kokta7 Vloženo 5. Květen 2018 Sdílet Vloženo 5. Květen 2018 se podívej na přední kolo na to závaží 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 5. Květen 2018 Sdílet Vloženo 5. Květen 2018 Standardní naklepávací olovo v nereznoucím provedení ... Nic neobvyklého. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 5. Květen 2018 Sdílet Vloženo 5. Květen 2018 Já myslel, že je zbořenej na předek, když prej Hnůjdej nezastavíš . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Květen 2018 Sdílet Vloženo 5. Květen 2018 (editace) před 2 hodinami, rayx napsal: Standardní naklepávací olovo v nereznoucím provedení ... Nic neobvyklého. tak to sem neměl ani u pola z roku 97 na autě sem měl vždycky nalepovací závaží ze vnitř. Editováno: 5. Květen 2018, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 6. Květen 2018 Sdílet Vloženo 6. Květen 2018 Jde o Hnůjdej, nemůžeš čekat high tech :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Květen 2018 Sdílet Vloženo 6. Květen 2018 HajTek je super echt plastove lizatko od Schade na blatnik. Co zpusobuje zmenseni odporu vzduchu o 50% prida 20koni a ubere 100g CO2. [emoji23][emoji23][emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Květen 2018 Sdílet Vloženo 6. Květen 2018 Tady mate HajTek s o5 vrzajicimi madly dveri. [emoji23] No jo Skodofka. Dacie to je vuz. [emoji16]https://www.autohled.cz/magazin/dacia-duster-vs-skoda-karoq-srovnani-dvou-nejprodavanejsich-suv/55 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 6. Květen 2018 Sdílet Vloženo 6. Květen 2018 před 12 hodinami, kokta7 napsal: tak to sem neměl ani u pola z roku 97 na autě sem měl vždycky nalepovací závaží ze vnitř. Tak tahle možnost platí jen pro hliníky, co maj pro to rantl, tam si můžeš vybrat. Když rantl není, musíš jen lepit. Je to na každým, co zvolí, ale naklepávací na hliníku opravdu není exot. https://www.google.ch/search?q=Alufelgen+Schlaggewicht 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Květen 2018 Sdílet Vloženo 6. Květen 2018 hliníky s rantlem sem nikdy neviděl ještě a snad nikdy neuvidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Květen 2018 Sdílet Vloženo 6. Květen 2018 Já to viděl, dokonce mi to v pneuservisu nabízeli. Údajně to vydrží, což se o lepených moc říct nedá, po sezoně mi vždycky nějaký chybí a musím dovyvažovat... Ale je fakt, že to esteticky moc dobře nevypadá. Ale to mnoho lidí vůbec neřeší. Asi jako když si někdo na Rapida s bubnama hodí 18" disky a ještě ty bubny nalakuje na červenou [emoji23] 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Květen 2018 Sdílet Vloženo 6. Květen 2018 Na O1 jsem mel origa hliny s rantlem. Kdyz mi je jednou prezouvali v pneuservisu a ja uvidel na nich tato zavazi, malem me jeblo. Hlavne ten disk dostava zabrat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Květen 2018 Sdílet Vloženo 6. Květen 2018 Jo a znam jednoho co si vzdy na svou novou Octavii 1.6 TDI da obrovsky kola s obrovskyma podlozkama. Na prvni pohled super, na druhy ty malicky brzdy pod vypadaji smesne. Nic se nema prehanet. [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Květen 2018 Sdílet Vloženo 7. Květen 2018 Moje řeč. Nic se nemá přehánět. Mám si hodit na gril krkovici, nebo karé? :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Květen 2018 Sdílet Vloženo 7. Květen 2018 Nic a držet dietu [emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Květen 2018 Sdílet Vloženo 7. Květen 2018 OK. Sežeru oboje bez chleba.;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Květen 2018 Sdílet Vloženo 7. Květen 2018 [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 7. Květen 2018 Sdílet Vloženo 7. Květen 2018 V tvém případě obojí, jinak budeš mít hlad ! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2018 Zrovna přemýšlím, jestli něco nehodit na gril [emoji3]Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 7. Květen 2018 Sdílet Vloženo 7. Květen 2018 Asi si ten slogan taky musím dát do podpisu . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Květen 2018 Sdílet Vloženo 7. Květen 2018 Hosi hosi. Doba porovnavani pindiku jsem si myslel je davno pryc. Obzvlast pokud se jedna o Skodofku, nejtuctovejsi , nejobycejnejsi a nejplastovejsi car pod sluncem. [emoji23]No origo pindiky si ale radeji neporovnavat. Mit v 60ti jen jedno udelane dite. To je pindikem nicim jinym. Motos to je vyjimka. Ten umi ze stare vyrazit mladou. [emoji23] 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Květen 2018 Sdílet Vloženo 8. Květen 2018 Pindíci se poravnávali odjakživa a bude to tak pořád [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 8. Květen 2018 Sdílet Vloženo 8. Květen 2018 To není poměřování pindiků, ale ty se vždycky tak krásně chytneš . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Květen 2018 Sdílet Vloženo 8. Květen 2018 však proč by se nechytl, když píšete takové nesmysly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Květen 2018 Sdílet Vloženo 8. Květen 2018 Kokto, nech je byt. Jsou to vlastne chudaci. Jejich zivot omezeny Skodofkou. Stejne jako zit treba v NS a byt omezen ze vsech stran polem a hnojem.. [emoji23][emoji23][emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Květen 2018 Sdílet Vloženo 8. Květen 2018 Jako byste v KV měli něco extra. Kdyby tam rusáci neutápěli peníze, tak byste tam krom těch pramenů neměli nic [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky