stanmar Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 To by šlo. Ale tito eko zmrdi patří do pekel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 to seš dobrej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Ty je rozmazluješ, já uvařil tohle: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 (editace) Rodina se už smířila, že šetřím na nové RS-o Proto jsem zavedl přísnej režim, mám veškerou kontrolu nad výdaji (manželka nemá naopak kontrolu nad příjmy) . Jakýkoliv rodinný výdaj musí projít hlasováním, kde já mám 2 hlasy, manželka jeden a malej má jen půlku hlasu. Výhledově hodlám realizovat tuto praxi profesora Burchenmayera: http://www.youtube.com/watch?v=pwonRGInTxU Editováno: 3. Červen 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Máš pravdu. Ale občas musíš trochu povolit. Já jsem svůj půl kilový řízeček spapal i s brsalátkem, babičinným štrůdlíkem a řádně spláchl dodaným pivíčkem. Mamina usoudila, že ten svůj bude mít i zítra k obědu a večeři. Tuto večeři si bude pamatovat ještě dlouho a navíc jsem stoupl v žebříčku obdivu. Tak a pro Pražáky. Objednávky a dovoz zdarma na www. restaurace-rizkarna.cz 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 (editace) A jsme doma Hele nezapomněli ti jeden z těch řízků usmažit? Editováno: 3. Červen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 a já mu to sežral, že to smažil náš Pavílk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 (editace) Ten tak něco sežrat maximálně Ten snad žere ještě víc jak ty a Ozák... Editováno: 3. Červen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 :kol-98: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Tož musím hlídat konkurenci. [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 A ja uz se chtel nechat pozvat k Motosmanovi misto Krusovic. Za rizek bych mu pujcil i svest s Rapidem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Kokto uz sem v rodine:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 jinak v chatce misto mam,ale od patku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 kolik tam máš? celkem sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 247PS a 366Nm melo by tam bejt vice ale vypada to ze je nacate turbo,podle diagnostiky nedava v zatezi kolik by melo,takze asi neco usetrit a turbo,ale i tak je to sakra znat,leze to tam jinak,na dvojku na suchem asfaltu piskaji gumy kdyz na to slapnu,a nekdy i trojka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 pekne mu to davaji,to by mne zajimalo kdo to zaplati,asi tam nejaka skoda byla:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Jenze ti to piska pac mas jeste zimni :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 nekaz mi radost:) nahodou blika i ESP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 tak jako teoreticky to turbo může byt v piči.. tvoje auto má malej nájezd, jestli s tím předchozí majitel jezdil couračky... jo to píská... ještě když tam kamarád má na 2.0 TFSI 203kw, tak to je teprve záhul... druhej má od Slováku 202kw, jede to dost podobně... a cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky