Stringo Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Taaaak koukám, že člen Pirátského Clintova klubu se zbavuje svého miláčka http://auto.bazos.cz/inzerat/36418551/Skoda-Octavia-II-RS-125kW-CR-Common-Rail-rv72008.php Copak bude následovat za vůz? Doufám že Octavie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 stringo, uz jsem na ni koukal a byla by pekna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 To ji teda pekne osolil. On říkal ze si něco koupil noveho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 aby nedoslo k dezinterpretaci, moje reakce byla na tu zlutou. jinak co ma Tom noveho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Jakou má tady přezdívku? Potřebuju se ho zeptat, jak bastlil ty LED a kde koupil ty mřížky honeycomb levně jak říkal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 a kdo to je, znám ho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Byl s námi na 2.Clintově srazu a zakládal si tu potom tady taky profil, pokud si dobře pamatuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Ma trojkovou oktici, dvoulitr nafta mam dojem, ale nechci kecat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 (editace) tak mu zavolej na telefon, má ho tam na bazoši jestli nejsi stidlivka stringáči jinak u scouta co si pamatuji tak se odlepili jednou ty lemy lehce, vyreklamováno. pak se odlepily znova, tak sem to přilepil mamutem drží to již 7 rokem. nic nerezne, akorát bratr si není schopen dolejt ani ostřikovače natož chladící kapalinu(alespon sem ho naučil tankovat premiovou naftu), tak stojí u hlavní silnice. jestli bude krutá zima, pak ten lak se rychle zdegeneruje. ve finále s ním nejsou žádné větší problémy zatím a velké výdaje, takže auto celkem dobrý. Editováno: 23. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 (editace) Má přezdívku Tomiikk jestli se nepletu. Cenu dal hustou, ale on se někdo najde. Editováno: 23. Červen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 na ten najezd, bych si tim najitim nebyl tak jistej, ale tak uvidi se no, zase je pravda, ze to auto melo peci a vypada moc pekne... a Clinte, ma fakt OIII? a ne RS, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 (editace) kdyby to stočil, tak by se určitě někdo chytil zase vyhoda že je to nafta, ale je to moc peněz. ozáku já si to právě nepamatuji, on to říkal jenom v mezi řeči že tohle prodává. spíš by to měl naházet na oc klub, vw club, sem atd... to se spíše někdo chytí. Editováno: 23. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Já vůbec nevím....počkáme, až se ukáže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 no klinte 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Copak já mám ropáka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Dobre se madkujes clinte, magmeticka nalepka TDI :-D Jj, jenze stocit to nejde kdyz to ma poradnou servisku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Chlapci, kolik má ventilů TDi u OII? Je to kontrolní otázka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 tak mu zavolej na telefon, má ho tam na bazoši jestli nejsi stidlivka stringáči jinak u scouta co si pamatuji tak se odlepili jednou ty lemy lehce, vyreklamováno. pak se odlepily znova, tak sem to přilepil mamutem drží to již 7 rokem. nic nerezne, akorát bratr si není schopen dolejt ani ostřikovače natož chladící kapalinu(alespon sem ho naučil tankovat premiovou naftu), tak stojí u hlavní silnice. jestli bude krutá zima, pak ten lak se rychle zdegeneruje. ve finále s ním nejsou žádné větší problémy zatím a velké výdaje, takže auto celkem dobrý. Zavolal bych, ale pokud má profil, tak je lepší mu napsat... teda alespoň mě tahle komunikace ohledně technických věcí vyhovuje víc. Můžu všechno v klidu popsat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 bmm tuším 8V, bkd 16? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 No pěkný... Honzo, a pamatuješ, co jsi mi na tento systém tehdy psal? Že to bude OK. Moje obavy tedy nebyly liché. Zase se šetřilo... Jak jsem psal; tehdy jsme testovali dražší systém. Ten byl spolehlivý a byl/je OK! Teď se snažili zase více vydělat a je to v kopru Však oni na to společnost jako taková jednou přijde sama, že vysoké zisky jsou krásná věc, ale když to lidi nebudou celkově kupovat kvůli špatné kvalitě, tak zisky nebudou. Je to začarovaný kruh a občas mám pocit, že je to i manažerská závislost drsnější a návykovější jak drogy, kafe, chlast, chlebíčky a kozaté sekretářky ohnuté přes stůl - vidina vysokého zisku 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Zavolal bych, ale pokud má profil, tak je lepší mu napsat... teda alespoň mě tahle komunikace ohledně technických věcí vyhovuje víc. Můžu všechno v klidu popsat No to si asi nepomůžeš, on na forum moc nechodí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 zavolám mu... potřebuju vědět, jak řešil ty LEDky... Mám doma LED z FII RS ale ty nepasujou na RS OII nárazník... nějak se to dá bastlit, ale nevím s čím to namixovat a hlavně jak na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 no klinte V Octavce? ;-) Pocitam, ze mu moc holek nevola! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Clinte nechces usetrit? byl jsem dnes v Renaultu s manzelky vozem a koukam tak pri cekani do katalogu a hle Renault Megan 2,0 Tce 162 kw - 220 koni a cena plna vybava za 530 tis myslim. Hold co je u S jako RS u Ren je to bezna motorizace i kdyz nejvykonejsi. :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Ted vsichni sledujte Clint rudne do cervena. Doma nad posteli ma totiz obrovskej nasvicenej znak slepice a pred spanik se k nemu modli 10x otce nas. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky