skodaforum20 Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Dnes ukazovali v Autosalonu na Prime nove Audi TT s novymi "budiky". Display misto klasickych rucicek ve spojeni s MMI mi dava smysl. BMW tez pripravuje podobne reseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Tak toto jsem videl na manzelky aute rano po prichodu k autu, krom jeste zklopeneho zrcatka do protismeru. Da se s tim neco delat? Kurva hlavne ze mi bezela kamera v Rapidu u kus dal. Tedy mozna bude videt kdo ulici prosel ale ne kdo to udelal. Asi zacnu strilet vzteky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 (editace) Stringo: myslím, že tahle je světlejší než Flamenco Petrrr: můžeš to zamáznout štětečkem, ale bude to vidět. Tohle je totiž už na na nové lakování dveří.... Editováno: 15. Březen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 (editace) Hoši,ta červená OIII je asi odsud http://www.superskoda.com/Skoda/OCTAVIA-III/Octavia-III-front-bumper-DTM-spoiler Editováno: 15. Březen 2014, autor: stanmar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 akorát by to chtělo černou masku, jinak krásně nahrazený denní svícení, to origoš stojí za velký Hov... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 No jo,ale není to myslivec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 V tomto případě černou masku ne - pěkně to ladí s rámečkem pod okny a s lemem ráfků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Petrrrre to nevypadá na auto, to někdo udělal podle mě úmyslně. Je to na blbém místě aby to udělalo auto, měl bys to cca o 3-5 cm níž... (možná by to mohlo bát kolo, nebo motorka (řídítkama)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Stringo. vsak ja nepsal ze auto. Byl to chodec ozrala nevo nevim, od klice by to asi bylo hlubsi. jine auta v rade ok. Myslim si ze ozrala co se opreal povesil na zrcatko a necim na sobe udelal ten skrabanec. No vecer budu zkoumat 8h zaznamu z kamery. Policajti ac ochotny si to nafotili a kdybych pry neco z toho videa nasel mam se ozvat. Jinak jsme to ani nesepisovali, nema to cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Tohle jsou fakt věci,co člověka nepotěší,nýbrž jej pouze řádně nas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Marku, jak jsi mi kodoval to "nerozsvěcení" tlumených světel nad 140km/h, tak to nefachá, nad 140 se normálně samy rozsvítí z denních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 (editace) Urcite se změna zapsala, nesepnul spise senzor světla? Popřípadě ti mohl něco Autorizak aktuálizovat, příště na to dyztak mužem mrknout Jinak já to mel třebas z výroby vyple uz, u scouta to nebylo tak sem to zabil a svítí denní v mlhovkach Editováno: 15. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Nene, už jsem si toho všiml vícekrát, no tak uvidíme až se uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 (editace) Ja jenom ze senzor me spina i když sviti slunce a je jasno Si to rucne ovládám.... Editováno: 15. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Jo, to se mi také stává, je to nějaké pofidérní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 tuším předevčítem, venku jasno, všude se prášilo a najednou mě začala stírat senzor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Samej senzor a je to všechno na h*vno. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Proč ještě škodovka neprodává tu O3 v LaK? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Kupte si Rapida a tyhle starostě nebudete muset vůbec řešit, budete řešit jiné věci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Proč neprodácá? Protože přemýšlí jak na čem ještě ušetřit a to trvá když už se moc šetřit nedá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 No dešťák je opravdu jak na baterky, ale světelnej senzor funguje naprosto bezvadně a nemám s tím žádný problém, funguje to opravdu jak má... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Mě funguje rozumně i ten dešťák, nemůžu si stěžovat, jen sem tam trochu zapomene....ale minimálně. Senzor osvětlení je trochu horší, hlavně s tím přepínáním denních na tlumená. Jinak zrcátko zatmavuje dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 ty 17" letní sou fakt nesnetitelný, po městě mě bolý celej člověk, budu s tím muset něco udělat, je to fakt peklo... asi nějaká trvrdá směs gumy nebo nevím... u zimáku to bylo snesitelný po městě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Mrskni tam luxusní 15" a budeš si připadat jak v Mercedesu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Nebo nafukovací polštářek pod zadek. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky