stanmar Vloženo 18. Červen 2018 Sdílet Vloženo 18. Červen 2018 Nejhorší je na tom, že to vždy všechno padá na výrobce, ač to často evidentě zbabral dodavatel. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Červen 2018 Sdílet Vloženo 18. Červen 2018 To máš sice pravdu, ALE výrobce ručí za komplexní jakost, musí si to ohlídat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Červen 2018 Sdílet Vloženo 18. Červen 2018 A to je správný, výrobce odpovídá za své dodavatele. Dodavatel taky kolikrát vyrábí podle zadání. Stejný jak u potravin, řetězec chce sušenku za 2,5, dostane sušenku za 2,5 z Polska a nějaká kvalita je každému u prdele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. Červen 2018 Sdílet Vloženo 18. Červen 2018 Však já taky výrobce nehájím, on si to potom musí s dodavatelem vyřídit - ovšem tohle všechno tebe jako koncového zákazníka nezajímá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Červen 2018 Sdílet Vloženo 18. Červen 2018 nové kvádro pro Motosmana 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 19. Červen 2018 Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 No tak to se ti po dlouhý době něco FAKT povedlo! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Červen 2018 Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 Však v tomhle chodí do práce, jsem ho viděl. Jednou za mnou přijel takhle z práce. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Červen 2018 Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 před 3 hodinami, beuticek napsal: No tak to se ti po dlouhý době něco FAKT povedlo! mě se furt něco daří 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 19. Červen 2018 Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 A má aj ocas zatočený ako vývrtku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Červen 2018 Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 Mit zatoceny ocas jako vyvrtku na to je treba delka. S 3ma cm toho moc nezatocis. [emoji23][emoji23][emoji23]Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 19. Červen 2018 Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 No, ja som jeho ocas nevidel, teda ani neviem či ho má, preto sa pýtam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Červen 2018 Sdílet Vloženo 20. Červen 2018 Stačí že ho viděl Petrrr, když to říká, není důvod mu nevěřit [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 20. Červen 2018 Sdílet Vloženo 20. Červen 2018 Aj ho má premeraný ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Červen 2018 Sdílet Vloženo 20. Červen 2018 Těší mě, že nemůžete spát kvůli mému nádobíčku. [emoji23][emoji23][emoji23]Mohu vás však uklidnit, jsem klasický průměr. Avšak dle potřeby mohu povyrůst - octa - sup - GSX. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 20. Červen 2018 Sdílet Vloženo 20. Červen 2018 V 14. 6. 2018 na 10:38, Petrrr napsal: Dotaz pro vás obchoďáky, když máte služebák i pro soukromé účely, jak je to tam, to vám něco přičítávají k daním ne nějaké to 1% a jak je to s pohonnýma hmotama? Dík Nevím, jak je to v ostatních firmách, ale u nás to máme tak, že platíme těch pár korun za soukromé účely, přičemž tu částku, kterou měsíčně platíme, nám dává zaměstnavatel navíc k výplatě. A pak máme ještě nabité karty na Shell s 5 tisíci měsíčně na ropu. A je jim jedno, zda je to na soukromé nebo pracovní účely. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 21. Červen 2018 Sdílet Vloženo 21. Červen 2018 https://www.motor1.com/news/249787/2020-skoda-octavia-test-mule/ Upřímně doufám, že momentálně probíhají testy jen motorů a systémů. Protože nová Octavia vypadá tak, že se nic nezměnilo. Což by bylo fakt smutné. No, jen se snad možná zbaví konečně těch hnusných světel... ale kdo ví, když to má přelepeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Červen 2018 Sdílet Vloženo 21. Červen 2018 Dvojitá světla by měla zůstat, ale ve stylu Kodiaq a Karoq, tedy velké světlo a pod ním malé, ale kolem světel toho bylo řečeno tolik, že stejně nikdo neví, jak to dopadne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. Červen 2018 Sdílet Vloženo 21. Červen 2018 Mě je to šumafuk, páč s největší pravděpodobností O IV mít nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 22. Červen 2018 Sdílet Vloženo 22. Červen 2018 Hele, má někdo zkušenosti s https://www.nejlevnejsi-aditiva.cz/odborna-dekarbonizace-motoru-bg.html#content?? Budu teď v červenci nebo srpnu měnit olej, atd., tak bych to nejspíše vyzkoušel. Vypadá to docela jednoduše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Červen 2018 Sdílet Vloženo 22. Červen 2018 jestli chceš měnit motor tak to udělej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Červen 2018 Sdílet Vloženo 22. Červen 2018 On nechce menit motor, ale auto. Francouze uz pry nechce. [emoji23]Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Červen 2018 Sdílet Vloženo 22. Červen 2018 Hele, má někdo zkušenosti s https://www.nejlevnejsi-aditiva.cz/odborna-dekarbonizace-motoru-bg.html#content?? Budu teď v červenci nebo srpnu měnit olej, atd., tak bych to nejspíše vyzkoušel. Vypadá to docela jednoduše. Sabizo, mě v servisu řekli, že tohle je dobré dělat pravidelně od nového auta, ale nalít to do auta s vyšším nebo nedej Bože vysokým nájezdem (platí o všech těchto čistících přípravcích) se rovná budoucí problémy. Nemám důvod jim z principu fungování jak přípravku, tak motoru nevěřit. Jediné co mi potvrdil je přípravek pro výplach motorového oleje, to je prej celkem funkční a ničemu to neublíží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 23. Červen 2018 Sdílet Vloženo 23. Červen 2018 před 15 hodinami, Petrrr napsal: On nechce menit motor, ale auto. Francouze uz pry nechce. Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! Novou francouzskou Insignii bych si klidně nechal líbit. Rozhodně zajímavější auto než Superb nebo Passat. před 15 hodinami, Stringo napsal: před 19 hodinami, Sabiza napsal: Hele, má někdo zkušenosti s https://www.nejlevnejsi-aditiva.cz/odborna-dekarbonizace-motoru-bg.html#content?? Budu teď v červenci nebo srpnu měnit olej, atd., tak bych to nejspíše vyzkoušel. Vypadá to docela jednoduše. Sabizo, mě v servisu řekli, že tohle je dobré dělat pravidelně od nového auta, ale nalít to do auta s vyšším nebo nedej Bože vysokým nájezdem (platí o všech těchto čistících přípravcích) se rovná budoucí problémy. Nemám důvod jim z principu fungování jak přípravku, tak motoru nevěřit. Jediné co mi potvrdil je přípravek pro výplach motorového oleje, to je prej celkem funkční a ničemu to neublíží... Takže se dá říct, že jediný, co se nějakým způsobem asi možná vyplatí jen aditivum. Oki, díky moc. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Červen 2018 Sdílet Vloženo 23. Červen 2018 motosman by si dal. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 23. Červen 2018 Sdílet Vloženo 23. Červen 2018 To je Motos v solárku? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky