Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zdar, taky díky, tentokrát nás tam bylo opravdu hodně. A dávám jednu vzpomínkou fotku... 

IMG_20180522_184255.jpg

Pánové, děkuji vám za hojnou účast a těším se na další čajík :kol-35:

Ano, čajík byla dobrá akce ...( i když tam čaj vlastně nikdo nepil). 

tak určitě...

Ono by to vypadalo blbě, kdyby se to jmenovalo třeba Zulu Cola o páté...:t

To by naopak bylo dost machriózní [emoji23]

sory kuci, do 7 jsem byl v práci.. Petr ten to má v pohodě ve Varech, jde se jenompodívat na svoji kopírku a jde zas domů.

Upraveno od kokta7

• Autor

Teď se Plačka boji, že při zemětřesení spadne na kopírku lustr a bude bez práce [emoji23]

Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1]

Ty vole ten zub. Hodinu me to delal. Nemohl ho dostat ven. Nakonec ho musel vyfrezovat a rozmlatit dlatem a tahat ho po kouskach. Tak ze drzku rozsekanou jak hovado.

Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot!

Upřímnou soustrast. Teď klidně můžeš plakat, konečně máš důvod :D

A pak, že jsme tě strašili..... A sestřičky dobrý? Nové kontakty??

Petře, to máš dobrý. Moje autíčko půjde asi na výměnu spojky. Budou ho asi rozebírat - spodní přístup. Dnes jsem byl zahájit reklamační proces. Takže mám dnes smutek. Klidně bych dal moudrák za dobrou spojku :-(

Buď v klidu, výměna spojky v záruce nebolí :t

Spojku vyreklamuješ tak dobře, asi jako brzdový kotouče nebo brzdové destičky :-D 

Právě teď, kokta7 napsal:

Spojku vyreklamuješ tak dobře, asi jako brzdový kotouče nebo brzdové destičky :-D 

To sice máš pravdu, ale pravda o mé spojce je jen jedna. Vlastním přičiněním jsem ji nezničil :-)

a co? škodovka ti napíše že je problém mezi volantem a sedačkou.. taky mají pravdu...

proč přidáváš na šestý stupen plný plyn? snad podřadím na trojku nebo na dvojku ne?

co to máš za budíky? to je nějaký retro ? :D:D:D

Upraveno od kokta7

Už jsem to četl. Tohle dáš v pohodě, to nemůžou neuznat. 

před 1 minutou, kokta7 napsal:

a co? škodovka ti napíše že je problém mezi volantem a sedačkou.. taky mají pravdu...

Klídek... :t

asi zkusím reklamovat pneumatiky :D

Zkus to. Švagrovy reklamaci pneumatik uznali. 

Upraveno od Clerfayt

Mě sere hlavně to, že bude někdo rozebírat mé nové auto a můžu jen doufat, že ho dají dohromady tak, jak bylo z Bolky

před 6 minutami, kokta7 napsal:

proč přidáváš na šestý stupen plný plyn? snad podřadím na trojku nebo na dvojku ne?

Tyhle budíky muluju. Co můžu mít lepšího? Snad né displej jak v Gripenu?

Kokto neser, Plný plyn ve 2000 ot/min. už není za hranou. Pod 2000 ot by mě to samozřejmě svědomí nedovolilo :-) 

Každopádně, proklouzne to i po uzemění plynu ve 3000 ot/min na trojku. 

Zajímavé je, že když to od dvojky točím do 5000 pořád nahoru a přeřazuji výš a výš, pořád s požadavkem na plnou akceleraci, tak to neklouzne. 

Klouže to jen když dám plný plyn z relativního klidu. Asi to souvisí s teplotou intercooleru. 

• Autor

Nojo, já Klajfrtovi říkal, že nemá nechávat za jízdy opřenou nohu o pedál :D:D 

Mně dneska přišla obsílka z MB. Děkovný dopis plný překvapení. Píšou, že mé auto oslavilo narozeniny, 4 roky a že mi gratulují. Posílají mi volnou vstupenku do muzea Škodovky v MB pro celou rodinu, slevový šek na náhradní díly a doplňky a slevovou knížku na servisní práce.... Přejí mi vše nejlepší s mým vozem a mnoho dalších najetých statisíců :) 

To Plačkovi po čtyřech letech přijde pozvánka do kovošrotu s poukázkou na nákup  pětilitrového balení Rezistinu :D 

Upraveno od Clint

No, a mě bolí ta noha, když ji nezapřu. A spojkový pedál je na to nejlepší. O plyn, nebo brzdu to není ono. 

Já jezdím do muzea v Bolce za prachy :-(. Ještě musím ženskou strkat k řezu 1.2 HTP, aby se pokochala co má v Toledu. A navíc mi naznačuje, že jsem debil....

Kdyby byl Clint pořádný šéf, domluví, aby v Bolce v sobotu pro nás otevřeli v muzeu depozitář a potom se jelo k němu na tu grilovačku. 

před 33 minutami, Clint napsal:

Nojo, já Klajfrtovi říkal, že nemá nechávat za jízdy opřenou nohu o pedál :D:D 

Mně dneska přišla obsílka z MB. Děkovný dopis plný překvapení. Píšou, že mé auto oslavilo narozeniny, 4 roky a že mi gratulují. Posílají mi volnou vstupenku do muzea Škodovky v MB pro celou rodinu, slevový šek na náhradní díly a doplňky a slevovou knížku na servisní práce.... Přejí mi vše nejlepší s mým vozem a mnoho dalších najetých statisíců :) 

To Plačkovi po čtyřech letech přijde pozvánka do kovošrotu s poukázkou na nákup  pětilitrového balení Rezistinu :D 

Já už jsem dopis dostal minulý srpen :D. A fakt to potěší. 

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.