Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Nám dneska nejde celej den net, nějací cikáni asi ukradli kus kabelu....Teď píšu od tchýně :)

Povifam tady o Bugatti celou dobo, jakou mela barvu. Kombinaci modre s bilou resp. stribrnou? Pak tu jezdi jeste jedno myslim cerno oranzovy.

Bylo to tohle Bugatti : post-33271-0-99109400-1399216504_thumb.j

Kdo s tím jezdí nevím,to druhé co je u nás , má (nebo měl) R.Passer.

Petrrr:zase to moc dramatizuješ! Předpokládám, že kdybych měl LaFerrari, tak bych jezdil třeba spíš po Švýcarských dálnicích.

Stanmare::jasne tohonjsem mel na mysli uz jsem ho taky jednou potkal. Potkal jsem i toho druhyho. Co vim tak vic jich tu neni, resp. majitelu.

Sanku: ja jsem totiz dramatizer :D

Clinte to ses musel hodne obetovat jit kvuli netu k tchyni, ale pravda nebyt na skodahome foru alespon 5x do hodiny tak to uz mas abstak co? :D

• Autor

Jojo přesně, je to droga :D

Internet v mobilu nevedem ? :)

• Autor

Jo mám, ale než se tam dopracuju a hlavně mě nebaví to tam datlovat, zlatá klávesnice na PC :)

• Autor

Píšu to raději i sem, náš sraz se nezadržitelně blíží, nezapomeňte, že již tuto sobotu chlapci! :kol-28: 

Upraveno od Clint

Si stahni tapatalk a mas klid :) ach ta dnesni zhyckana generace :-P

Upraveno od Weithfisto

• Autor

Já jsem ještě starší generace a ten program jsem měl, nepřinášel mi žádnou úlevu :)

Mno tedka me prislo divne ze jsem napsal ach ta dnesni generace, kdyz to asi vlastne jsem ja :D

To vis Clint se uz ve svych 25ti citi stare :D. Jinak Tapa je fakt good, z donuceni jsem si ho nainstaloval a je to fajne pro praci v mobilu. Datlovat bohuzel clovek musi stejne. Co me jedine vadi ze se nezobrazuji statusy a podpisy.

Upraveno od Petrrr

• Autor

Psal mi Kokta, že jsou domluveni s Arlem, že budou závodit do krušovického kopce, cíl Řevničov. Tak jsem říkal, že na chvíli stopneme provoz, každej z nich bude mít jeden pruh ;) a odmávneme jim to :)

Sázky na vítěze už můžete dávat teď :)

Dávám 50 na Arla :D

Upraveno od Clint

ty seš zase ukecanej :D

JJ Clinte dobrej nápad.

Kokto není to nic osobního,ale dávám taky 50 na Arla !! (beztak ti shoří spojka a brzdy....)

Na přání mohu zařídit cílovou fotku i s rychlostí a finančním ohodnocením. :D

jsou-li sazky, hodte mi v nepritomnosti 500 na Arlova myslivce :kol-47:

a pokud se ptate proc, tak proto ze myslivec je vzdy lepsi nez nejakej liftak :kol-31:

• Autor

No bude to zajimavej duel :D

A ja verim koktovi, Arlova O urcite cervenou jeste nevidela a neuvidi, zatim co koktuv belasek jezdi v cervene nonstop.

• Autor

Arlo se nechal slyšet, že už odlehčuje oktávku a připravuje se psychicky na slavnostní ceremoniál vyhlášení vítěze :)

Davam 500 na Arla:) 

Ale ne proto ze je to myslivec:)  ale proto ze sem mel moznost se s jeho autem svezt:)  

Upraveno od PANCHO

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.