín do auta, než tě živit [emoji23]

Proto ho zivi manzelka. On by se svym platem nevysel a to ani prazskym. Prozral by ho. [emoji23]

Ahoj Klucí.

Dneska mě Ledecká potěšila i z trochu jiného úhlu pohledu! Ukázala namyšleným a namachrovaným jedincům, že jim může někdo natrhnout prdel :-).

Veithová totiž v cíli slavila a přijímala gratulace ke zlatu. Pipinka si asi ani ve snu nedokázala představit, že jí nějaká závodnice co je ještě na kopci může překonat. Ve své samolibosti další lyžařky co ještě nejely asi nepovažovala za závodnice.

A ty kurvy americký prý odvysílaly, že je Veithová vítězkou a přenos závodu ukončili :-). Pak se nestačili divit....

ceskatevize ji kritizovala taky, Asi nevideli cistou stopu a prubeznou casomiru...

Upraveno od kokta7

Jj, je to tak. Ale už to nebude lepší. 

Alespoň s ním lidé neplýtvali. A zadek si mohli mejt vodou. Nebo trhat noviny. 

Jj. Dneska jsou noviny elektronické a to by teprv byla prča.

JJ. Další důkaz, jak se lidé tenkrát měli. Novin bylo na všechno dost!

Tak to se povedlo.

Škoda, že už s náma Pawouk nekamarádí. Kvůli jednomu Zlobrovi se vysral na nás ostatní. A takové pěkné typy na rozhledny na západě jsem mu dával. No jo no, za dobrotu na žebrotu. 

• Autor

No vidíš, byl to Kristián převlečený za kamaráda [emoji23]

Nene, kamarád převlečený za Kristiána :D

A nestálo by za to se mu ještě ozvat, jestli si to nerozmyslel? Přiznám se, že mi na srazech bude chybět... 

Jj klint by se mu měl omluvit na kolenou a vyzpovídat se do kostela v Karlových Varech.

Upraveno od kokta7

Clint by se měl klanět až k zemi a jeho hřbet by se měl ohýbat a prosit o odpuštění. 

A nestálo by za to se mu ještě ozvat, jestli si to nerozmyslel? Přiznám se, že mi na srazech bude chybět... 
Vcera sa netvaril ze by si to chcel rozmysliet... ked som sa ho na to pytal [emoji16] ze vraj Clint uz nie je to co volakedy, vyznavac benzinu a spotreby oleja [emoji23]
před 29 minutami, tomiq07 napsal:

Vcera sa netvaril ze by si to chcel rozmysliet... ked som sa ho na to pytal emoji16.png ze vraj Clint uz nie je to co volakedy, vyznavac benzinu a spotreby oleja emoji23.png

:D:D:D imigrant k Vám do Pieštan :D

Upraveno od kokta7

To je den. Vypustil jsem duši a zitra musím pro šéfa. Ale jako správný člen dorazím. Jen odjedu trochu dříve.[emoji24]

Nikam se odjíždět nebude, dokud se neřekne. 

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.