Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

ježiši majra co se ti líbí na suv? takový hnusy. akorát to vypouští karcinogenní látky

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Brnknu Lavrovovi, aby se mnou a Plačkou Putin počítal. Koupí nám baráky v Moskvě, dodá osmnáctky na russian mega sex párty, bude pravej kaviár, vodečka a jezdit budeme v autech s pořádnými motory. Střílet budeme moct i na ulici a nic nám nebude scházet [emoji16][emoji16]

• Pozitivní 1
Vloženo

Tak Q7 se mi vždycky líbila. Mně se líbí univerzálnost toho auta. Velké jako Combi, a Q7 má i velký kufr. Tak to, že s tím můžeš i na hory, nějaký ten terén lehčí tomu nevadí a tím, že je to SQ7 tak je to zároveń docela sportovní, kde když potřebuješ to má výkon ( narozdíl třeba od tuctových SUV jako Kardiaq) a prý se s tím dá jezdit v pohodě za 8 litrů, na to, že je to 4litr a V8 je to slušný. Sice je to v podstatě mildhybrid díky tomu elektrickému turbu, ale ve spojení s pořádným motorem by mi to nevadilo. Ani to, že je to dehet. Ono zrychlení s takovou almarou za 5,5s je docela fičák.  

Vloženo

A na dovolenou pojedeme s Plačkou na Krym [emoji23][emoji23] Nádherné pláže a válečka u moře. Nebo lovit soby do Tajgy budeme, nádherná příroda a jezera, že se z nich dá pít [emoji6]

• Pozitivní 1
Vloženo
před 33 minutami, Petrrr napsal:

Tak Q7 se mi vždycky líbila. Mně se líbí univerzálnost toho auta. Velké jako Combi, a Q7 má i velký kufr. Tak to, že s tím můžeš i na hory, nějaký ten terén lehčí tomu nevadí a tím, že je to SQ7 tak je to zároveń docela sportovní, kde když potřebuješ to má výkon ( narozdíl třeba od tuctových SUV jako Kardiaq) a prý se s tím dá jezdit v pohodě za 8 litrů, na to, že je to 4litr a V8 je to slušný. Sice je to v podstatě mildhybrid díky tomu elektrickému turbu, ale ve spojení s pořádným motorem by mi to nevadilo. Ani to, že je to dehet. Ono zrychlení s takovou almarou za 5,5s je docela fičák.  

Šak to nemusíš mít jenom v naftě. A v pohodě za 8 litrů, jsi se zbláznil né?

• Pozitivní 1
Vloženo
před 5 hodinami, motosman napsal:

Zadní strana 3 chlívek. EMISE.

Říkám ti, emise mám prázdné v TP...ani vzadu nic není, jak posílal Kokta tu fotku.

Vloženo (editace)

RISP IL REG 630/2012 (EURO6A)
RISP IL REG 630/2012 (EURO6B)
RISP IL REG 630/2012 (EURO6C)

toyota zase píše :D

Heitgaasid (EÜ määrus 715/2007, viimati muudetud määrusega 630/2012J)  - EURO 6 W

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 3
Vloženo

Hlavně, že ti něco říká NM. Přitom to je zkratka pro Naturál Motorový. A všichni do toho lejete tu černou sračku. Proto vás nikde ve městech nechtěj.

Vloženo
před 12 hodinami, beuticek napsal:

No to čumím - Kokta se nás zastal :D

já? tady ti pošlu video, abys viděl co je auto :D koupíš mě strejdo Klinte jedno prosím? :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...