beuticek Vloženo 23. Květen 2018 Sdílet Vloženo 23. Květen 2018 Zdar, taky díky, tentokrát nás tam bylo opravdu hodně. A dávám jednu vzpomínkou fotku... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Květen 2018 Sdílet Vloženo 23. Květen 2018 Pánové, děkuji vám za hojnou účast a těším se na další čajík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 23. Květen 2018 Sdílet Vloženo 23. Květen 2018 Ano, čajík byla dobrá akce ...( i když tam čaj vlastně nikdo nepil). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Květen 2018 Sdílet Vloženo 23. Květen 2018 tak určitě... Ono by to vypadalo blbě, kdyby se to jmenovalo třeba Zulu Cola o páté... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Květen 2018 Sdílet Vloženo 23. Květen 2018 To by naopak bylo dost machriózní [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Květen 2018 Sdílet Vloženo 23. Květen 2018 (editace) sory kuci, do 7 jsem byl v práci.. Petr ten to má v pohodě ve Varech, jde se jenompodívat na svoji kopírku a jde zas domů. Editováno: 23. Květen 2018, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2018 Teď se Plačka boji, že při zemětřesení spadne na kopírku lustr a bude bez práce [emoji23]Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Květen 2018 Sdílet Vloženo 24. Květen 2018 Ty vole ten zub. Hodinu me to delal. Nemohl ho dostat ven. Nakonec ho musel vyfrezovat a rozmlatit dlatem a tahat ho po kouskach. Tak ze drzku rozsekanou jak hovado. Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 24. Květen 2018 Sdílet Vloženo 24. Květen 2018 Upřímnou soustrast. Teď klidně můžeš plakat, konečně máš důvod . 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Květen 2018 Sdílet Vloženo 24. Květen 2018 A pak, že jsme tě strašili..... A sestřičky dobrý? Nové kontakty?? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 24. Květen 2018 Sdílet Vloženo 24. Květen 2018 Petře, to máš dobrý. Moje autíčko půjde asi na výměnu spojky. Budou ho asi rozebírat - spodní přístup. Dnes jsem byl zahájit reklamační proces. Takže mám dnes smutek. Klidně bych dal moudrák za dobrou spojku :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 24. Květen 2018 Sdílet Vloženo 24. Květen 2018 Buď v klidu, výměna spojky v záruce nebolí . 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Květen 2018 Sdílet Vloženo 24. Květen 2018 Spojku vyreklamuješ tak dobře, asi jako brzdový kotouče nebo brzdové destičky :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 24. Květen 2018 Sdílet Vloženo 24. Květen 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 24. Květen 2018 Sdílet Vloženo 24. Květen 2018 Právě teď, kokta7 napsal: Spojku vyreklamuješ tak dobře, asi jako brzdový kotouče nebo brzdové destičky :-D To sice máš pravdu, ale pravda o mé spojce je jen jedna. Vlastním přičiněním jsem ji nezničil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Květen 2018 Sdílet Vloženo 24. Květen 2018 (editace) a co? škodovka ti napíše že je problém mezi volantem a sedačkou.. taky mají pravdu... proč přidáváš na šestý stupen plný plyn? snad podřadím na trojku nebo na dvojku ne? co to máš za budíky? to je nějaký retro ? Editováno: 24. Květen 2018, autor: kokta7 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 24. Květen 2018 Sdílet Vloženo 24. Květen 2018 Už jsem to četl. Tohle dáš v pohodě, to nemůžou neuznat. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 24. Květen 2018 Sdílet Vloženo 24. Květen 2018 před 1 minutou, kokta7 napsal: a co? škodovka ti napíše že je problém mezi volantem a sedačkou.. taky mají pravdu... co to máš za budíky? to je nějaký retro ? Klídek... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Květen 2018 Sdílet Vloženo 24. Květen 2018 asi zkusím reklamovat pneumatiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 24. Květen 2018 Sdílet Vloženo 24. Květen 2018 (editace) Zkus to. Švagrovy reklamaci pneumatik uznali. Editováno: 24. Květen 2018, autor: Clerfayt 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 24. Květen 2018 Sdílet Vloženo 24. Květen 2018 Mě sere hlavně to, že bude někdo rozebírat mé nové auto a můžu jen doufat, že ho dají dohromady tak, jak bylo z Bolky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 24. Květen 2018 Sdílet Vloženo 24. Květen 2018 před 6 minutami, kokta7 napsal: proč přidáváš na šestý stupen plný plyn? snad podřadím na trojku nebo na dvojku ne? co to máš za budíky? to je nějaký retro ? Tyhle budíky muluju. Co můžu mít lepšího? Snad né displej jak v Gripenu? Kokto neser, Plný plyn ve 2000 ot/min. už není za hranou. Pod 2000 ot by mě to samozřejmě svědomí nedovolilo :-) Každopádně, proklouzne to i po uzemění plynu ve 3000 ot/min na trojku. Zajímavé je, že když to od dvojky točím do 5000 pořád nahoru a přeřazuji výš a výš, pořád s požadavkem na plnou akceleraci, tak to neklouzne. Klouže to jen když dám plný plyn z relativního klidu. Asi to souvisí s teplotou intercooleru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2018 (editace) Nojo, já Klajfrtovi říkal, že nemá nechávat za jízdy opřenou nohu o pedál Mně dneska přišla obsílka z MB. Děkovný dopis plný překvapení. Píšou, že mé auto oslavilo narozeniny, 4 roky a že mi gratulují. Posílají mi volnou vstupenku do muzea Škodovky v MB pro celou rodinu, slevový šek na náhradní díly a doplňky a slevovou knížku na servisní práce.... Přejí mi vše nejlepší s mým vozem a mnoho dalších najetých statisíců To Plačkovi po čtyřech letech přijde pozvánka do kovošrotu s poukázkou na nákup pětilitrového balení Rezistinu Editováno: 24. Květen 2018, autor: Clint 2 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 24. Květen 2018 Sdílet Vloženo 24. Květen 2018 No, a mě bolí ta noha, když ji nezapřu. A spojkový pedál je na to nejlepší. O plyn, nebo brzdu to není ono. Já jezdím do muzea v Bolce za prachy :-(. Ještě musím ženskou strkat k řezu 1.2 HTP, aby se pokochala co má v Toledu. A navíc mi naznačuje, že jsem debil.... Kdyby byl Clint pořádný šéf, domluví, aby v Bolce v sobotu pro nás otevřeli v muzeu depozitář a potom se jelo k němu na tu grilovačku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 24. Květen 2018 Sdílet Vloženo 24. Květen 2018 před 33 minutami, Clint napsal: Nojo, já Klajfrtovi říkal, že nemá nechávat za jízdy opřenou nohu o pedál Mně dneska přišla obsílka z MB. Děkovný dopis plný překvapení. Píšou, že mé auto oslavilo narozeniny, 4 roky a že mi gratulují. Posílají mi volnou vstupenku do muzea Škodovky v MB pro celou rodinu, slevový šek na náhradní díly a doplňky a slevovou knížku na servisní práce.... Přejí mi vše nejlepší s mým vozem a mnoho dalších najetých statisíců To Plačkovi po čtyřech letech přijde pozvánka do kovošrotu s poukázkou na nákup pětilitrového balení Rezistinu Já už jsem dopis dostal minulý srpen . A fakt to potěší. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky