Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
před 2 hodinami, rayx napsal:

Standardní naklepávací olovo v nereznoucím provedení ... Nic neobvyklého.

tak to sem neměl ani u pola z roku 97 :D na autě sem měl vždycky nalepovací závaží ze vnitř.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

HajTek je super echt plastove lizatko od Schade na blatnik. Co zpusobuje zmenseni odporu vzduchu o 50% prida 20koni a ubere 100g CO2. [emoji23][emoji23][emoji23]

Vloženo
před 12 hodinami, kokta7 napsal:

tak to sem neměl ani u pola z roku 97 :D na autě sem měl vždycky nalepovací závaží ze vnitř.

Tak tahle možnost platí jen pro hliníky, co maj pro to rantl, tam si můžeš vybrat. Když rantl není, musíš jen lepit. Je to na každým, co zvolí, ale naklepávací na hliníku opravdu není exot.

https://www.google.ch/search?q=Alufelgen+Schlaggewicht

• Pozitivní 1
Vloženo

Já to viděl, dokonce mi to v pneuservisu nabízeli. Údajně to vydrží, což se o lepených moc říct nedá, po sezoně mi vždycky nějaký chybí a musím dovyvažovat... Ale je fakt, že to esteticky moc dobře nevypadá. Ale to mnoho lidí vůbec neřeší.

Asi jako když si někdo na Rapida s bubnama hodí 18" disky a ještě ty bubny nalakuje na červenou [emoji23]

• Líbí se mi 2
  • Pozitivní 1
Vloženo

Na O1 jsem mel origa hliny s rantlem. Kdyz mi je jednou prezouvali v pneuservisu a ja uvidel na nich tato zavazi, malem me jeblo. Hlavne ten disk dostava zabrat.

• Pozitivní 1
Vloženo

Jo a znam jednoho co si vzdy na svou novou Octavii 1.6 TDI da obrovsky kola s obrovskyma podlozkama. Na prvni pohled super, na druhy ty malicky brzdy pod vypadaji smesne. Nic se nema prehanet. [emoji23]

• Pozitivní 2
Vloženo

Hosi hosi. Doba porovnavani pindiku jsem si myslel je davno pryc. Obzvlast pokud se jedna o Skodofku, nejtuctovejsi , nejobycejnejsi a nejplastovejsi car pod sluncem. [emoji23]
No origo pindiky si ale radeji neporovnavat. Mit v 60ti jen jedno udelane dite. To je pindikem nicim jinym. Motos to je vyjimka. Ten umi ze stare vyrazit mladou. [emoji23]

• Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Vloženo

Kokto, nech je byt. Jsou to vlastne chudaci. Jejich zivot omezeny Skodofkou. Stejne jako zit treba v NS a byt omezen ze vsech stran polem a hnojem.. [emoji23][emoji23][emoji23]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...