Pawouk Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 okay, pak budeš mít krizovku nebo budeš předjíždět, ono se to nezapne a kvůli tomu budeš muset řešit ošemetnou situaci? jasně, můžete si říct pak bys v autě nemohl mít ani ABS nic, ale i tak No jistě, a co když ti ve stejný okamžik vypoví službu vstřik, nebo regulace turba? Já netvrdím, že to není další kurvítko, ale na spotřebu to má jistě vliv. A to za určitých podmínek dokonce i za jízdy po dálnici. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Tmavy barvy pekny, ale je na nich vse videt. U Rapida i kdyz je zasvinenej jako prase kdyz dobre zasviti slunicko vypada jako by bylo z urcite vzdalenosti prave umyte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 jj to akorát nejsou motory pro naši třídu už vidím jak cáluješ benzín něco rozumnějšího JJ náš vrchni haldexář, pojídač kachen a řízků Pavlík má pravdu, je pěkná. http://www.vwwatercooled.com.au/forums/f149/new-octavia-when-how-much-90744-73.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 (editace) Jojo, není ošklivá, ale pravdu má i Petrrr, že je na ní všechno vidět. Ta buzická světle modrá, co on má je opravdu na údržbu lepší Editováno: 22. Červen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Hmm krasna to se musi nechat. Ale neplet Clintovi hlavu nebo si nikdy nevybere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Jo jo. Tu jsem viděl s červenými doplňky. Hezký..... PS: proto tu barvu mám:D:D:D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 a na jaké barve není vše vidět? max na stříbrné. jinak na udržbu stejně jako černá, červená atd... na té stell toho bude asi vidět taky dost, nebo se mýlím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 To si právě nemyslím, je to světle šedá a bordel je světle šedý...musíme se zeptat Harikena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Clinte az prijedu pokud pojedu a uvidi tu moji jak rikas buzickou barvu tvuj soused tak toho svyho medveda strci ze skaly a pujde si taky koupit Rapida a to uz nemluvim o tve zene a jeji Fabii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 To by šlo, rozhodně lepší než ta základovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 No dělám si prdel Mě se naopak ta světle modrá moc líbí a podle mého názoru je to nejlepší barva na Rapida. Taky bych ji vzal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Však Clint se už doma chlubil, že sehnal testovačku Rapida. Dostal i přidáno k večeři a svačinku do práce. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 hmpěkný, poslední měl asi doma dělaný LPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Kde je kdo? To všichni při pondělku chrápete? Tak vstávat a cvičit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Já, já, já už dávno skáču Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Jo to jsou dnes vsechny podelavajici veci v evropskych autech. Neni nad poradnou 6,2 V8 v Camaru. Ale to uz jsme probirali. Ale i v tom camaru se ty valce vypinaji ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Já už taky dřu jako kůň. Kdyby ne, tak nemáte šťávu do těch svých PC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Qoros nevypadá špatně... důležitá bude cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Z venku celkem pěkný, ale ta palubka je divná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Weithfisto: vidíš, to jsem ani nevěděl. Tam to ale asi funguje. a přitom relativně taky levný vůz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 A co je ten qoros zač. Vím je to ve videu, ale v práci nemohu sledovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 (editace) Je to nové Čínské auto, které se bude prodávat v Evropě. http://www.auto.cz/cinsky-qoros-3-sedan-stoji-slovensku-541-000-kc-76535 Editováno: 23. Červen 2014, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 ta ruční brzda to je nářez, jinak nevypadá úplně zle. Dnes je vše z číny tak co. Ty zadní lampy mi lehce připomínají superba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Mě ho připomíná celej ten zadek, ale tak nějak se mi to auto celkově vzhledově líbí víc. Možná že to není okoukané, nebo nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky