Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Trochu si utahuje z jeho naparování se výbavou atd. Tos to ještě nepochopil?

• Autor

On Sáňky má občas namrzlé vedení :)

Pochopil!Jsem v obraze!

Já jen,že dávat to touhle formou je už celkem trapné,ale třeba mu to někdo pořád žere!

• Autor

Hele neměl bys náhodou vyrazit s kámošem Hravcem na nějakou soukromou lyžovačku ve dvou? Tam byste si mohli lehnout večer vedle sebe a povídat si o lane assistentech a spalování ropy  ;)

Možná, že nechceš ani zde na našem vlákně být a že jsi se omylem dostal někam úplně jinam, než jsi původně zamýšlel... ;)

Upraveno od Clint

Klíne:Já jsem socka jako ty,nemůžu si dovolit jezdit po lyžovačkách,musím splácet svoji nedokonalou 2.0TDI Octavii 3.

Nemusíš mít starost,vím,ve kterých vodách brouzdám!

Neboj,já si tě do ignorace nedám,dyť je s tebou sranda!

Upraveno od Sanek81

• Autor

Tak to jsi měl možná raději koupit dokonalejší Fábii....

a nejlíp v sedanu,ne?Fúúúúj :kol-43:

Schovaný výfuk podle mne vypadá líp než úzká trubka čouhající nárazníkem.

• Autor

Sanek: jsem rád, že máš smysl pro humor, tak to má být :) 

Tak jsem ze zvědavosti okouk ropácký RS. A opravdu jsou ty koncovky hnus. V jedný svítila trubička a v druhý nic. Nejvíc mi vadila viditelnost tlumiče. To mohli soudruzi trochu splacatit, aby to tak nesvítilo. :-(

Soudruzi mohli udělat spoustu věcí jinak a lépe, ale to by Kabaň nestihl napařovat peří v Goodwoodu  :kol-31:

• Autor

Nic není dokonalé. Podívejte se třeba na Mondeo 2014, jak má hnusnej vnitřek a ještě se ani neprodává ;)

Nic není dokonalé. Podívejte se třeba na Mondeo 2014, jak má hnusnej vnitřek a ještě se ani neprodává ;)

No proto taky nejsem na FORD foru, ale na ŠKODA foru  :kol-46: ...teda alespoň prozatím.

Upraveno od Stringo

Ale Ford ma dobry podvozky a ma vyfuk ven, a to se cenni :-D

• Autor

To je možná to jediné :)

Zejtra se pujdu svézt s tou novou Mazdou 6, abych viděl, jak to soudruzi z Japonska vyrobili ;)  Pak poreferuju...

Upraveno od Clint

doufám že s tou nejsilnější 2,5l jinak do toho ani nelez... :kol-31:

• Autor

Nevím, ale asi to nejsilnější nebude. Doufám, ža alespoň 2,2....To víš, žádná velká radost a chechtání za jízdy se asi jako u RS-a konat nebudou :)

Četl jsem, že to má papírové dveře a příšerný řízení....

Upraveno od Clint

tak to sem zvedavej...:)

no RS je RS:)

Ale je pěkná, to se musí Japoncům pochválit.

• Autor

Tak to jsi v té trojce asi neseděl. To je totiž první auto, kam se vůbec nevejdu :D  Jako fakt, sedl jsem si a chtěl šoupnout sedačku a prodavač mi řekl, že už jsem nadorazu. Pak mi řekl, že tohle auto evidentně není pro mě :D

Hm, prubnu v Lipsku na autosalonu. Nějak mě nepřišlo, že by si na to v testech stěžovali.

ja sem v trojce jel,ale ne v te posledni a tam bylo mista dost,a je fakt ze i ta nova je pekna:)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.