Ozi Toretto Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 jop to tak nejak odpovida... akorat lezim doma a neni mi moc dobre, takze to cist je celkem namahave... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 A co že to je to "jop" (nějak se to tady v poslední době objevuje častěji)? Zase nějaká zkratka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 jop,yeah, jep ano, určitě atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 v mem pripa to byl preklep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Na to uz jsem asi starej na slangy z jinyho gangu. Jinak tu vsichni padaji jak hrusky. Clint, ted Ozi, a mam pocit ze jeste jeden renegade tu byl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 ja to mel od vcera vecer a zitra uz normalne do procesu, dneska jsem to z nejvetsiho vylezel a je to lepsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Ty vole tady je to fakt jak v hospodě u piva po 15-ti pivácích ale zase jak jinak předběhnout další hospodskou skupinu "CHAT pro Octavia II" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 koukam tady se to rozjelo,je to zabava cist:) jinak Ozi ja uz lezim dva dny:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 To je přímo nějaká epidemie. Aby na nás nevyskočilo něco z monitoru.Stringo - tam už je to pár let mrtvý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Tady to vždy žije !! Ovšem všechno přečíst a něco kloudného se dovědět.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Boha, ještě že jsem vás tehdy donutil přestat spamovat různě po foru a přešlo se sem, do Hospody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 no ono to jde vsechno precist, ale obvykle se tam nic nedozvis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Asi tak jako v normální putice - pokecáš si a zapomeneš. Pokud tedy zrovna něco nesháníš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 jop, naprosta pravda. hosi nejezdite nekdo tyto bridgestony http://levnepneu.cz/bridgestone-re050a-225-40-r18-92y/cd-78710/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 něco podobnyho mam na těch letnákách, klidně ber stejně to je stejjjny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Vy jezdíte na 18"??? to si už nedokážu představit... už ty moje 17" se mi zdají tvrdé jak kdybych jel na dřevěných skružích... A ta cena je taky good za jednu gumu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Ta je vymazlená... http://www.sbazar.cz/martin.simo/detail/5006271-skoda-octavia-rs-tdi-2007-dovoz-d 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 no do posledniho kola vyberu se mi dostalo tohle: Vredestein Ultrac Sessanta XL Continental ContiSportContact 5 XL Continental ContiSportContact 2 XL Bridgestone Potenza RE050A XL Pirelli PZero Nero GT XL Dunlop SP Sport Maxx RT XL MFS aktualne bez preferenci, z osobni zkusenosti znm potenzy, ale starsi a contisport2 tak a ted kokto rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Stringo, ano RS je na 18", kdybych sehnal nejake pekne 19" tak jsem koupil ty, ale nedarilo se jinak ta RSka zajimava, pekne sladena, ale mit bych ji asi nechtel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 sel bych do Contiku:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 no mam je ted a jsem celkem spokojenej, zas na druhou stranu do karet ostatnim pneu hraje nizsi porizovaci cena atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Já jezdím sice na 17",ale mám MICHELIN PILOT SPORT 3 a zatím docela dobrý. Zimáky 16" DUNLOP WINTER SPORT 4D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 zimni mam 16" DUNLOP WINTER SPORT 3D jeste ze zlate, a mozna i vydrzi na pristi rok jeste ty letni to je horsi clovek tomu vic dava a chce to, aby to poradne sedelo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 (editace) ja bych taky chtěl na léto 18 ze superba l@k sirius, vypadájí strašně pěkně, akorát ty chůjové to nezapsali do TP, jenom do VRS dávat je tam na černo se mě fakt nechce... Bridgestony nebo Conti 5 bych bral.... taky sem uznával 16" na léto, ale to jsem měl normál podvozek a slabý auto... Editováno: 13. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky