Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Dnes ukazovali v Autosalonu na Prime nove Audi TT s novymi "budiky". Display misto klasickych rucicek ve spojeni s MMI mi dava smysl. BMW tez pripravuje podobne reseni.

Tak toto jsem videl na manzelky aute rano po prichodu k autu, krom jeste zklopeneho zrcatka do protismeru. Da se s tim neco delat? Kurva hlavne ze mi bezela kamera v Rapidu u kus dal. Tedy mozna bude videt kdo ulici prosel ale ne kdo to udelal. Asi zacnu strilet vzteky.

post-10015-1394871631,4677_thumb.jpg

• Autor

Stringo: myslím, že tahle je světlejší než Flamenco

Petrrr: můžeš to zamáznout štětečkem, ale bude to vidět. Tohle je totiž už na na nové lakování dveří....

Upraveno od Clint

akorát by to chtělo černou masku, jinak krásně nahrazený denní svícení, to origoš stojí za velký Hov...

No jo,ale není to myslivec... :kol-26:

V tomto případě černou masku ne - pěkně to ladí s rámečkem pod okny a s lemem ráfků.

Petrrrre to nevypadá na auto, to někdo udělal podle mě úmyslně. Je to na blbém místě aby to udělalo auto, měl bys to cca o 3-5 cm níž... (možná by to mohlo bát kolo, nebo motorka (řídítkama)...

Stringo. vsak ja nepsal ze auto. Byl to chodec ozrala nevo nevim, od klice by to asi bylo hlubsi. jine auta v rade ok. Myslim si ze ozrala co se opreal povesil na zrcatko a necim na sobe udelal ten skrabanec. No vecer budu zkoumat 8h zaznamu z kamery. Policajti ac ochotny si to nafotili a kdybych pry neco z toho videa nasel mam se ozvat. Jinak jsme to ani nesepisovali, nema to cenu.

Tohle jsou fakt věci,co člověka nepotěší,nýbrž jej pouze řádně nas...

• Autor

Marku, jak jsi mi kodoval to "nerozsvěcení" tlumených světel nad 140km/h, tak to nefachá, nad 140 se normálně samy rozsvítí z denních. :(

Urcite se změna zapsala, nesepnul spise senzor světla?

Popřípadě ti mohl něco Autorizak aktuálizovat, příště na to dyztak mužem mrknout

Jinak já to mel třebas z výroby vyple uz, u scouta to nebylo tak sem to zabil a svítí denní v mlhovkach

Upraveno od kokta7

• Autor

Nene, už jsem si toho všiml vícekrát, no tak uvidíme až se uvidíme :D

Ja jenom ze senzor me spina i když sviti slunce a je jasno

Si to rucne ovládám....

Upraveno od kokta7

• Autor

Jo, to se mi také stává, je to nějaké pofidérní.

tuším předevčítem, venku jasno, všude se prášilo a najednou mě  začala stírat senzor :D

• Autor

Proč ještě škodovka neprodává tu O3 v LaK?

Kupte si Rapida a tyhle starostě nebudete muset vůbec řešit, budete řešit jiné věci  :kol-28:

Proč neprodácá? Protože přemýšlí jak na čem ještě ušetřit a to trvá když už se moc šetřit nedá  :kol-28:

No dešťák je opravdu jak na baterky, ale světelnej senzor funguje naprosto bezvadně a nemám s tím žádný problém, funguje to opravdu jak má...

• Autor

Mě funguje rozumně i ten dešťák, nemůžu si stěžovat, jen sem tam trochu zapomene....ale minimálně. Senzor osvětlení je trochu horší, hlavně s tím přepínáním denních na tlumená. Jinak zrcátko zatmavuje dobře.

ty 17" letní sou fakt nesnetitelný, po městě mě bolý celej člověk, budu s tím muset něco udělat, je to fakt peklo... asi nějaká trvrdá směs gumy nebo nevím... u zimáku to bylo snesitelný po městě...

• Autor

Mrskni tam luxusní 15" a budeš si připadat jak v Mercedesu :)

Nebo nafukovací polštářek pod zadek.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.