kokta7 Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 zkus: http://goo.gl/pKfJxV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 Nám dneska nejde celej den net, nějací cikáni asi ukradli kus kabelu....Teď píšu od tchýně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 Povifam tady o Bugatti celou dobo, jakou mela barvu. Kombinaci modre s bilou resp. stribrnou? Pak tu jezdi jeste jedno myslim cerno oranzovy. Bylo to tohle Bugatti : Kdo s tím jezdí nevím,to druhé co je u nás , má (nebo měl) R.Passer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 Petrrr:zase to moc dramatizuješ! Předpokládám, že kdybych měl LaFerrari, tak bych jezdil třeba spíš po Švýcarských dálnicích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 http://www.theverge.com/2014/5/3/5660470/audi-tt-electronics-test-rig-photos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 Stanmare::jasne tohonjsem mel na mysli uz jsem ho taky jednou potkal. Potkal jsem i toho druhyho. Co vim tak vic jich tu neni, resp. majitelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 Sanku: ja jsem totiz dramatizer 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 Clinte to ses musel hodne obetovat jit kvuli netu k tchyni, ale pravda nebyt na skodahome foru alespon 5x do hodiny tak to uz mas abstak co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 Jojo přesně, je to droga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 Internet v mobilu nevedem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 Jo mám, ale než se tam dopracuju a hlavně mě nebaví to tam datlovat, zlatá klávesnice na PC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 (editace) Píšu to raději i sem, náš sraz se nezadržitelně blíží, nezapomeňte, že již tuto sobotu chlapci! Editováno: 4. Květen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 (editace) Si stahni tapatalk a mas klid ach ta dnesni zhyckana generace :-P Editováno: 4. Květen 2014, autor: Weithfisto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 Já jsem ještě starší generace a ten program jsem měl, nepřinášel mi žádnou úlevu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 Mno tedka me prislo divne ze jsem napsal ach ta dnesni generace, kdyz to asi vlastne jsem ja 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 (editace) To vis Clint se uz ve svych 25ti citi stare . Jinak Tapa je fakt good, z donuceni jsem si ho nainstaloval a je to fajne pro praci v mobilu. Datlovat bohuzel clovek musi stejne. Co me jedine vadi ze se nezobrazuji statusy a podpisy. Editováno: 4. Květen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 (editace) Psal mi Kokta, že jsou domluveni s Arlem, že budou závodit do krušovického kopce, cíl Řevničov. Tak jsem říkal, že na chvíli stopneme provoz, každej z nich bude mít jeden pruh a odmávneme jim to Sázky na vítěze už můžete dávat teď Dávám 50 na Arla Editováno: 5. Květen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 ty seš zase ukecanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 JJ Clinte dobrej nápad. Kokto není to nic osobního,ale dávám taky 50 na Arla !! (beztak ti shoří spojka a brzdy....) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 Na přání mohu zařídit cílovou fotku i s rychlostí a finančním ohodnocením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 jsou-li sazky, hodte mi v nepritomnosti 500 na Arlova myslivce a pokud se ptate proc, tak proto ze myslivec je vzdy lepsi nez nejakej liftak 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 No bude to zajimavej duel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 A ja verim koktovi, Arlova O urcite cervenou jeste nevidela a neuvidi, zatim co koktuv belasek jezdi v cervene nonstop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 Arlo se nechal slyšet, že už odlehčuje oktávku a připravuje se psychicky na slavnostní ceremoniál vyhlášení vítěze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 (editace) Davam 500 na Arla:) Ale ne proto ze je to myslivec:) ale proto ze sem mel moznost se s jeho autem svezt:) Editováno: 5. Květen 2014, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky