Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

No já to nějak nestudoval, mám jiné věci na práci a reportáže jsem neviděl, ale když se neuměli shodnout ani na patřičných úřadech jak to tedy je a trvalo jim to 14 dní aby si sjednotili názory, pak se musím zastat lehce Radiuse. Zákon je jedna věc a jeho interpretace druhá. Když jsem byl u právníka kvůli radě kvůli manželky práci (zákonník práce) a nemít k tomu vysvětlivky a judikatury z jiných soudů, sám by se v tom hovno vyznal i sám právník, šlo o řetězení pracovních smluv na dobu určitou. A když si to přečte obyč člověk, dává to úplně jinej význam než je potom skutečnost a praxe soudů. Dělám trochu ve stavebnictví a stavební zákon si taky každý úředník vykládá jinak a po svém. Co chtějí třeba v Chebu nechtějí ve Varech atd. Situace je taková, že když chce úředník donést modré z nebe, tak mu je prostě doneseš (ačkoliv na to evidentně nemá právo), jinak máš smůlu a neuděláš s tím nic. Prostě nedostaneš stavební povolení a vysvětluj si to pak investorovi jak chceš.

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

až tě něco potká pawouku, nikomu tu nepřeji, tak budeš nahlížet na uřady a ministerstva asi trošku jinak.... když ani nevědí o co go lidi co tam makají...

kokto, já nejsem naivní. Jen nemám rád ty bulvární kecy, co Radius žere Nově a pak je tady rozšiřuje, aniž by se pokusil zjistit alespoň znění těch zákonů. Vždyť on ani neví, jak ho má policajt zastavit, co tedy vůbec dělá na silnici? Zná i jiné paragrafy, nutné pro silniční provoz? Ještě je tady jedna možnost - že cíleně provokuje, viz ta jeho trapná komedie s údajným prodejem Octavie...

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Tak už toho nechejte, když někdo porušuje zákon, tak je jedno, jestli policajti blikají nebo neblikají, každý by měl za svou hloupost zaplatit a nehledat kde jak z toho utéct...

Pawouku, nenašel jsi něco ohledně té přechodky (redukce) k BT-HF do Columbuse?

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

jak pise Petrrr a psal jsem to uz urcite nekde i ja

Teorie je jedna vec, praxe druha. 10 lidi si na stejny zakon udela 10 nazoru, protoze to neni napsany jasne a strucne. Dukaz jsou samotna ministerstva a soudy.

Ono kdyz clovek znaly, pise nejaky navod. Precte si ho po sobe, tak je vzdy vse dokonale. Ale jakmile se to da cloveku do problematiky nezasvecenemu, tak se zjisti, ze v navodu chybi 80% informaci a jako celek tedy vyda za 0%.

To je bohuzel praxe i ze skolstvi... dneska neni snaha nekoho neco naucit...

Tak koukam ze zase Pawouk sije.

Hele nove nezeru vsechno, uz jsem to kdysi rikal na srazu - ze ohledne It melou kolikrat plky. Co se tyce vyplne mezery, tak si rozhodne nemyslim ze tomu tak bylo, minimalne jsme se dozvedeli, ze v tom ma jasno kazdej po svem a to nemyslim toto forum.

Co se tyce zakonu tak ano neznam je, stejne jako ty! A ikdybych je nekdy znal vsechny, tak bych se je musel ucit porad dokola a ty taky a vsichni.

A kdyz ani nevis, ze okynka jde stahnout cudlem na odemykani auta, tak jsi evidentne necetl ani manual od vozu a to se styd, ja na rozdil od tebe jo a jsem na foru skodovek a ne na foru pravniku. Kazdy mame jiny vyklad spatne napsaneho zakonu - respektive dobry vyklad ucelne psaneho zakonu pro klicky movitych a pro praci pravniku. Za komousu to bylo stejne, aby mohlo byt nejake zamestnani, tak se musela udelat poptavka... a tak se udelala.

Samozrejme veci nepisu, to je k tomu zastavovani. Kdyby na me policajt jen blikal, tak si tukam na celo co chce, jakmile by zacal mavat, tak je to jasne. Stejne se zastavujou i auta. Fakt mi neprislo nutne tuto kravinu zduraznit. Prislo mi nutne zduraznit jen Stop ci majak - to se tu primarne resilo.

Za oktavku si muzete samy, jak jste porad prekrucovali proc jsem nechtel prijet na sraz. Stacilo napsat ze je pryc a byl klid. To ze budu na prazsky srazy jezdit feldou jsem avizoval davno predtim.

Pawouk na hrad za snedene moudro lidstva, nechapu ze tam uz nejsi.

Editováno: , autor: Radius
Odkaz ke komentáři

Twl, Radiusi, dej si mokrej hadr na čelo a pak si pročti co jsi tady v posledních dnech napsal... Otevírání oken a dopravní předpisy to je kurevskej rozdíl! Jako demagog by ses možná uživil. A chlubit se tím, že neznáš dopravní předpisy je na pováženou. Namísto psaní blábolů, si můžeš příslušné paragrafy nastudovat. :kol-44:  Víc k tomu nemá co říct.

Odkaz ke komentáři

pawouku dopravní předpisy jsou napsané tak pitomě, že to svět neviděl.. viz třeba zimní pneumatiky. předpokládejme že bude na vozovce sníh či nizké teploty, to ti přijde jako dobrý zákon? mě teda ne. v česku dodržovat předpisi, tak nikam ani nedojedu bohužel.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...