Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

ježiši majra co se ti líbí na suv? takový hnusy. akorát to vypouští karcinogenní látky

Upraveno od kokta7

Bože, to je zase diskuze :t

• Autor

Brnknu Lavrovovi, aby se mnou a Plačkou Putin počítal. Koupí nám baráky v Moskvě, dodá osmnáctky na russian mega sex párty, bude pravej kaviár, vodečka a jezdit budeme v autech s pořádnými motory. Střílet budeme moct i na ulici a nic nám nebude scházet [emoji16][emoji16]

Tak Q7 se mi vždycky líbila. Mně se líbí univerzálnost toho auta. Velké jako Combi, a Q7 má i velký kufr. Tak to, že s tím můžeš i na hory, nějaký ten terén lehčí tomu nevadí a tím, že je to SQ7 tak je to zároveń docela sportovní, kde když potřebuješ to má výkon ( narozdíl třeba od tuctových SUV jako Kardiaq) a prý se s tím dá jezdit v pohodě za 8 litrů, na to, že je to 4litr a V8 je to slušný. Sice je to v podstatě mildhybrid díky tomu elektrickému turbu, ale ve spojení s pořádným motorem by mi to nevadilo. Ani to, že je to dehet. Ono zrychlení s takovou almarou za 5,5s je docela fičák.  

• Autor

A na dovolenou pojedeme s Plačkou na Krym [emoji23][emoji23] Nádherné pláže a válečka u moře. Nebo lovit soby do Tajgy budeme, nádherná příroda a jezera, že se z nich dá pít [emoji6]

před 33 minutami, Petrrr napsal:

Tak Q7 se mi vždycky líbila. Mně se líbí univerzálnost toho auta. Velké jako Combi, a Q7 má i velký kufr. Tak to, že s tím můžeš i na hory, nějaký ten terén lehčí tomu nevadí a tím, že je to SQ7 tak je to zároveń docela sportovní, kde když potřebuješ to má výkon ( narozdíl třeba od tuctových SUV jako Kardiaq) a prý se s tím dá jezdit v pohodě za 8 litrů, na to, že je to 4litr a V8 je to slušný. Sice je to v podstatě mildhybrid díky tomu elektrickému turbu, ale ve spojení s pořádným motorem by mi to nevadilo. Ani to, že je to dehet. Ono zrychlení s takovou almarou za 5,5s je docela fičák.  

Šak to nemusíš mít jenom v naftě. A v pohodě za 8 litrů, jsi se zbláznil né?

• Autor
před 5 hodinami, motosman napsal:

Zadní strana 3 chlívek. EMISE.

Říkám ti, emise mám prázdné v TP...ani vzadu nic není, jak posílal Kokta tu fotku.

• Autor

Koukej

image1.jpg

image2.jpg

Upraveno od Clint

• Autor

Takže splňuji podmínky až do EURO deset prej, mi řekli v servisu :D:D 

To víš že jo. :D:D:D

Když tam nic není, tak není tak euro 0.

Před hodinou, Clint napsal:

Koukej

image1.jpg

image2.jpg

Máš tam normu v kolonce Směrnice EHS/Es ". 

• Autor

no ale to mi nic neříká....;)

RISP IL REG 630/2012 (EURO6A)
RISP IL REG 630/2012 (EURO6B)
RISP IL REG 630/2012 (EURO6C)

toyota zase píše :D

Heitgaasid (EÜ määrus 715/2007, viimati muudetud määrusega 630/2012J)  - EURO 6 W

Upraveno od kokta7

Hlavně, že ti něco říká NM. Přitom to je zkratka pro Naturál Motorový. A všichni do toho lejete tu černou sračku. Proto vás nikde ve městech nechtěj.

Však oni jednou přijdou na to, že ten diesel je lepší jak celý poťapaný benzín. Ten patří do sekaček.

A ne... počkat, ten nechcou už ani sekačky a raději volí elektřinu. :D

• Autor

Benzín jen do zapalovače [emoji23]

Kokto dík [emoji6]

Ctělo by to nějaký mrazík.....

No to čumím - Kokta se nás zastal :D

• Autor

Sabiza [emoji6]

před 12 hodinami, beuticek napsal:

No to čumím - Kokta se nás zastal :D

já? tady ti pošlu video, abys viděl co je auto :D koupíš mě strejdo Klinte jedno prosím? :D

před 47 minutami, Clint napsal:

Sabiza emoji6.png

A joooo, tímto se mu omlouvám, ten dík patří jemu B)

Tak ať slouží...

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.