kokta7 Vloženo 26. Červen 2014 Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 Nesnáším práhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Červen 2014 Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 Jak jsem Ti tuhle Clinte nabízel abys ušetřil a koupil Megana 162kw, tak teď Ti ho zas vymluvím, vím budeš brečet, ale budeš se muset zase vrátit k Octávce http://www.auto.cz/euro-ncap-2014-renault-megane-dostal-jenom-tri-hvezdy-81833 Do čtyř hvězd mu chybělo jen nějaké varování na nezapnuté pásy, což je poněkud trapné hodnocení. A že to přerazí hnáty chodcům je mi ukradené - když jedu v autě, tak mě zajímá moje bezpečnost. Bych chtěl vidět jiná bývalá pětihvezdičková auta, jak by dopadly podle nových NCAP crash testů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Červen 2014 Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 máš Pawouku pravdu, dopadla by úplně stejně 3 max. 4 hvězdy. Ovšem pokud se mají auta porovnávat mezi sebou, musí se porovnávat stejně a pokud jedno z kritérií ( i když debilní) je kontrolka tak se nedá nic dělat. I když třeba Rapid hlídání pásů zadních sedadel nemá a přesto dostal 5 hvězd. Hold zase kapotu měl celou zelenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Červen 2014 Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 A Rapid byl hodnocen podle nových (shodných) kriterií? Jestli se nemýlím, tak ten Megan už není zrovna nejnovější konstrukce. http://www.autoforum.cz/ostatni/crash-testy-s-novymi-pravidly-se-vyrovnal-jen-golf-sportsvan-propadl-i-renault/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Červen 2014 Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 klasika jak s emisema... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Červen 2014 Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 CO VÍM JÁ, TAK ANO. Stejně jako O3. Jo megan už je staršího vydání, je teď jen ofaceliftovanej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Červen 2014 Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 Zde důkaz místo slibů, http://www.auto.cz/euro-ncap-2012-skoda-rapid-seat-toledo-maji-pet-hvezd-71584 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Červen 2014 Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 mno ncap ty francouzi možná splněj, ale jejich plechy sou neskutečně měkký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Červen 2014 Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 CO VÍM JÁ, TAK ANO. Stejně jako O3. Jo megan už je staršího vydání, je teď jen ofaceliftovanej. Facelift už z podstaty toho slovního spojení nic moc nového v konstrukci nepřináší. Holt mají u Renaulta smůlu. Zde důkaz místo slibů, http://www.auto.cz/euro-ncap-2012-skoda-rapid-seat-toledo-maji-pet-hvezd-71584 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Červen 2014 Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 Ono při bouracce te dokáže i slušné podržet kardan u haldexu a daleko více vlivu může byt. Superb zabíjí chodce http://www.euroncap.com/tests/skoda_superb_2008/325.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Červen 2014 Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 Superb je zabiják chodců taky určitě bude mít kapotu mnohem těžší než co bude mít novej popř. kapota O2 taky bude asi bytelnější než u O3. Kapota Rapida např. váží 17kg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 (editace) Každá auto je zabiják chodců, tyhle nasimulované modely nelze brát vážně. Ideální ochrana před střetem s čumákem auta je před nárazem vysoko vyskočit, pak člověk dopadne krásně na kapotu a je vysmátej, případně se překulí na střechu (beru v potaz střety u přechodů, kdy auto už brzdí, ale nestíhá to....) Nicméně ty tři hvězdy moc reklamu žabožroutům neudělají. Editováno: 26. Červen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Červen 2014 Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 tak ono klinte promáčknout plech u oktávek nejde tak lehce jako u francouzů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 (editace) Jojo, je to šmejd ty francouzi. V práci jsem měl Peugeota partnera nového v záruce, v zatáčce rána,, koukám co to bylo a upadnul mi airbox a ještě jsem si ho přejel Za tejden odešel posilovač. Editováno: 26. Červen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 26. Červen 2014 Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 Superb je zabiják chodců taky určitě bude mít kapotu mnohem těžší než co bude mít novej popř. kapota O2 taky bude asi bytelnější než u O3. Kapota Rapida např. váží 17kg. Nebude to tak horky! http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=337611&sId=&mId= Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 26. Červen 2014 Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 Vzkaz pro pancha... SZ...díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 26. Červen 2014 Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 a co s tím? stejně se mu to ukáže ...nebo chceš aby jsme vyzvídali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 26. Červen 2014 Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 Potřebuji mu zavolat, pokud máte někdo tel... pošlete, nebo mu cinkněte. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 (editace) Na Pancha mám founa, ještě potřebuješ? Já mu brnknu..... Editováno: 26. Červen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Červen 2014 Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 napsal jsem mu na mobil, tak se ti snad ozve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 OK, tak volat nebudu, jestli jsi mu poslal sms.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Červen 2014 Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 (editace) jj, psal jsem mu... ty jo Clinte koukam v posledni dobe nejak spamujes, uz si me skoro dohnal na prispevky... Editováno: 26. Červen 2014, autor: Ozi Toretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Červen 2014 Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 Asi mu v práci zabavili postýlku. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 Nojo, s Koktou a Petrrrem jsme největší spameři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Červen 2014 Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 Já tel. nemam na Pancha, takže já nepíšu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky