beuticek Vloženo 6. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2018 Hoj chalani, kde se flákáte, my žereme a chlastáme 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 6. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2018 Špičkovo vybavená garáž. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2018 Hnujdej má akci pro Petrra. Cena od 199tis a sleva za každý rok co má řidičák 1000,- pokud vlastnil někdy hnujdaje, dak o5 1000 za každý rok. Ještě nevím, jakou slevu by dali, kdyby spálil kinderku před salonem. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2018 Ty zase tady muzes soutezit o tento krasny vrzajici klenot s vobrovskym vykonem. [emoji23][emoji23][emoji23]https://autosalon.iprima.cz/zpravy/kodiaq-na-jeden-rok-pro-nejlepsi-posadku-v-nove-soutezi-poradu-autosalon-registrace-doOvce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Už jsem v slosování v jiné soutěži. 2 bych nechtěl. Kdyby byla Tundra, to bych si dal říct... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Koukám, že správce bude mít práci. Zase to tu někdo hacknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Zase nějaká "viróza"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 V 18. 2. 2014 na 19:49, stanmar napsal: No já snad za pár let naškudlím na nějaký referenční OIII facelift Ani jsem tomu tehdy moc nevěřil a přece to přišlo.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Nené..... [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 (editace) před 16 minutami, stanmar napsal: Ani jsem tomu tehdy moc nevěřil a přece to přišlo.... Domnívám se, že Petrrr už nikdy nepřijde Editováno: 10. Červenec 2018, autor: kokta7 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Ať slouží Stane [emoji106] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Už to vidím... Pěkná. Bílá nebyla? [emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Bílá být nemohla, leda metalíza a to u škodovky není barva na které by to bylo moc poznat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 před 3 minutami, Stringo napsal: Ať slouží Stane Jo díky , musí, jinak mě jebne jako Péťovi... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Marceli už to má filtr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Ne ještě ne, stihnul jsem to před nástupem filtrů, navíc ta jednaosma končí 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Ta holka kouká pěkně kdyby nešilhala. Ať slouží dobře a mnoho modrých km bez nehod a reklamací. Má to všechny pásy, volant a nehučí ložisko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Kupodivu snad nic nechybí a vše funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 před 5 minutami, Petrrr napsal: Ta holka kouká pěkně kdyby nešilhala. Ať slouží dobře a mnoho modrých km bez nehod a reklamací. Má to všechny pásy, volant a nehučí ložisko? hele on přišel sem myslel, že piješ krabicák na filmovém festivalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Kokto, ty jeden východňáre. Paradoxně ač mám filmový festival téměř na dohled, tak to je jedna z akcí co mě nikdy nelákala, byl jsem tam asi jednou v životě. Abych tam chodil jak hejno ovcí po nějakých levných filmech o ničem a nebo čuměl na tu bandu snobů to mě nezajímá. To už raději budu prohlížet katalogy Škodovky a budu hltat každé jeiich písmeno a fotografii a číst si o vyjímečnosti těchto vozů. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 před 7 hodinami, stanmar napsal: Ani jsem tomu tehdy moc nevěřil a přece to přišlo.... Já snad najdu někde ten text, jak ses tady v tématu dušoval, že další auto rozhodně nebude od ŠA. Ale gratuluji. Snad bude sloužit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Dnes mi volala tchyně, že se vrátila ze servisu. Za výměnu setrvačníku a spojky dala krásných 48 tisíc. Nádhera, hlavně v případě, že auto mělo jen 146 tisíc km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Když jí miluješ, není co řešit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 To je jako s manželkou, když ti je věrná, a nezklame tě tak ji taky nezradíš.... Alespoň já to tak mám. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 před 36 minutami, Sabiza napsal: Já snad najdu někde ten text, jak ses tady v tématu dušoval, že další auto rozhodně nebude od ŠA. Ale gratuluji. Snad bude sloužit. Leda by mě zradila - viz odpověd výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky