kokta7 Vloženo 14. Květen 2018 Sdílet Vloženo 14. Květen 2018 (editace) Nejhezčí je to v 720s a cold start v ACTIVE je brutální Editováno: 14. Květen 2018, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2018 Mě by zajímalo, jestli Plačka dorazí na sraz, pač to se ukáže, jestli je chlap To pak smažu i ten slogan ze svého podpisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Květen 2018 Sdílet Vloženo 14. Květen 2018 To nemusis byt zvedavej. Se staci zeptat. S vysokou pravdepodobnosti blizici se 80% neprijedu. Bohuzel. Zakon drsneho Zapadu. [emoji52]Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 15. Květen 2018 Sdílet Vloženo 15. Květen 2018 před 14 hodinami, Clint napsal: Nejlepší auto je motorka Oktávka pro chlapy, Rapida dětem Motorka není auto, páč může upadnout. Auto neupadne a většinou do něj nepeší a neserou ptáci :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2018 To nemusis byt zvedavej. Se staci zeptat. S vysokou pravdepodobnosti blizici se 80% neprijedu. Bohuzel. Zakon drsneho Zapadu. [emoji52]Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! Tak já ti pošlu fakturu za útratu [emoji23]Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2018 Mrzí mě, že nevidíš, jak u kolínka mlaskám [emoji23]Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Květen 2018 Sdílet Vloženo 15. Květen 2018 Ok, zajima me jen polozka koleno, pivo. Limit mas stanoven pro oboji celkem 120kc [emoji23]Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Květen 2018 Sdílet Vloženo 15. Květen 2018 To bude koleno z kuřete. ? 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 15. Květen 2018 Sdílet Vloženo 15. Květen 2018 Alebo takéto 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Květen 2018 Sdílet Vloženo 15. Květen 2018 Mosaznou fitinku ani nahodou. Kdyz tak cerna ocel. To mu musi stacit. Pivo samozrejme Branik - nejvyssi kvalita.Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2018 Konečně déšť, kinderky budou víc reznout [emoji23]Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 16. Květen 2018 Sdílet Vloženo 16. Květen 2018 Ani nemluv. Před dvěma týdny jsem zasadil slavnostně trávník a do teď brečím, že jsem nepočkal... Konečně nemusím dvakrát denně kropit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Květen 2018 Sdílet Vloženo 16. Květen 2018 Nejlepší trávník je beton. Dá se nabarvit na zeleno. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2018 To je pravda, před barákem už mám místo trávníků savanu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Kde že je ten odkaz na toho kluka co si koupil Kardiaqa a raději to vrátil a vzal si Octávii ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 https://forum.skodahome.cz/topic/138763-kodiaq-14-tsi-110-kw-ap-bílá-candy/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Kokto, čteš to jeho téma s Octavií? Míří na reklamaci s navigací a nefunkčním BT. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 To mi moc k smíchu nepřijde, je to spíš k pláči... Asi páteční odpolední kus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Páteční odpolední kus při konci 18 hodinové směně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Já jsem s Kolombem kámoš. Donutil jsem ho například zobrazovat Waze . Ještě mám problém s hlasovým ovládáním. Posledně jsem řekl, že chci nějakou asistentku na rozptýlení a on mě přepojil na infolinku Skodovky. ? 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 (editace) Sabizo, v tom případě mu prodávají vždy jen ty páteční vozy. Samozřejmě se jedná čistě o náhodu, takové problémy, to je stejná pravděpodobnost jako když do tebe uhodí blesk. Jsem zvědavý kdy přijde Motos se zajímavými postřehy. Editováno: 17. Květen 2018, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Ja zatim vše OK. Jen na starým se nikdy nevyřešila geometrie. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 No tak to je kvalitně sjetý . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Před hodinou, motosman napsal: Ja zatim vše OK. Jen na starým se nikdy nevyřešila geometrie. Dost utratíš za gumy. Jestli by to nechtělo tu geometrii udělat? Možná by stačilo o závit přitahnout tu tyč řízení co jde k těhlici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Dělá to na všech čtyřech. Tohle je LZ. Ta odejde jako první, vždy vnitřní strana. Nejdřív se udělá žlábek a pak se to sjede. Pak postupně PZ, PP a LP. Najeto 224tis. a geoska se dělala každý rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky