motosman Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Zkusím to. Dělám do 16:00 hod. Když se nic nepo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Jinak aktuálně vybírají v Řevničově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Ha, už číhají na koktu, nebo Clinta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 (editace) proč mě? já snad bydlím v těch neměstěch kde bydlí klint? já mám rád pašíka v našem kraji a oktávky s 1.8 TSI teprve přezutu? já přezouval před 14 dny asi tak nějak. Editováno: 3. Duben 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Njn, nebyl čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Taky přezuto včera, když jsem koukl na brzd kotouče brečel jsem 15 min. (zrezlý - krom třecích ploch jako prase). No jinak na zimácích za tuto zimu najeto 10tis km docela palba v mém podání. No ještě 6,5-7mm vzorek mají. Jinak pro ty co neví, toto je můj jubilejní 2000 příspěvek. Bochnu dnes doma jednu Plzničku a budu myslet na Vás na ty co jsou na dejchánku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 (editace) V Řevničově jsou skoro denně, potom také na Šustně na sedmdesátce.... Při pohledu na moje zadní kotouče jsem myslel, že je rovnou vyhodím a budu jezdit bez nich :D (zrezlé i na třecích plochách) Editováno: 3. Duben 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Tomu nebudete věřit. Vyjdu před barák v Dejvicích a slejvák jako blázen. Ale jenom v naší ulici. Tím chci říct, že přijedu na prasáka. : : Že by zase provrtali vodovodní potrubí na Evropské ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Tak sem tu a nikdo nikde.asi sem tu brzy:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 přebral si mojí práci včasného příjezdu. Když jedu na dejchánej jsem tam vždy první a čekám na opozdilce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Tak se hlásím z domova "Čaj o páté" se povedl, díky všem zúčastněným a doufám, že všichni dorazíte v pořádku domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Autí uloženo a já již také v teplu domova. Díky za pokec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 tak se hlasim z prace:) dekuji vsem za pokec,vse fajn az na ten dest:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 slejváček slušnej. Na jižní spojce jsem vymetl slušnou kaluž v pravém pruhu a musím smeknout před pryžema... vodu odvádí fakt dobře. Jinak Marek mě předjížděl na D11 Exit 8 zhruba ve 22:30, tak by mohl být už taky doma. Taktéž díky všem za příjemnou atmošku, super pokec a dobrou zábavu! Vždy rád a znovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 jojo už sem 30 minut v HK, ten pravý pruh je hroznej, celej na předělání klasika v ČR... Já taky díky a někdyzase příště a hlavně si zabookujte ten poslední víkend v srpnu=žamberk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 dest me vcera taky zaskocil bohuzel jsem do prahy prijel az po osme, jinak bych vyrazil i za vama... a hlavne snad prsel pisek, kdyz to uschlo, mam auto spinave, ze bych brecel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Tak to ani nemej. Hlásí další přeháňkky s pískem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 no o vikendu bude auticko pekne doma nejspis, tak aspon oplach wapkou bude, abych se a to nemusel stydet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Na co wapka? Máš RS ne? Tak trochu polechtáš plyn na dálnici a saharský písek nakrmí toho koho předjedeš a po jízdě lak vyleštěnej větrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 A navíc kdy se ze mě z veterána stane mistr fóra, čekal jsem, že povýším při 2tis a nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Mistr fóra musí udělat zkoušky ze znalostí místní problematiky, je potřeba naštudovat servisní manuál k tvému autu a pak ti speciální komise předkládá otázky. Na každou odpověď máš dvě minuty, to aby se vyloučilo nějaké hledání po internetu. Ze třiceti otázek musíš mít jen dvě špatně. Další pokus za rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Petrrr: clint ma mistra, protoze vsechny prudil a tak mu to radsi dali 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 ja chci take mistra:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 jinak ten pisek fakt pada,auto mam spinave ,je to hnus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 A bude padat asi do čtvrtka, než se ochladí o 15 stupňů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky