Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jj, zluty mlhy jsou pekny.

Jinak ja jsem koukal na to jak to ma Honza ted a je to fakt super. Tak uvidime jak to padne k OIII a pak se uvidi. A navic je to folie a to znamena ze se to da krasne sundat.

no mě to moc teda nepřitahuje a nevím v čem je to lepší... na západě tě za to sjedou pokud tě chytnou....  ale každej to má jinak

jak sem koukal na ozyho folie, na střeše tam má bublinky(což až tak nevadí, koukal sem na to z 30 cm), trhá se mu folie na masce a na zadním křídle, nedokáži si představit s tím polepit celý auto, se to bude takhle trhat? nebo mu to jenom špatně udělali?

Je to treba v mlze a desti daleko lepe videt, je to hodne vyrazne. Mno a jako bonus to dobre vypada :-)

post-4531-0-28896400-1397120962_thumb.jp

Jeste jedna :-)

post-4531-0-28236500-1397121167_thumb.jp

to asi neni letos v zime:)))

ale zlute dobre,ono je i zlute svetlo lepsi do mlhy coz je fakt:)

Je to minula zima a dokonce jsem snad ani nemel prezuto. Nebu "uz" jsem mel ptezuto :-D

Prave, do mlhy je zluta je super ;-)

• Autor

Dneska jsem ho chtěl koupit, ale když jsem si do něj sednul, zjistil jsem, že mě sedačka z boků tlačí, (asi jak sem tlustej) a při zavření dveří bych hlavou vyrazil okno :)

Obsah 6litrů, 570 koníků ;)

post-32269-0-57251700-1397139432_thumb.j

post-32269-0-71085300-1397139454_thumb.j

post-32269-0-48073300-1397139463_thumb.j

Upraveno od Clint

Tak ho vem. Neboj, při placení leasingu se v něm do vánoc ztratíš.;)

Tak dneska mě málem o fous sundal jeden dědek, na hulváta z boku a srdce až v krku :kol-25:

Clinte za 4 roky stare auto 3mice bez dph to ani nahodou za toto. To nema ani poradnej kufr :D:D:D

JJ,není to holt myslivec...

• Autor

Petrrr: zrovna když mě napadlo, že prodáš Rapida, tohle vojetý koupíš a napráskáš to Ozimu a Koktovi na okruhu s cigárem v hubě ;)

• Autor

Ale kundolap je to pěkněj, to by ti do auta samice skákaly už nahatý a přeblafnout rákosku v tomhle autě by pro ně byla čest :D

Upraveno od Clint

Ten spider je lepši a praktičtější

• Autor

Do toho se nesmělo ani sednout :)

Zítra jdu reklamovat tu kvalitní práci provedenou na spoileru.

Doopravdy je na to záruka (prý standartně) jen půl roku...

post-33271-0-05265400-1397155250_thumb.jpost-33271-0-82328300-1397155256_thumb.jpost-33271-0-81274000-1397155266_thumb.j

To s tím autem nemáš velký nájezd a je v garáží...

To nevím jak to vezmou

• Autor

To je vomlácený od much, čili vlastnost :)

Musí se na to podívat lakýra,technik mi ovšem říkal,že se to může stát (loupání laku) když se dobře nechytne podklad..

Což mne ovšem nepřekvapuje,páč zadní spoiler mi lakovali nadvakrát ...

Ale kundolap je to pěkněj, to by ti do auta samice skákaly už nahatý a přeblafnout rákosku v tomhle autě by pro ně byla čest :D

no Clinte ,pres ten tunel teda to nevim,to abys mel velkou rakosku :lol::'>

tak Clint má rákosenku maličkou, tak ten má místa dost. V Top Gearu toto auto bylo a je to přemotorovanej šmejd, co bere každou zatáčku smykem a nedrží tak stopu, když jí potřebuješ projet na max. a strašně tím pádem ztrácí. Bylo to tam v porovnání s jiným autem a to už nevím jakým a ten ho pěkně natřel. Tedy opravdu jen pro super důchodce s malými rákoskami. Nemluvím o zadních gumách, který bys musel měnit každej měsíc.

Upraveno od Petrrr

Top Gear je show, jeho smerodatnost ohledne toho jake to auto jizde je mirne zavadejici ;-) spatne auto to neni, s tou nestabilitou v zatackach to spatne neni a celkove je to rychle auto. Jeho hlavne bolest je v necitlivem rizeni. Ale nejlepsi ze supersportu taky neni ;-)Pokud chce clovek vedet jak takovyhle exotiky jezdi, je treba kouknout na Chrise Harrise tzv. "Opicaka", on popise feeling z rizeni velice dobre :-)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.