Petrrr Vloženo 7. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 Mi jo, [emoji23][emoji23][emoji23] Ten co me furt ponaucuje v CJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 (editace) Tvl jenže u mě jde o překlep, u tebe o neznalost Taky vám to ukládá půl minuty příspěvek? Mně to dělá na PC i na mobilu, to mají nějak rozkurvený. Editováno: 8. Srpen 2018, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 Jj, preklep. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Jo taky uklada 2 hodiny. Cim dal horsi tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajsmetke Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 Určite chcem prísť tento mesiac.. vždy bolo zatial super ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 Jj, od jisté doby. Hlavně v tomto vláknu, protože už je hodně dlouhý. Tomu to přičítám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 Na TT napíšu příspěvek, napočítám do 10ti a pak ho smažu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 Mě to dělá i na PC a v každém vlákně. Už zhruba měsíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 Kup si lepší počítač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 Spis ma na vesnici strasne rychly internet. Celych 500kb/s..[emoji23][emoji23][emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 Napíšu příspěvek a můžu jít na pivo. Další až přijdu domů [emoji23]Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 9. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 Viac minieš na pivo ako zaplatíš za spotrebovanú elektrinu. Teda ak ju nemáš grátis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 Spis ma na vesnici strasne rychly internet. Celych 500kb/s..[emoji23][emoji23][emoji23] Náhodou máme 16MB/s ...teda alespoň za tuto rychlost platím [emoji23] 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 Já mám cca 40MB za sec, takže internet šlape Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 Já mám 150 mega a je mi to taky naprd. Chyba je ve fóru. Už to jednou bylo. Jak píšu. Odešlu napočítám do 10ti a příspěvek smažu. A je tam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 (editace) Přátelé... Vzhledem k tomu, že toto vlákno je již zahlceno příspěvky a upload trvá nekonečně dlouho, rozhodl jsme se vytvořit nové vlákno našeho klubu pod názvem: Clintův pirátský klub II Prosím tedy všechny, aby se přesunuli na nové vlákno, požádám admina, aby toto vlákno uzamkl. Díky za věrnost Váš náčelník Zde odkaz: Editováno: 9. Srpen 2018, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 Ja si myslim ze ti to nepomuze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 Podle mě to je serverem, dělá mi to i v jiných vláknech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 Možná tobě, mě ne. Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 Clint a jeho panické zkratkovité jednání. Nejdřív jedná, potom přemýšlí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 9. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 Nemůže totiž najít uzel na káblu od internetu, tak raději zakládá nové téma. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 Už sem nikdo nepište, pište do nového. To chodí dobře z mobilu i z PC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 Tak už to zamkni [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 (editace) Nic nezamykej, nemám klíč. Navíc v tom druhém klubu je zakázána politická debata. Editováno: 9. Srpen 2018, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 Buď rád, že tam není zákaz vstupu plačkům a anti-Škodovkářům [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 9. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 Taky hlasuju pro zamknutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky