Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak toto jsem videl na manzelky aute rano po prichodu k autu, krom jeste zklopeneho zrcatka do protismeru. Da se s tim neco delat? Kurva hlavne ze mi bezela kamera v Rapidu u kus dal. Tedy mozna bude videt kdo ulici prosel ale ne kdo to udelal. Asi zacnu strilet vzteky.

post-10015-1394871631,4677_thumb.jpg

Vloženo (editace)

Stringo: myslím, že tahle je světlejší než Flamenco

Petrrr: můžeš to zamáznout štětečkem, ale bude to vidět. Tohle je totiž už na na nové lakování dveří....

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Petrrrre to nevypadá na auto, to někdo udělal podle mě úmyslně. Je to na blbém místě aby to udělalo auto, měl bys to cca o 3-5 cm níž... (možná by to mohlo bát kolo, nebo motorka (řídítkama)...

Vloženo

Stringo. vsak ja nepsal ze auto. Byl to chodec ozrala nevo nevim, od klice by to asi bylo hlubsi. jine auta v rade ok. Myslim si ze ozrala co se opreal povesil na zrcatko a necim na sobe udelal ten skrabanec. No vecer budu zkoumat 8h zaznamu z kamery. Policajti ac ochotny si to nafotili a kdybych pry neco z toho videa nasel mam se ozvat. Jinak jsme to ani nesepisovali, nema to cenu.

Vloženo

Marku, jak jsi mi kodoval to "nerozsvěcení" tlumených světel nad 140km/h, tak to nefachá, nad 140 se normálně samy rozsvítí z denních. :(

Vloženo (editace)

Urcite se změna zapsala, nesepnul spise senzor světla?

Popřípadě ti mohl něco Autorizak aktuálizovat, příště na to dyztak mužem mrknout

Jinak já to mel třebas z výroby vyple uz, u scouta to nebylo tak sem to zabil a svítí denní v mlhovkach

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Mě funguje rozumně i ten dešťák, nemůžu si stěžovat, jen sem tam trochu zapomene....ale minimálně. Senzor osvětlení je trochu horší, hlavně s tím přepínáním denních na tlumená. Jinak zrcátko zatmavuje dobře.

Vloženo

ty 17" letní sou fakt nesnetitelný, po městě mě bolý celej člověk, budu s tím muset něco udělat, je to fakt peklo... asi nějaká trvrdá směs gumy nebo nevím... u zimáku to bylo snesitelný po městě...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...